Şimdi Ara

Super Stickman Golf, Appstore'da kısa bir süreliğine ücretsiz olarak yayında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj







  •  

    Noodlecake Stüdyoları tarafından geliştirilen golf temalı mobil oyun Super Stickman Golf, Appstore'da kısa bir süreliğine ücretsiz olarak yayında.




    İki boyutlu bir grafik yapısına sahip olan oyun, görsel anlamda pek tatmin edici değil. Ancak Super Stickman Golf; eğlence dolu oyun yapısı, özgün çizimleri ve 8 bit'lik müzikleriyle tam anlamıyla uyum içinde olan bir yapım.




    Eğlenceli bir oyun deneyimi sunmasının yanı sıra, doygun bir içeriğe de sahip olan yapım, 4 farklı zorluk seviyesinden oluşan yerel oyuncu modu; yerel ve çevrimiçi olarak oynanabilen bir çoklu oyuncu modunu bünyesinde barındırıyor. Game Center başarılar ve Retina ekran desteğinin de yer aldığı Super Stickman Golf'de toplamda 261 farklı bölümün bulunduğunu da belirtelim.





    Golf sporuna ilgi duyan ve eğlence odaklı bir mobil oyun arayan mobil oyuncuların kesinlikle denemesini önerdiğimiz Super Stickman Golf'e Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz. Yapımın Android versiyonunun da hali hazırda ücretsiz olarak sunulduğunu da hatırlatalım. 

     








  • halen ücretsizmiş... indirdim.. gayette güzel bi oyun...
  • rüzgar varmıydı bu oyunda önceki versiyonda vardı !! ne oynardım bu oyunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.