Şimdi Ara

ekobis maxi acil yardımm!!! mutlaka bak!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
3.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1-2 hafta içinde elektrikli bisiklet alcam ve kararımı verdim ekobix maxi ancak bunlardan bir türlü sıfır bulamadım artık üretmiyorlarmı?? bunun yerine arora ar05z 250 de olabilirdi ama oda yok, eğer bunlardan birinin bayisini bilen varsa istanbulda lütfen site adresini yada adresini yazabilirmi gerçekten önemli arkadaşlar eğer yoksa ekobis maxi ye yakın başka motor ne var??? şimdiden yardım edebilen edemeyen herkeze teşekkürler...

• Senin kadar angut herif gormedim git ekobis al ondan sonra 1 hafta gecsin motor elinde kalsin parcada bulma serviste boyle devam et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağır olmuş cevap, tavsiye edeceğin bir şey varsa onu güzel bir şekilde söyleseydin keşke..
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

ağır olmuş cevap, tavsiye edeceğin bir şey varsa onu güzel bir şekilde söyleseydin keşke..

Ona belkide 20 cevap verdim ekobis alma pisman olursun dedim actii konuya bak

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanfsm

quote:

ağır olmuş cevap, tavsiye edeceğin bir şey varsa onu güzel bir şekilde söyleseydin keşke..

öncesini bilmiyordum. Bazen insanlar illa o kazığı yeyince akıllanıyor lafla olmuyor.

• quote:

quote:

quote:

öncesini bilmiyordum. Bazen insanlar illa o kazığı yeyince akıllanıyor lafla olmuyor.

Evet esek hos laftan ne anlar aldiktan sonrada sorunlar icin buraya konu acar serviste bulamaz parcada

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet esek hos laftan ne anlar aldiktan sonrada sorunlar icin buraya konu acar serviste bulamaz parcada

peki hocam ne alalım ne tavsiye edrsin
    ben 95 kiloluk bir danayım ve bulundugum yer cok bayır
    araba ile park sorunu var ve mesafe kısa ne dersiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hortlek

quote:

quote:

quote:

quote:

peki hocam ne alalım ne tavsiye edrsin
    ben 95 kiloluk bir danayım ve bulundugum yer cok bayır
    araba ile park sorunu var ve mesafe kısa ne dersiniz

bayırsa elektrikli bisiklet kilonuza göre pek gitmeyebilir yinede almak isterseniz yüksel wolt modellere bakınız 3000 wolt anca keser sizi yokuşta :D

• quote:

bayırsa elektrikli bisiklet kilonuza göre pek gitmeyebilir yinede almak isterseniz yüksel wolt modellere bakınız 3000 wolt anca keser sizi yokuşta :D

NE marka tavsiye edersiniz peki
  • SLM
    ben ekobis max kullanıcısıyım
    bisikletimden çok memnun sayılmam ama olmamasındanda daha iyidir
    ne tavsiye edersiniz sorusuna gelince
    kilolu ve yokuşta da zorlanmıcak bir bisiklet arıyorsanız
    alacağınız markadan ziyade
    elektrik motorunun Watı önemli
    benim bisiklet 250 Watt düz yolda 80 er kiloluk iki kişiyi götürüyor
    yalnız bayıra gelince beni bile çekmiyor
    bu motorunun gücünün düşüklüğünden dolayı
    sizede tavsiyem alırken kataloğuna bakın
    1000 Wattan yukarı yazanı alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaRaHiSaRLi

SLM
    ben ekobis max kullanıcısıyım
    bisikletimden çok memnun sayılmam ama olmamasındanda daha iyidir
    ne tavsiye edersiniz sorusuna gelince
    kilolu ve yokuşta da zorlanmıcak bir bisiklet arıyorsanız
    alacağınız markadan ziyade
    elektrik motorunun Watı önemli
    benim bisiklet 250 Watt düz yolda 80 er kiloluk iki kişiyi götürüyor
    yalnız bayıra gelince beni bile çekmiyor
    bu motorunun gücünün düşüklüğünden dolayı
    sizede tavsiyem alırken kataloğuna bakın
    1000 Wattan yukarı yazanı alın

Acıklamanız için teşekkür ederim
    Oldukça Aydınlatıcı oldu.
  • çok vasat bir vasıta yukiler çok iyi
  • quote:

Senin kadar angut herif gormedim git ekobis al ondan sonra 1 hafta gecsin motor elinde kalsin parcada bulma serviste boyle devam et

60-70 kiloda düz yolda kısa mesafede sürecek birine düşük fiyatlı ne öneriyorsun reyis aynı bu dobralıkta bir öneri bekliyorum

• Beyler motoru alalı 2 yıl oldu kim hortlattı bunu ya? Bu arada arora xh 05z250 aldım motordan gayet memnunum çok dik olmadıkça iyi yokuş çıkıyo ve hızı bence güzel şuana kadar sürekli yaptığım tek masraf 2-3 ayda bir balata değişiyorum o ama şuan benzinli alıcam artık o yüzden satıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emo132

Beyler motoru alalı 2 yıl oldu kim hortlattı bunu ya? Bu arada arora xh 05z250 aldım motordan gayet memnunum çok dik olmadıkça iyi yokuş çıkıyo ve hızı bence güzel şuana kadar sürekli yaptığım tek masraf 2-3 ayda bir balata değişiyorum o ama şuan benzinli alıcam artık o yüzden satıyorum

En azından motor kullanıp hala yaşıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackkerL

quote:

Senin kadar angut herif gormedim git ekobis al ondan sonra 1 hafta gecsin motor elinde kalsin parcada bulma serviste boyle devam et

60-70 kiloda düz yolda kısa mesafede sürecek birine düşük fiyatlı ne öneriyorsun reyis aynı bu dobralıkta bir öneri bekliyorum

Tam butceni soyle ama mondial tavsiye ederim genis servis agi var ve beyinleri daha iyi programlanmis stmax ve benzeri rakiplerine gore yokusu daha iyi cikar ve bu saatten sonra 1200 watt altina inme

• quote:

Orijinalden alıntı: Unbastik

quote:

Beyler motoru alalı 2 yıl oldu kim hortlattı bunu ya? Bu arada arora xh 05z250 aldım motordan gayet memnunum çok dik olmadıkça iyi yokuş çıkıyo ve hızı bence güzel şuana kadar sürekli yaptığım tek masraf 2-3 ayda bir balata değişiyorum o ama şuan benzinli alıcam artık o yüzden satıyorum

En azından motor kullanıp hala yaşıyorsun

Hocam biz 600 lük hastasıyız kısa mesafe ve biraz ön bilgi olsun diye elektrikli aldım ve ne yalan söyliyim 12 yaşımdan beri motor sürüyorum ama scooterları sürmeyi hiç becerememiştim bunu aldım 6 ay sonra biyere kymco agility 125 ile kuryeliğe girdim ilk aldığım gün heryerde tapagaz gidiyom aralara mermi gibi giriyodum yani scooter kullanmayı onun sayesinde öğrendim vitesli sürebiliyodum zaten ama scooterda ayakları öne koymak vites olmaması bide ani gaz tepkisi felan o yüzden hiç alışamamıştım

• quote:

Şu an akü durumu nasıl, bir şarjla ilk alındığında kaç km gidiyordu, şu an kaç km gidiyor?
    Sürekli bitirip sonra mı şarj ettiniz, bitmeden mi şarj ettiniz?
    Toplam kaç kez şarj ettiniz?
    Arka arkaya bir sürü soru oldu kusura bakmayın ancak bu konularda teorik bilgi yerine deneyim yaşamış biri olarak aydınlatırsanız memnun olurum. Teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JackkerL

quote:

Tam butceni soyle ama mondial tavsiye ederim genis servis agi var ve beyinleri daha iyi programlanmis stmax ve benzeri rakiplerine gore yokusu daha iyi cikar ve bu saatten sonra 1200 watt altina inme

KAÇIRILMAMASI GEREKEN BİR MOTOR MONDİAL E MOON CLASSİC
    İlan No: 192157328
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-elektrikli-araclar-elektrikli-motosiklet-kacirilmamasi-gereken-bir-motor-mondial-e-moon-classic-192157328/detay

şu ilanı buldum, ne kadar az o kadar iyi valla BÜTÇE belirsiz :D Bu tarz istiyorum ama köy motorları gibi tipler var onları değilde daha scooter vespa tipinde birşey

• butceniz yetiyorsa alin hocam, ben simdi nerde oturdugunuzu falanda bilmiyorum. Baslica kriterler 1200 attan az olmamalo ve mumkunse mondial olmali gerisi sana kalmis kasasi falan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.