İlk başta Xbox 360'a özel olarak çıkan hareket algılayıcı cihaz Kinect, daha sonrasında PC cephesine giriş yapmıştı. İçerik anlamında beklenenin altında kalan Kinect'le ilgili Microsoft'un işleri bitmemiş gözüküyor.
Verge sitesinden gelen haberlere göre Microsoft, ilerleyen dönemde Kinect'i tablet ve laptoplara kazandırmak istiyor. Haberde belirtilenlere göre firma, Kinect'i tablet, laptop, akıllı televizyon ve aklınıza gelebilecek herhangi bir multimedya aletiyle uyumlu hale getirebilmek için özel uygulamalar üzerinde çalışacak. Microsoft, bu konuyla ilgili duyuruları gelecekte paylaşacak.
anlamadigim nokta elimde tablet kinecti nasil kullanicam kafa göz haraketleri ilemi ? aklimda tuhaf tuhaf senaryolar canlaniyor Allah korusun. Iphon´daki siri daha mantikli geliyor bana.
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
Güya oyunlar için yapılmıştı.Oyunlardan başka herşeyde kullanılıcak heralde. Xbox720 Knect 2 bekliyorum açıkcası. Eğer buseferde bütün oyunlarda kullanılmazsa hiç ilgimi çekmiyo. Gerçi oda nasıl olucaksa
Yani Knect bir fps oyunu oynadığımı hayel ediyorum. adam nasıl harerket edecek silahla nasıl teş edecen nasıl zıplıycan falan çok emin konuşmuyorum ama mümkün değil gibi. Yani ben bu aleti mesela Watch Dogsla oynıyabilsem ne süper olurdu heralde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme