Şimdi Ara

Yine Yeniden - Fujitsu Ah531-106 619 TL (469 TL*)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
4
Favori
6.932
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Yine Yeniden - Fujitsu Ah531-106 619 TL (469 TL*)

Fujitsu Lifebook Ah531-106 Intel B950 Win7HB Notebook
    • Ekran:15,6”
    • İşlemci:Intel Pentium B950
    • İşlemci Özelliği:2.2Ghz 2Mb
    • İşletim Sistemi:Win7 Home Basic
    • Bellek:2 Gb Ddr3
    • Sabit Disk:320 Gb 5.4K Hdd
    • Portlar:Memory Card Slots 1 X 4İn1 Card Reader (Sd/Sdhc/Ms/Ms Pro) 1Xvga,1Xhdmı,1Xethernet (Rj-45),1Xdc-İn,1Xaudio: Line-İn / Microphone,1Xaudio: Line-Out / Headphone,1Xınternal Microphones
    • 2 Yıl Fujıtsu Türkiye Garantilidir
    Fujitsu Kullanıcılarından, Arızalanan Bilgisayarları Adresten Güvenli Bir Şekilde Alınıyor, Bakım Ve Onarımı Yapıldıktan Sonra Müşteri Adresine Teslim Ediliyor.

Fiyat:619 tl
    Kargo:bedava(8-15 Mart)
    Çek:-20
    Paraf:-100
    Avantajix:-30
    İlk ekstre ve %5 paraf günü indirimlerini dahil etmedim.Edersem bedavaya gelecek
    --------------
    Toplam:469 tl

http://www.daybuyday.com/urun-960745/Fujitsu-Lifebook-Ah531-106-Intel-B950-Win7HB-Notebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundere -- 11 Mart 2013; 10:27:47 >

• çek tamam diyelim hadi avantajixide anladık, can alıcı kısmı paraf kart olması ve 100 lira indirimin nasıl geldiği.

Orijinalden alıntı: abrajj

çek tamam diyelim hadi avantajixide anladık, can alıcı kısmı paraf kart olması ve 100 lira indirimin nasıl geldiği.

http://forum.donanimhaber.com/m_72455796/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72462332

ilk ekstre indirimi de uygulanabiliyorsa ki şu maddeye göre uygulanabilir gibi görünüyor :
    quote:

ParafPara kazanımı tek seferde yapılacak olan 250 TL ve üzeri tek çekim ve taksitli harcamalar için geçerli olacaktır. 4 ay erteleme ise sadece taksitli işlemlerde geçerli olacaktır.

yani erteleme taksitli işlemlerde geçerli tek çekimde değil buna göre.

neredeyse bedavaya geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nulla Poena Sine Lege -- 6 Mart 2013; 12:20:08 >

• yahu şu başlığa normal fiyatını yazsanız da ona göre baksak, yok ordan %bilmemkaç burdan şu şununla alırsan bu diye yapılan hesabı niye gerçek fiyatmış gibi yazıyosunuz ?

Gene de 490 liraya çok iyi.

çek tamam diyelim hadi avantajixide anladık, can alıcı kısmı paraf kart olması ve 100 lira indirimin nasıl geldiği.

20 tl. çek nasıl alıyoruz.
    Toshiba47"ZV635-Pioneer BD120-Yamaha RX-V765 - Front:Yamaha NS-777 Center:Yamaha NS-444 Surround:Yamaha NS-333 BackSurround:Kenwood M-757 Jamo sub300 - 2014 Siyah Honda Civic Elegance Eco OV. - Meizu - Egreat-R6B
  • quote:

http://www.daybuyday.com/Content/html/paraf_detay.htm
  • İşlemci B950 mi B960 mı, diğer soruda Win7 var mı yok mu? Genelde netten aratınca B950 ve freedos çıkıyor.
    Toshiba47"ZV635-Pioneer BD120-Yamaha RX-V765 - Front:Yamaha NS-777 Center:Yamaha NS-444 Surround:Yamaha NS-333 BackSurround:Kenwood M-757 Jamo sub300 - 2014 Siyah Honda Civic Elegance Eco OV. - Meizu - Egreat-R6B
  • parafı olana nakit ödeyebilirim,

480TL havale yaparım

Orijinalden alıntı: Shift41

Bu aletin i3 işlemcilisini aldık 799'a. Alacağımız zaman Parafpara olsaymış çok daha iyi olurmuş.

kasa nasl hocam sağlam mı tavsiye eder misin?
  • Uzak durun derim çok sorunlu bir seri bende aldim gecenki kampanyadan daha 15 gunluk cihaz serviste yatiyo su an.Lcd panel,harddisk ve dvd yazici degisecek ve servisi bakkal dukkani gibi calisiyor ellerinde hicbir parca yok Almanyadan parca gelecekbekle babam bekle,daybuydayla gorustum kabul etmediler ben yandim sizde yanmayin derim elektronik sanstir ama bu urunde kullanilan toshiba hd de dvd yazicida kronik sorunlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 8 Mart 2013; 9:49:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: righteous@

Uzak durun derim çok sorunlu bir seri bende aldim gecenki kampanyadan daha 15 gunluk cihaz serviste yatiyo su an.Lcd panel,harddisk ve dvd yazici degisecek ve servisi bakkal dukkani gibi calisiyor ellerinde hicbir parca yok Almanyadan parca gelecekbekle babam bekle,daybuydayla gorustum kabul etmediler ben yandim sizde yanmayin derim elektronik sanstir ama bu urunde kullanilan toshiba hd de dvd yazicida kronik sorunlar var

o kadar kötü mü hocam ben düşünüyorum

Orijinalden alıntı: Deitel

quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Uzak durun derim çok sorunlu bir seri bende aldim gecenki kampanyadan daha 15 gunluk cihaz serviste yatiyo su an.Lcd panel,harddisk ve dvd yazici degisecek ve servisi bakkal dukkani gibi calisiyor ellerinde hicbir parca yok Almanyadan parca gelecekbekle babam bekle,daybuydayla gorustum kabul etmediler ben yandim sizde yanmayin derim elektronik sanstir ama bu urunde kullanilan toshiba hd de dvd yazicida kronik sorunlar var

o kadar kötü mü hocam ben düşünüyorum

Hocam bende fiyat performans dedim aldim hadi elektronik sans isi dedik ama bi serviste hicmi parca olmaz yahu Almanya artik ne zaman gonderirse parcayi nasilsa kanun 20gun demis bikere bu arada urunun kasasi cok kabadir yani estetik takintisi olana onermem.

• quote:

quote:

Bu aletin i3 işlemcilisini aldık 799'a. Alacağımız zaman Parafpara olsaymış çok daha iyi olurmuş.

Hocam bilgisayar daha acilmadi. Bu aksam acacagiz.

Ekleme: Kasa çok dandik gibi gözükmüyor. Zaten ofis için kullanılacak.

Fujitsuların alt tarafının açılması kolay mıdır? Yani ram'i kolaylıkla ekleyebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shift41 -- 8 Mart 2013; 10:55:31 >

quote:

quote:

Hocam bilgisayar daha acilmadi. Bu aksam acacagiz.

anladım yorumlarınız bekliyoruz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: iski

20 tl çeki nerden bulabilirim arkadaşlar ?

http://forum.donanimhaber.com/m_54670258/mpage_1243//tm.htm#72558255
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.