arkadaşlar önce cam'ım açılmadı driverı kaldırdım A4Tech'in sitesinden indirdim driverı yukledim.Ancak daha sonrada görüntü hep bu şekilde Nasıl düzeltebilirim bu olayı
ya kardeş bende bi ara siteden yukleme yapim güncel driver dedim benmkinide bozdıu sen en iyiysi kaldır driveri sonra web camı çıkar kapat aç sonra tekrar kendi orjinal driveriyle yukle
The club of Walkman phonesP4 630 HT 3.0 GHZ L2 800 FSP/ GIGABYTE 915P DUO (REV.2) / KİNGSTON DDR2 2X512 DUAL KİT / SEAGATE 200 GB SATA /ASUS EAX550 GE/TD / SAMSUNG 793 MB / SKY STAR2.6 D / CREATIVE AUDIGIY 2 ZS / ASUS DVD/ASUS DVD+RW /ZOOM X5 / CREATIVE I-TRIGUE I3400/ THERMALTAKE SILENT PURE POWER SERIES 480W / A4 RFSOP:48 KABLOSUZ MOUSE / A4 KL-7MU SLIM KLAVYE / A4 PK-635 WEB CAM/
katılıyorum. birde yeni driverı yükledikten sonra msnden kamera ayarlarına gir ve tekrar yapılandırmayı dene. eski kurduğun driverı hala aktif görüyo olabilir. yani sürücüyü yükle ve tekrar yapılandırmayı dene. kolay gelsin
Opteron 146 / 512 MB TCM + 512 Veritech + 2x512 Twinmos Dual Kit = 2 GB DDR 400 Ram / Asus A8N32 SLI Deluxe/ 160 GB Seagate 7200Rpm Sata 2 NCQ / Sapphire X1900GT 256 MB / 16 x Dual LG DVD Writer / Show 5+1 Ses Sistemi / Pikatel ADSL Modem / Kendi Modladığım Özel Kasa / 21" Philips 201 B4 Monitör / Acer Aspire 5920 Notebook
ya kardeş bende bi ara siteden yukleme yapim güncel driver dedim benmkinide bozdıu sen en iyiysi kaldır driveri sonra web camı çıkar kapat aç sonra tekrar kendi orjinal driveriyle yukle
hocam orjinal driver kaybolduğu için bu hale düştüm zaten
Cd yi bulamıyorum başka bir yolu yokmudur bu olayın :(
ses ve görüntü kurulumundan kullanılan kameraya baktınmı?
Kurtuluş savası öncesinde de mandacılar vardı, ülkemizin kurtuluşunu şu ya da bu yabancı ülkenin egemenliğine girmekle olacağını savunan işbirlikçiler. Bunlar bu günde var ve ne yazık ki eskisinden çok daha güçlüler, daha fazlalar. Sadece egemenlikleri altına girmek istedikleri ülkeler değişti o kadar. Sen o zaman ki mandacılara söylemiştin ya "başka devletlerin egemenliği altına girmektense ölmek daha iyidir "diye. Ve senin o zamanki mandacılara son sözünü bizde senin takipçilerin olarak hep birlikte, bir ağızdan söylüyoruz! YA İSTİKLAL YA ÖLÜM!
Arkadaşım bendede aynı sorun oluyor. sorun bilgisayarda tv kartı olması. Kamerenı tanıt bilgisayara ondan sonra da yazılımı kur başlattan gir ve kameranın programını tüm programlardan bulup çalıştır. sana bir pencere açacaktır kameranın gördüğü görüntüyü gösteren. o ekranda yukarıda "devices" i tıkla genelde ikincidir soldan. tıkladıktan sonra orada sana yazının hemen altında bir pencere daha acacak orada tick vardır tv kartının önünde görürsün zaten web cam ın markasıda yazar orada o yazının üstüne tıkla sana görüntüyü verecektir yani cameran çalışacaktır birdene kolay gelsin...
O seni düşünmek yok mu Geceler dolusu seni düşünmek Sarılmak karanlıklara sen diye Sen diye kucaklamak yorganı okşamak, öpmek O seni beklemek yok mu , Her gün sabahlara dek uykusuz beklemek Ahh, ayak sesleri, kapı gıcırtıları bilemezsin Bir defa yaşamaktır o, bin defa ölmek