Şimdi Ara

İddia: Nokia'nın Lumia serisinin Çin'deki satışları 2 milyona ulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • WinP.cn sitesinin güvendiği bir kaynağına dayandırdığı bilgilere göre Nokia, Lumia serisi akıllı telefonlarının Çin'deki satışlarından memnun.

     

    5 Aralık ile 5 Mart arasında geçen zaman zarfında, Nokia'nın 2 milyon adet Lumia satışı gerçekleştirdiği rapor ediliyor. Merak edenler için satılan akıllı telefonlar arasında Lumia 620, Lumia 820, Lumia 920 ve Lumia 920T yer almakta. Haberimizin altındaki fotoğrafta ise Gustavo Eichelmann öncülüğünde Nokia'nın Çin ekibinin satışları kutladığı görülüyor. Kutlama için Lumia şeklinde pastalar hazırlanmış.




    Uzunca bir aranın ardından 2012 yılı mali yılı dördüncü çeyrek finansal raporunda kâr durumuna geçiş yapan Nokia, dünya genelinde 4.4 milyon adet Lumia serisi akıllı telefon satışı gerçekleştirmişti. Nokia'nın 2013 mali yılı ilk çeyrek finansal raporu merakla beklenmekte.



     


    İddia: Nokia'nın Lumia serisinin Çin'deki satışları 2 milyona ulaştı








  • Güzel haberler ama bir sonraki Lumia serisi çok daha başarılı olacak Buna 720 ve ileride çıkacak üst seviye Lumia da dahil olacak

  • Nüfustan kaynaklanan durum yoksa çok başarılı bir seri değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.can.tas -- 6 Mart 2013; 18:58:08 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qökalp58

    Nüfustan kaynaklanan durum yokda çok başarılı bir seri değil de

    Başarı neye göre başarı acaba.Hız,stabilite ve teknoloji kullanımı açısından gayet başarılı.Market oturursa tadından yenmeyecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet neye göre basari onun sorusturulmasi lazimmm...

  • nokia nın kendisi başarılı bunu herkes biliyor.. Windows Phone platformunda sıkıntılar var.. yoksa
    Nokia Purview kamera
    Nokia Puremotion ekran
    Nokia Clear Black ekran
    Nokia Monster kulaklık işbirliği
    Nokia ses çıkışı
    Nokia Bilen Göz
    Nokia Mix radio
    Kablosuz şarj
    Nokia nın bilindik malzeme kalitesi

    bunlar nokianın kendi teknolojileri bu teknolojileri samsung sunsaydı şimdi herkes samsung şöyle kaliteli böyle kaliteli kendi teknolojileri var diye konuşuyordu
    samsung fanları havada uçuyordu..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onsos1100 -- 6 Mart 2013; 19:59:52 >
  • milyarlık nufus var ülkede 2m çok iyi bir değer değil çin satışları için.

    yüzdeye vurduğunuzda çok çok ufak bir değer çıkıyor ortaya
  • nüfusuna göre pekte abartılacak bi satış rekoru değildir..
  • o degil donanımhaber artık mobilhaber oldu bune ya

  • Çin nüfusu baz alındığında düşük gibi görünüyor lakin Çin'in bir çok firması olduğundan dolayı rağbet görmemiş olması tolere edecektir durumu.Marketi geliştirdikleri zaman,yeni modelle bunu da artıracaktır.

  • Geçenlerde Nokia mağzasında Lumia 620'yı inceledim. MS şirketinden ezelden berri hiç sevmem. Masaüstümde de 6-7 yıldır tamamen Linux kullanıyorum. Ona rağmen doğruya doğru demek lazım. Adamlar güzel bir telefon yapmışlar. İşletim sistemi Andoid'e göre müthiş hızlı çalışıyor. Ben şuan 4.2.2 nexus bir cihaz kullanıyorum. Nexus 7. Ona göre bir kıyaslama yaptım. Tasarımı da kullanılabilirlik açısında fena olmamış. Kasası çok sağlam görünüyordu.

    Hızlı olması da doğal. Adamlar java gibi bir teknoloji kullanmayarak donanımdan en iyi verimi alıyorlar. Tıpkı iOS gibi.

    Her şeye rağmen Android iyi bir sistem. Özellikle Google Play'daki uygulama zenginliği iyi olması, en büyük nedenlerinden biri.

    Windows Phone'nun iyi bir uygulama mağzası olursa Nokia - MS ittifakı piyasayı baya bir sarsacaktır. Windows Phone'un tek eksiği uygulama zengini olmamasıdır.

    Umarım bu rekabet fiyatları düşürür. Zira ben halen 1000 TL'den fazla bir parayı hiçbir telefonun hak etmediğini düşünüyorum.





  • 4. çeyrek ile 2013 ilk çeyreği arasında varsın 5 milyon lumia satılmış olsun, varsın 2 milyonu çinden olsun. bu rakama iyi diyenler microsoft'un nokia'ya da verdiği parasal destekle windows phone reklamlarına milyarlar harcadığını göz önünde bulundurmuyorlar anladığım kadarıyla. nokia windows phone'a geçerek kendini bitirdi bu saatten sonra istediği kadar hizmet sunsun windows phone'u kimse sevmedi. bi bizim ülkemizdeki marka fanatiklerinin bir numarası oldu. hatta windows phone o kadar başarısız ki microsoft bu başarısızlığı 520 gibi ucuz ama güçlü modellerle azaltmaya çalışıyor.
  • 1 mılyar 350 mılyon nufus.. ve 2 mılyon nokıa lumıa satısı..
    gercekten cok buyuk bır basarı......

  • Mağaza da uygulama yok. Almak için henüz çok erken

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arthur09prime

    4. çeyrek ile 2013 ilk çeyreği arasında varsın 5 milyon lumia satılmış olsun, varsın 2 milyonu çinden olsun. bu rakama iyi diyenler microsoft'un nokia'ya da verdiği parasal destekle windows phone reklamlarına milyarlar harcadığını göz önünde bulundurmuyorlar anladığım kadarıyla. nokia windows phone'a geçerek kendini bitirdi bu saatten sonra istediği kadar hizmet sunsun windows phone'u kimse sevmedi. bi bizim ülkemizdeki marka fanatiklerinin bir numarası oldu. hatta windows phone o kadar başarısız ki microsoft bu başarısızlığı 520 gibi ucuz ama güçlü modellerle azaltmaya çalışıyor.

    Söylenmesi gereken gerçekleri yazmışsın. Adam akıllı yapılmış tek yorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blue güncellemesi gelsin baya cosacak gibime geliyorr windows modeller...özelliklede nokia...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webmaster-mt

    milyarlık nufus var ülkede 2m çok iyi bir değer değil çin satışları için.

    yüzdeye vurduğunuzda çok çok ufak bir değer çıkıyor ortaya

    Yabancılar için telefon bir araç
    Türkler için telefon bir amaç (%90 böyle)
  • 1-adam gibi güncelleme sunup diğer platformlara yakın performans sunmaları lazım (sadece hız değil müzik player vs gibi uygulamaları işlevselleştirmeleri gerek bildirim ekranı uyarı ışığı bunlar olmazsa olmaz.)

    2-uygulama fiyatlarına ayar çekmeleri lazım. android de bedava olan uygulama wp da apple dan pahalı olacaksa o iş yaş.

    3-tamam aletin kendisi kaliteli ama f/p olarak yukarıdaki nedenlerden ötürü alınamaz seviyede. nokianın platformu hızlı bi şekilde yaygınlaştırmak için telefon fiyatlarına ayar çekmesi lazım. çünkü yavaş satarlarsa geliştiriciler bu platformu gözardı edecektir. va şu anda da durum bu.

    4-güncellemelerin zamanında çıkması lazım. çok acil çıkması gereken güncellemeler bile hala çıkmış değil. 512mb ram li birsürü telefon var onların akıbeti belli değil. daha önce nokia kullanmış biri olarak bu paraları nokia ya vermek ürkütüyor beni:)

    nokianın daha çok ekmek yemesi lazım:)





  • İddia yalanlandı.

    http://www.wpcentral.com/nokia-has-not-sold-2-million-lumias-china-denies-details

    Windows Phone eksikleriyle tutmadı bu bi gerçek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akmac -- 7 Mart 2013; 12:40:05 >
  • İşte WP gerçeği ve Nokia'nın yaptığı hata! Sırf Lumialar satsın diye satışları engellenen, Nokia'nın Microsoft fanatiği CEO'su Elop yüzünden onca pazarda satılmayan ve ortadan kaldırılmasına rağmen Lumia 800 ve Lumia 900'den daha fazla satmış olan N9 gerçeği! Şundan eminim ki MeeGo ile devam edilmiş olsaydı Nokia şu an eski günlerine çoktan dönmüş ve satış rekorları kıran MeeGo cihazları görmüş olacaktık.

    http://slashdot.org/story/12/01/30/2158227/nokia-ceo-blames-salesmen-for-windows-phone-struggles




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.