Şimdi Ara

illfeel ve khanjui 'ye Tesekkur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mevcut konularda Sikayet Sistemi nin isabetli ve dogru kullanimi, Genel ve Bolum Kurallari nin takibi ve uyulmasina ozen gosterilmesindeki cabalarindan oturu kendilerine Tesekkur ediyorum.

• gorevimiz,yardimci oluyorsak ne mutlu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da teşekkür etmeyecek misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Bana da teşekkür etmeyecek misin?

Sana ettik zamaninda forum ayaga kalkti :) Eger insanlara geceleri maske takip suclu avina ciktigini mesajlarina yansitirsan sana da bir guzellik dusunuruz elbet. Calisana, hak edene elimden geleni yaparim bu her kim olursa olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Bana da teşekkür etmeyecek misin?

zamanında seni en az 10 kere şikayet etmişimdir yeni yeni alışmaya başladım
  • o kadar trollüyoruz, bize de teşekkür yok mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kadar malzeme verdik adamlara sizi bizler yarattık
  • Hediye yok mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne demek. Rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Mevcut konularda Sikayet Sistemi nin isabetli ve dogru kullanimi, Genel ve Bolum Kurallari nin takibi ve uyulmasina ozen gosterilmesindeki cabalarindan oturu kendilerine Tesekkur ediyorum.

Hocam peki ben?? Ben de şikayetlerimi doğru yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramstayn

quote:

Mevcut konularda Sikayet Sistemi nin isabetli ve dogru kullanimi, Genel ve Bolum Kurallari nin takibi ve uyulmasina ozen gosterilmesindeki cabalarindan oturu kendilerine Tesekkur ediyorum.

Senin de siran gelecek elbet. Sabirli ol :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leevioz

adamla pmden konusuyoruz kimsin diye soruyor ve face adresimi veriyorum .daha sonra bir konu altında bu face adresimin paylaşıldığını görüyorum.siz bu adama teşekkür ediyorsunuz çok ilginç.mesajda adam bana laa ulaan tarzı kelimeler kullanıyor.
    adamın 4 tane şikayeti vardı en son. 5 olmustur yenıden açılmıştır herhalde. ancak bu adam teşekkür alıyor ilginç
    biraz daha araştırmanızı tavsiye ediyorum.
    edit: şimdi bu yazımın altına yine atarlı mesajlar gelirse hiç şaşırmam .

Hrrr arasdaslrelas...@@@€€radsr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramstayn

quote:

Nickten kaybediyorsun panpa
  • İspiyoncular belli oluyor tenhada kıstıralım şunları
  • Bu tesekkur etme olayini bolum icerisindeki kurallarin uygulanmasina katkida bulunmalarindan dolayi yapildi. Yani forumun trollu olarak bilinen * KıL bile Sikayet Sistemini devamli ve isabetli olarak kullandigi icin tesekkur aldiysa benden, bu arkadaslarinda tesekkuru hak etmemesi icin bir sebep yok.
    Forumda belki troll ya da bolca ceza almis sevilmeyen birileri olabilirsiniz ama yonetimin isini kolaylastirma cabalarinizin karsiliksiz kalmadigini bilin. Siz bize yardimci olun, kurallara uyun ve uyulmasini saglayin bizlerde sizler icin elimizden geleni yapalim.
    Bu konu sizleri sikayet sisteminin kullanilmasini tesvik ve kurallarin takibine onem verilmesi icin acilmistir.

Edit:
    @Advancensar
    seninle de birseyler konusmamiz lazim bir ara :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Tırt

• KiL tesekkur mu almis OHA.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balawitz -- 6 Mart 2013; 19:36:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

KiL tesekkur mu almis OHA.gif

Evet, hatta herkes isyan etmişti. Sonra konu kaldırıldı galiba.
  • * Kıl mı troll ? :S adam sadece belirli zeka seviyesine ciddi cevap veriyor. Forumda ihtiyacı vs. olanlara yardımcı olur.Bilmeyeni değil düşünmeyeni sevmiyor o kadar. Ha hafiften bi egosu vardır ama şahsen sevdiğim yazarlardan biridir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.