Şimdi Ara

THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
10
Favori
50.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR BENDE JİAYU G3 VAR AMA THL W8 GÖZÜME KESTİRDİM KULLANAN VARSA BURAYA YORUMLARINI YAZABİLİRMİ? ALMAK İSTEYENLERLEDE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNALIM



  • Bende gözüme kestirdim almak istiyorum. thl nasıl bir markadır? Daha önce thl ürünleri kullanmış olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
  • MTK6589 Iocean X7 bunu tipi daha çok hoşuma gitti
  • Imei sorunu cozuldu mu mtk6589 islemcilerde?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: simurg9492

    Imei sorunu cozuldu mu mtk6589 islemcilerde?

    Evet guapon kardesimiz thl w8 i rootlayip imei atadi skinti yok artik.
  • ben siparişi verdim
  • Bence biraz bekleyin almadan once, bir ton quadcore model cikicak, iocean x7 gibi uygun fiyata hemide..
  • aliexpresten mi verdiniz siparişi bende alacam ama gümrük felan takılır mı acaba diyorum tabletler sıkıntısız geliyo ama :D
  • ben a.e. verdim beyenirmiyim beyenmezmiyim bilmiyorum nasıl olsa jiayum var denerim büyüklüğü hoşuma giderse kullanırım eyer büyük gelecek olursa satarım çok problem değil
  • ben de niyetleniyorum ama samsung çakması gibi duruyo
  • quote:

    Orijinalden alıntı: incali

    ben siparişi verdim

    hangi telefonu aldınız sparişiniz geldimi nasıl memnunmusnuz telefondan bende düşünüyorum aldıpınınz satıcıyı söylermisiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aydin618

    quote:

    Orijinalden alıntı: incali

    ben siparişi verdim

    hangi telefonu aldınız sparişiniz geldimi nasıl memnunmusnuz telefondan bende düşünüyorum aldıpınınz satıcıyı söylermisiniz

    ben aldım ve sattım büyük geldi bana ama jiayudan daha hızlı tmallsbox dan aldım
  • Arkadaşlar THL yerine birde zopo ya bakın bence daha kaliteli ve daha iyi bir telefon ...
  • İmei atan var mı? Atılıyorsa nasıl? Kaynak belirtir misiniz?
  • IMEI atılıyor, MobileUncle dan MTK ENGINEER mode a girerek yada *#*#3646633#*#* den MTK ENGINEER MODE a girerek.
    Tabi ordan sonrası çok basit değil, girmeniz gereken alt menüler ve göndermeniz gereken bir komut var ancak yapılabiliyor.

    *#*#3646633#*#* imei değişimi diye aratın google dan, gerisini anlatır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: remxland

    Arkadaşlar THL yerine birde zopo ya bakın bence daha kaliteli ve daha iyi bir telefon ...

    ThL ile Zopo hemen hemen aynı kalitede telefonlar üretir. Zopo daha pahalıya satmaya başladı bu ara. ThL W8 in fiyatı 250 dolarlardan düşmeye başladı, 220-230 dolara (hatta indirim kuponu ile daha bile aşağısına) alınabiliyor artık.

    Ayrıca böyle boş iddialarla olmuyor bu işler, neye göre daha iyi, nasıl daha iyi biraz argümanınız üzerinde çalışsaymışsınız keşke. Malzeme kalitesi mi daha iyi? Ekran kalitesimi daha iyi? Nesi iyi?
  • ThL W8 mini video inceleme (ben çektim)

    http://www.youtube.com/watch?v=F6acJj20xcY

    ThL W8 bugün geldi. Ön izlenimlerim:
    * Ekran kalitesi (parlaklık, renkler) Cubot M6589 dan 2 kalem daha iyi. Ekran glossy cam kullanıyor, ben zaten mat ekran sevmiyorum (Cubot ekranı Mat gibiydi). Üstelik benim şansıma hiç ölü pixel / ölü alt pixel çıkmadı. Ekranın görüş açıları ise çok iyi.
    * Malzeme kalitesi çok üst seviyede. Samsung Galaxy III den eksiği yok, fazlası var diyebilirim.
    * Paketleme çok iyi yapılmış, kamera lensinin önünde bile koruyucu var. Onu çıkartmak gerekiyor ancak bazı kişiler farketmemiş ve öyle kullanıyor olabilir. Telefon açar açmaz ingilizce geliyor. İçinde çince yazılım yok.
    * Android 4.1.2 ile geliyor, üstteki toggle lar başarılı ve rom çok iyi hazırlanmış. Tek elle kullanım için özel ayarı var (arama tuşları sola veya sağa hizalı ve tek elle kullanılabilcek şekilde ayarlanabiliyor)
    * Fotoğraf kalitesi Cubot telefona göre daha iyi. Led ışığı daha kuvvetli. Üstelik kamera 8 değil 12 Mpixel (Interpolasyonlu olabilir, kutudan çıktığında 8 MP ye ayarlı idi ben elle 12 Mp yaptım)
    * Menülerin akıcılığı cubota göre (Android 4.2.1) daha iyi. Display kısmında text boyutu ayarlanabiliyor. İlk açıldığında extra large a ayarlı, ben Large seçtim. Extra large da yazılar ve menüler çok güzel görünüyor.
    * Antutu testinden 12bin küsur alıyor, Cubot 13.335 alıyordu. Android 4.2 - Android 4.1.2 farkı olabilir, kernel farkı olabilir. ThL de daha fazla seçenek var.
    * GPS i MTK Engineer Mode dan EPO ve A-GPS yi açınca çok başarılı. Cubot GPS performansı orta seviyedeydi.
    * İçinden kapak-kılıf ile birlikte çıkıyor. Kendi kapağını sökmek çok ama çok kolay ve kırma riskiniz yok. Orjinal kapağı yerine önde kılıfı olan kapağı takıp telefonu dahada kalınlaştırmadan kılıflı kullanmak mümkün oluyor.
    * Adaptörü ve Kulaklığı daha kaliteli.
    * Türkiyede bir önemi yok ancak 3G olarak sadece 850/2100 mhz bandını destekliyor. Cubotta 850/1900/2100 mhz desteği vardı. Bazı ülkelerde 1900 Mhz bandında 3G veren operatör var. Benim için önemli olan 850 mhz desteğiydi o da sorunsuz çalışıyor.

    Daha önce tek tuşlu telefon kullanmamıştım (iPhone hariç), bunda sağ ve solda görünmez tuşlar mevcutmuş. Dokununca altından ışık yanıyor ve görülebilir hale geliyor. Yani geri tuşu ve option tuşu bu telefondada mevcut. Home tuşuna basılı tutunca açık olan uygulamaların listesi çıkıyor ve tek tek kapatabiliyorsunuz. Ayrıca bildirim led ışığıda var, Cubotta yoktu. Böylece mail sms vs geldiği zaman görebiliyorsunuz. Wifi performansı beklentimin biraz altında. Üst kattaki router a 65 Mbit hızında (max. 144 - 130 mbit, 20 mhz 802.11n) bağlanmasına rağmen download hızı iyi değil. Speedtestte 2.5 - 3 Mbit gibi bir rakam aldım, evde 20Mbit kablo internet var ve hız testlerinde 40-50 Mbit görebiliyorum (Bursting den dolayı). Yani telefonun wifi iyi değil.

    IMEI işini merak edenler için, Mobile Uncle veya *#*# 364 66 33 ... ile girilen MTK Engineer Mode dan IMEI değişimi mümkün. Root etmeye gerek yok. Telefon rootlu olarak gelmiyor.

    SIM kart yuvalarının yarısı açık, böylece sim kartı çıkartmak daha önce kullandığım Zopo ZP100 (ucuz yedek tel) ve Cubot M6589 a göre çok çok daha kolay. MicroSD kartı ise yan tarafa koymuşlar böylece pili sökmeden kartı çıkartıp takmak mümkün hale gelmiş.

    Ekranda yazı yazarken büyük parmaklarım yüzünden genelde yazım hatası yaparım. Aynı sorunu cubotta da yaşadım (4.7"), ondan önce zopo ZP100 de de yaşadım (4.3"), iphone 5 i söylemiyorum bile (4"). İlginçtir ki bu telefonda yazım hatası yapmamaya başladım. Ekran yeterince büyük olunca parmaklar yandaki harfe basmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratai -- 13 Nisan 2013; 15:08:47 >




  • arkadaşlar bende thl w 8 almayı düşünüyorum 210 dolara buldum telefonu öneren varmı i mai işini kendim halledebilir miyim yada telefoncudan mı destek almam lazım .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fearfear06

    arkadaşlar bende thl w 8 almayı düşünüyorum 210 dolara buldum telefonu öneren varmı i mai işini kendim halledebilir miyim yada telefoncudan mı destek almam lazım .

    Yahu iki satır üstte IMEİ işi oluyor diyorum, bir üst mesajda video koydum IMEI menüsüne nasıl girileceğini gösteren. Hiç okumadan direk sorun siz yanıt pişip servis edilip ağzınıza düşsün dimi?

    İlla telefonculara para kazandıracaksınız.
  • arkadaşlar w8 mi newman n2 mi

    w8 de çift sim var n2 de tek ama n2 gorillas glass kafam karışık ne yapmalıyım:)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.