Şimdi Ara

Sony, 2013'de 16 milyon PS4'ü kullanıcılarla buluşturmayı hedefliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Sony, 2013'de 16 milyon PS4'ü kullanıcılarla buluşturmayı hedefliyor


    Sony'nin ilk detaylarını 21 Şubat'ta düzenlediği etkinliğinde duyurduğu Playstation 4 için üretim süreci Ağustos 2013'de başlıyor.


    Sony'nin tedarik zinciri içerisindeki kaynaklardan aldığı son bilgileri paylaşan Digitimes, konsolun seri üretiminin ancak ağustos ayında başlayacağını; fakat bu durumun oyun severlerin 2013'ün son döneminde PS4'le bululabilmelerini engel olmadığını belirtirken; yeni konsolun üretiminin Foxconn Electronics ve Pegatron Technology tarafında gerçekleştirileceğini yazdı. 


    Diğer taraftan Digitimes'ın Sony içerisindeki kaynaklarına göre Japon elektronik devi Sony, 2013 yılında 16 milyon adet PS4'ü oyun severlerle buluşturmayı hedefliyor.


    Sony PlayStation 4 ile ilgili hazırladığımız detaylı haberimize buradan ulaşabilirsiniz.








  • Bu satış tahmini Sony'den ziyade AMD cephesi tarafından heyecanla takip edilecektir.

  • Büyük yeminler ettim bakalım bi çıksın oyunları görelim almak istiyorum ps3 alıcaktım ama ps 4 duyurulunca yalan oldu tabi ne zaman satışa sunulcak acaba kesin olarak.

  • İntel PS3 ile küçük Emrah moduna girdi. Telefon için işlemci yaptı, fiyasko çıktı, üreticiler kale bile almadı, Nokia'ya yazılım geliştrdi megoo avcunu yaladı. Amd APU'larını gelecek olduğunu kestirmişti. Haklı çıktı. Fakir ezik batık amd iyi bir kaynak buldu, hem prestij kazandı, hem de para..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ST4LK3R

    İntel PS3 ile küçük Emrah moduna girdi. Telefon için işlemci yaptı, fiyasko çıktı, üreticiler kale bile almadı, Nokia'ya yazılım geliştrdi megoo avcunu yaladı. Amd APU'larını gelecek olduğunu kestirmişti. Haklı çıktı. Fakir ezik batık amd iyi bir kaynak buldu, hem prestij kazandı, hem de para..

    Nokia ile birlikte geliştirdikleri "MeeGo" işletim sistemini Nokia'nın Microsoft'la anlaşmasından dolayı kullanmama kararı aldılar. Çünkü windows phone 8 platformunu kullanıcaktı steve ballmer öyle istedi çünkü. Son ürettiği 2 Ghz lik işlemcisiyle bence çok ta başarılı bir iş çıkartmış İntel, ve senin fakir dediğin Amd nin bu forumda çok büyük bir kullanıcı kitlesi var dünyada olduğu gibi yani bilmeden kafa karıştırmadan yorum yap.




  • konu amd intel kavgasına dönücek gibi gözüküyor
  • Orijinalden alıntı: SiPAHi_

    Avrupada 1 Kasım 2013 tarihinde çıkacağına göre PS4 Avrupaya 1 Kasım 2013 tarihinde gelmiş olucak anlamınada geliyor diyebiliriz sanırım...

    ----------------------------------------------------------------------------------------

    Assassin's Creed 4 Çıkış Tarihi Açıklandı! (Avrupa'da 1 Kasım 2013)

    Açığa çıkmasıyla birlikte pek çok tartışmayı beraberinde getiren Assassin's Creed IV: Black Flag için resmi çıkış tarihi geldi. Yapım Avrupa'da 1 Kasım 2013 tarihinde satışa sunulacak.

    Ubisoft CEO'su Yves Guillemot bu resmi duyuruyla birlikte yeni Assassin's Creed'i şöyle tanımlıyor:

    "Yeni bir kahraman ve yeni bir içerikle hem en eşsiz ve en cesur Assassin's Creed oyununa imza attık hem de serinin köklerine bağlı kalmayı bildik. Assassin's Creed 4: Black Flag gerçek ve heyecan verici efsanevi bir dönemi hem serinin fanlarına hem de bu deneyimi ilk defa yaşayacak olanlara sunuyor."

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Assassins_Creed_4_Cikis_Tarihi_Aciklandi-35168.htm




  • quote:

    Orijinalden alıntı: JohnLord

    quote:

    Orijinalden alıntı: ST4LK3R

    İntel PS3 ile küçük Emrah moduna girdi. Telefon için işlemci yaptı, fiyasko çıktı, üreticiler kale bile almadı, Nokia'ya yazılım geliştrdi megoo avcunu yaladı. Amd APU'larını gelecek olduğunu kestirmişti. Haklı çıktı. Fakir ezik batık amd iyi bir kaynak buldu, hem prestij kazandı, hem de para..

    Nokia ile birlikte geliştirdikleri "MeeGo" işletim sistemini Nokia'nın Microsoft'la anlaşmasından dolayı kullanmama kararı aldılar. Çünkü windows phone 8 platformunu kullanıcaktı steve ballmer öyle istedi çünkü. Son ürettiği 2 Ghz lik işlemcisiyle bence çok ta başarılı bir iş çıkartmış İntel, ve senin fakir dediğin Amd nin bu forumda çok büyük bir kullanıcı kitlesi var dünyada olduğu gibi yani bilmeden kafa karıştırmadan yorum yap.

    Amd kullanıcılarından biri de benim. hem işlemcim hem ekran kartım Amd. Bana göre de fiyat performans konusunda AMD'nin eline kimse su dökemez. 10 yıllık amd kullanıcıyım. (masaüstü bilgisayarımda laptop mecburen intel) Fakir dememin sebebi etraf fanboy kaynıyor desem ki AMD yıılardır sürdürdüğü uygun fiyat polikasının karşılığını almaya başladı burada bi kıyamet kopar. CPU, GPU'yu bir araya getirmekle devrim yaptı desem (ki gerçekten öyle) buradaki fanboy arkadaşlara anlatmak.... zor iş... İntel'in işlemcilerin emin olun kimse telefonuna sokmak istemez çünkü fiyat yüksek, tadarik sürecinde kimse intele bağımlı kalmak istemez ve Amd davalarında açık açık rüşvetten (haksız rekabet) defalarca mahkum edilmiş bir firma. İintel çok iyi olsaydı, firmalar öncelik verseydi bugün Qualcomm piyasanın hakimi olamazdı. Bugün büyük telefon üreticileri için STericcson bile intel gibi bir "DEV" den daha öncelikli, daha tercih edlebilirdir.. Saygılar...

    Edit: Amd yıllardır zarar açıklıyor, eee fakir firma işte



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73181344B -- 5 Mart 2013; 12:26:52 >




  • 16 milyon cihaz demek ilk çıkışta her isteyen cihaza ulaşabilecek anlamına geliyor

    bu benim gibi sabırsız oyuncular için güzel haber
  • Konsol en az beş özel oyunla çıkarsa olabilir tabi. MGS 5, yeni God of War, Uncharted 4 falan olursa 16 milyonu da geçer.
  • Intel'in Moblin MeeGo ile farklı amaçları vardı, ARM cihazları fazla küçümsediler (A11 gibi). A11 için haklılardı orda bi sorun yok fazla. Sonrasında varolan yazılım / cihazların performansları arasında iyi bi dengeye oturdu, A8 A9 çipler ile. Bu da Intel'in, mobilde daha çok işlem gücüne ihtiyaç duyulsun amaçlarına sekte vurdu. Intel'i gereksiz yere küçümseyip durmayın. Medfield iyi idi. Büyük geliştirici diyip duruyorsunuz da LTE'si vs. si yok, batıda nasıl satacak? Medfieldı saçma yapan bi tek fiyatı idi zaten, 550$'a tel mi olur? Penetrasyon oranı yüksek pazara nasıl giriş yapacak? Aradan zman geçince Pakistan Hindistan Çinde faln fiyatlar hızlıca geriledi zaten 250$'lara kadar.

    CloverTrail şu an çok ciddi atak yapmış konumda. LTE vs. zımbırtıları da var. Intel LTE çiplerinin de pazar payı da yükseliyor. A15 leri telefonlarda uygun güç tüketimi ile çalıştırmak pek mümkün gözükmezken, CloverTrail+ çok daha az güç harcayıp gayet iyi perf. verir konumda. Intel mobil alanda bi cacık değil derken büyük haksızlık ediliyor.

    Konu zaten Intel'in mobilde ne yaptığı ile alakalı değil, gereksiz yere Intel AMD bilmemne muhabbeti ile kirlenmesin bi zahmet.

    Sony de 10 milyon satabilse fena bi gelir elde etmez gibi. Önceki PS lere göre satış hızı düşük olacaktır diye düşünüyorum ben, ama yeni oyunlar tam olarak hazır olup daha çok video vs. çıktıkça daha çok ilgi çekecektir.

    AMD'ye getirisi, anlaşma öncekilerden farklı olarak lisans / kullanım hakkı / yükümlülük gibi şeyler üzerine değil de çip bazında fiyatlandırma olduğu için, hatırı sayılır oranda olacak. AMD yıllık 800 milyon ile 1.2 milyar $ arasında gelir bekliyor.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: JohnLord
    Büyük yeminler ettim bakalım bi çıksın oyunları görelim almak istiyorum ps3 alıcaktım ama ps 4 duyurulunca yalan oldu tabi ne zaman satışa sunulcak acaba kesin olarak.

    Geçen başka bir başlığa daha yazdım, senin gibi bir çok PS oyuncusu da PS3 alamadı, yaygınlaşma sorunu var, PS1 ve PS2'deki gibi yardımlaşma imkanı yok, konsolu alanın bütün yük sırtına biniyor. Adamlar uçuk fiyatlar basıyorlar, PS'ler çıktıkça satışlar düşüyor, PS4 en az satan oyun konsolu olursa yine de satın alır mısın?
    Ben çevremden kimse almazsa almıyacağım, yaygınlığın önemini PS3'te acı şekilde farkettim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rubisco

    Intelin Moblin MeeGo ile farklı amaçları vardı, ARM cihazları fazla küçümsediler (A11 gibi). A11 için haklılardı orda bi sorun yok fazla. Sonrasında varolan yazılım / cihazların performansları arasında iyi bi dengeye oturdu, A8 A9 çipler ile. Bu da Intelin, mobilde daha çok işlem gücüne ihtiyaç duyulsun amaçlarına sekte vurdu. Inteli gereksiz yere küçümseyip durmayın. Medfield iyi idi. Büyük geliştirici diyip duruyorsunuz da LTEsi vs. si yok, batıda nasıl satacak? Medfieldı saçma yapan bi tek fiyatı idi zaten, 550$a tel mi olur? Penetrasyon oranı yüksek pazara nasıl giriş yapacak? Aradan zman geçince Pakistan Hindistan Çinde faln fiyatlar hızlıca geriledi zaten 250$lara kadar.CloverTrail şu an çok ciddi atak yapmış konumda. LTE vs. zımbırtıları da var. Intel LTE çiplerinin de pazar payı da yükseliyor. A15 leri telefonlarda uygun güç tüketimi ile çalıştırmak pek mümkün gözükmezken, CloverTrail+ çok daha az güç harcayıp gayet iyi perf. verir konumda. Intel mobil alanda bi cacık değil derken büyük haksızlık ediliyor.Konu zaten Intelin mobilde ne yaptığı ile alakalı değil, gereksiz yere Intel AMD bilmemne muhabbeti ile kirlenmesin bi zahmet.Sony de 10 milyon satabilse fena bi gelir elde etmez gibi. Önceki PS lere göre satış hızı düşük olacaktır diye düşünüyorum ben, ama yeni oyunlar tam olarak hazır olup daha çok video vs. çıktıkça daha çok ilgi çekecektir.AMDye getirisi, anlaşma öncekilerden farklı olarak lisans / kullanım hakkı / yükümlülük gibi şeyler üzerine değil de çip bazında fiyatlandırma olduğu için, hatırı sayılır oranda olacak. AMD yıllık 800 milyon ile 1.2 milyar $ arasında gelir bekliyor.


    Sana aynen katiliyorum. Intel'in tek sikinti cektigi taraf islemcilerin mobil alanda fiyatlarinin yüksek bir bicimde sunulmasi. Burda AMD ve Intel karsilastirmasi biraz sacma olmus. AMD APU'larla degisik bir yol izlerken Intel'de mobil alana girmeye calisiyor. Burda haber olan mobil Intel islemcisinin tek eksigi 32nm'de üretilmis olmasi. Intel bu avantajini mobil alana pek yansitamadi. 22nm'de üretilmis olsaydi, ne kadar farkli olurdu o da tartisilir.

    Habere gelirsek, Sony yine yüksek bir hedef koymus, bu hedefe ulsmada ki en büyük etken ps4'ün fiyati olacaktir. Daha fiyati belli olmadigi icin söylenecek pek birsey yok. PS4 insallah AMD ve Sony'nin kasasini doldurur demekten baska birsey kalmiyor.





  • Ağustos ayı yanlış bir zaman. Sony son yıllarda alıştığı dedim dediklikten devam ediyor. Olurda çıkışı Haziran'a çekebilirlerse 3 ayda satış patlar.
    Şu da varki fiyat yine uçuk olursa bir şeyler ters tepebilir. Mustafa yaygınlıktan bahsetmiş, çok haklı, Playstation'ın yaygınlığı artacağı yerde sürekli düşüyor, tabletler, akıllı telefonlar derken Ouya geliyor şimdi de, xbox wiiU falan o konuya hiç girmeyeceğim, Sony'nin bu kez yiyeceği kesinlikle yoğurt değil, kaynar süt, üflemeden götürürlerse ilginç şeyler olacak, en azından fiyatı iyi seçmeleri lazım, en ucuzdan girip, sonra talebe göre arttırabilirler mesela, bu yaygınlığı eski seviyeye çeker.

  • Sony'nin sağlam bir online altyapı ile PS4 kullanıcılarına hizmet vermesi kaçınılmaz artık. Zaten üyelik sınıfları üzerine düşündüklerinden parayı veren kaliteli hizmeti alır durumu olacak. İyi veya kötü mü olur bilemem ama işin ucunda kalite ve sağlam altyapı olduktan sonra Xbox Live kalitesinde olan bir online desteğe PS4'de hayır demem doğrusu.

    PS3 ile iyice pişti Sony. Zararı da oldu faydasıda ama şunu gönülden istiyorum ki PS4 ile Sony diğer büyük rakibi Microsoft ile aynı adımlar ile ilerlesin. Nintendo'yu da dahil etmek isterdim ama Nintendo Wii U ile bu kulvardan çok farklı olmasa da yinede kullanıclar üzerinde bir PS4 etkisi yapamadı. Bunu oyun satışlarından rahatça görebilmekteyiz. Ayrıca Microsoft'un yeni nesil konsolu daha belirginlik kazanmadı ama umarım PS4 ile aynı kalitede özellikler ile çıkıp kazanan biz oyuncular oluruz. Yeni nesilden en çok istediğim; daha gelişmiş grafikler, geliştirilmiş yapay zeka, derinlemesine senaryolar ve hatasız ve kusursuz bir online altyapı desteği...




  • 2013 sonunda çıkacak bir konsol 2013 yılında nasıl 14 milyon satacak anlayamadım. !
  • Foxconn Electronics iPhone'ları da üretmiyor mu ??
  • Çıkarçıkmaz Almak Ne Mantıklı Bilmiyorum.
  • Ben Japonya da ps3 çıkışında cihazı bir şekilde temin etmiştim Japon malı olan . Bunda da aynı şekilde resmi olarak gelmesini beklemden 1 tane edinmem gerekli .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marcoxx

    Foxconn Electronics iPhone'ları da üretmiyor mu ??

    sadece iphone değil, diğer firmalara da üretim yapıyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.