Şimdi Ara

LG'nin yeni Optimus G Pro modeli için Quick Cover kılıflar ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • LG'nin yeni Optimus G Pro modeli için Quick Cover kılıflar ortaya çıktı



     

    Lg'nin 5.5" boyutunda büyük ekranı ve şık tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken yeni akıllı cep telefonu modeli olan LG Optimus G Pro, "Quick Cover" isimli ürünler sayesinde korunacak.

     

    Mobil Dünya Kongresinde tanıtımı gerçekleştirilen LG Optimus G Pro, 5.5" büyüklüğünde 1920x1080 piksel bir ekrana, 1.7GHz dört çekirdekli işlemciye ve 2GB ram oranına sahip. Oldukça dolu teknik özelliklere sahip olan cihaz için Quick Cover adı verilen farklı renk seçeneklerine ve desenlere sahip koruma kılıfları da ortaya çıktı. Apple'ın iPad modellerine kullandığı Smart Cover ve Samsung'un Galaxy S3,Note 2 modellerinde kullandığı Flip Cover tarzında geliştirilmiş olan Quick Cover, ön kapağın durumuna göre ekranı açıp kapatma özelliğine de sahip olarak, telefonu koruma görevini üstlenecek.

     

    LG Optimus G Pro modeli için geliştirdiği Quick Cover, şimdilik sadece Güney Kore'de 36-40$ fiyat aralığında satışa çıkmış durumda. Uluslararası satış hakkında ise henüz bir bilgi yayınlamış değil.

     

     







  • LG, Samsung'un Note serisine sulanmış iyice. Kalem ve kalemle kullanacak uygulamaları da koysa Note serisiyle kağıt üstünde rakip olabilir.

    Merak ediyorum, LG güncelleme konusunda bu seneki cihazlarda nasıl bir tutum izleyecek?

  • LG'nin tek yaptığı samsung cihazları birleştirip sunmak

  • şu kapaklarda her telefonda aynı, pek özgünlük yakalanamadı bu konuda

  • orjinali gelmeden, çakması daha erken varır türkiyeye...
  • anlamış değilim g pro efsane bir cihaz ve lg üvey muamelesi yapıyor.Lite modelinde bile kalem var çift tık uyandırma var bunda yok. Lg g2 bence G Pro gibi karakterli duran bir cihaz değildir ama lg g2 ye her türlü fantastik aksesuarı veriyor güncelleme desteği yapıyor g proya artık müsait olunca bir bakarız der gibi davranıyorlar...
  • Ben samsungdan lg ye geçiş yaptım. Donanım olarak 2 nesil atladım bunu yaparken (s3 den g2 ye) . Ancak donanımdanmıdır bilmem ama lg daha iyi geldi. Hem yazılımsal hemde donanımsal stabilite olarak
  • Samsung'un telefonlarda yaptığını LG kılıflarında yapıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.