Şimdi Ara

...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
4.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakgrav -- 5 Nisan 2015; 16:34:05 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakgrav -- 5 Nisan 2015; 16:34:35 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakgrav -- 14 Eylül 2016; 16:01:14 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakgrav -- 5 Nisan 2015; 16:35:04 >

Orijinalden alıntı: alimakgrav

KAYIT İSTEYENLERE 100 TL KARŞILIĞI GARANTİLİ(YENİLEMELİ) KAYIT YAPILIR. KAPANMAMA GARANTİSİ VARDIR.

HIZLI İLETİŞİM İÇİN CEP: 0532 493 74 08 FATİH

buda yeni moda,kayıt yenilemeli..bunun adam akıllı pasaport kayıt edileni yokmu..?

Orijinalden alıntı: 06ensar

quote:

KAYIT İSTEYENLERE 100 TL KARŞILIĞI GARANTİLİ(YENİLEMELİ) KAYIT YAPILIR. KAPANMAMA GARANTİSİ VARDIR.

HIZLI İLETİŞİM İÇİN CEP: 0532 493 74 08 FATİH

buda yeni moda,kayıt yenilemeli..bunun adam akıllı pasaport kayıt edileni yokmu..?

Alıntıları Göster
    silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakgrav -- 5 Nisan 2015; 16:36:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş vasıtasıyla pasaport kayıdı yaptırttım; her ne kadar kalıcı kayıt olmasa da şu ana kadar sorunum olmadı.

Gayet ilgili biridir, sorun yaşamazsınız. Bu arada hayırlı satışlar

Orijinalden alıntı: Mechanicstorm

Arkadaş vasıtasıyla pasaport kayıdı yaptırttım; her ne kadar kalıcı kayıt olmasa da şu ana kadar sorunum olmadı.

Gayet ilgili biridir, sorun yaşamazsınız. Bu arada hayırlı satışlar
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakgrav -- 14 Eylül 2016; 16:01:49 >
  • Aveadan Turkcell'den farkınız nedir? Onların verecegi garantinin aynısı değildir sanırım. Sonuçta diğer türlü muhattabım büyük bir firma olacak ve sıkıntı çekme ihtimalim daha az olacak. Ayrıca öyle alınca kayıt sorunum da olmayacak, sizden alırsak "yenilemeli" yani sıkıntı çekme ihtimalimiz yüksek.

Dediklerimde yanlış yok ise bu fiyatı neden zaten Türkiye'de çıkacak fiyata çok yakın satıyorsunuz?
    Yurt dısı fiyatı 750 dolar olur 1350 tl. Satıcı üstüne 200 kar koydu diyelim oldu 1550. Pasaport kaydını ben yaptırsam 1665 tlye bu telefona sahip oluyorum. Bu şartlarda yurt disından şahsi olarak getiren birinden alacaksan neredeyse Turkcell Avea ile aynı fiyata alacağıma direkt oralardan alırım.

Yanlış mimi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

silinsin

Alıntıları Göster
    the edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 16 Eylül 2016; 2:52:00 >

Orijinalden alıntı: #berk

Aveadan Turkcell'den farkınız nedir? Onların verecegi garantinin aynısı değildir sanırım. Sonuçta diğer türlü muhattabım büyük bir firma olacak ve sıkıntı çekme ihtimalim daha az olacak. Ayrıca öyle alınca kayıt sorunum da olmayacak, sizden alırsak "yenilemeli" yani sıkıntı çekme ihtimalimiz yüksek.

Dediklerimde yanlış yok ise bu fiyatı neden zaten Türkiye'de çıkacak fiyata çok yakın satıyorsunuz?
    Yurt dısı fiyatı 750 dolar olur 1350 tl. Satıcı üstüne 200 kar koydu diyelim oldu 1550. Pasaport kaydını ben yaptırsam 1665 tlye bu telefona sahip oluyorum. Bu şartlarda yurt disından şahsi olarak getiren birinden alacaksan neredeyse Turkcell Avea ile aynı fiyata alacağıma direkt oralardan alırım.

Yanlış mimi?

aynen katılıyorum arkadaşın dediklerine. biraz daha fiyat makul olmalı

• Hem garantisiz hem kayıtsız hem de 1900 lira. HTC'nin uluslarası garantisi Türkiye'de geçmiyor, yurtdışından HTC One S aldım burada geçmeyeceğini bizzat gidip sorarak öğrendim.

Gidin 2000 liraya kayıtlı garantili alın, acaba telefonumun kaydı gider ne yaparım, garanti gerekirse ne yaparım diye endişe ederek kullanmamış olursunuz telefonu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.