Şimdi Ara

Deus Ex: Human Revolution Wii U Yolunda Gibi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Oldukça başarılı bir oyun olan Deus Ex: Human Revolution, Nintendo Wii U ekranlarına gelebilir. Avustralya Oyun Derecelendirme Kuruluşu listelemesinde Deus Ex: Human Revolution'ın midifiye edilmiş (değiştirilmiş) bir sürümünün hazırlandığını ortaya çıktı.
     
        İlginin Wii U'ya kaymasının nedeni ise Avustralyalı geliştirici Straight Right'ın Wii U için çok büyük bir Square Enix oyununu bu konsola uyarladığını daha önce açıklamış olması. Bu büyük Square Enix oyununun Deus Ex: Human Revolution olma ihtimali bir hayli yüksek.
     
        Straight Right'ın daha önce Mass Effect 3'ü Wii U'ya uyarladığını da belirtelim. Eğer Deus Ex: Human Revolution Wii U'ya gelmezse muhtemelen bir DLC haberiyle karşılaşacağız demektir.
     








  • Nintendo yeni Ip´lere ihtiyaci ve yeni cikan oyunlarada.
    Tomb raider ve Bioshock neden yok mesela ?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PSN de 15 lira oynamak varken Wii U falan beklenmez. 60 dolar olur.
  • Her Nintendo konsolunda olduğu gibi Wii U'da da temel gereksinimlerim Nintendo'nun kendi oyunlarıdır, beklentimde olan 13 oyun var ve Nintendo'nun bünyesine kattığı yeni oyun stüdyolarındaki yeni ip'lerini de eklersek diğer 3. parti oyunların pek önemi yok benim için. Çünkü PC'de zaten oynayabildiğim oyunlar.
    Ama şu durumu garipserim, Wii U'nun 1. parti oyunlarını bilmeyen, oynamayan ve haliyle satın almayı düşünmeyenler hep 3. partiden yakınırlar. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.