Şimdi Ara

Canon, yeni geliştirdiği tam kare video sensörünü duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Canon, yeni geliştirdiği tam kare video sensörünü duyurdu



     

    Dünyanın önde gelen fotoğraf makinesi ve optik üreticilerinden olan Canon, düşük ışıkta yüksek pefromans verebilen ve video için özel olarak geliştirilmiş yeni tam kare sensörünü duyurdu.

     

    Canon tarafından duyurulan 35mm tam kare (FF) CMOS sensör, özellikle yüksek hassaslık ve düşük ışık koşullarında kaliteli video çekimi odaklanarak geliştirilmiş. Kötü ışık şartlarında dahi kumlama oranı oldukça düşük olduğunu belirtilen Full HD sensör, alan başına 19 mikron piksel sayısı ile firmanın güncel üst seviye fotoğraf makinesi olan EOS-1DX’den 7,5 kat daha fazla alan başına piksel sayısına sahip ve bu sayede de farklı ışık koşullarına çok daha iyi uyum sağlayarak maksimum performans sağlayabiliyor.

     

    Geliştirdiği yeni tam kare sensörü astronomi, doğal çekimler, güvenlik kameraları ve sağlık sektöründe kullanmayı düşünen Canon, halen prototip halinde olan teknolojiyi önümüzdeki hafta düzenlenecek olan 2013 Tokyo Security Show kapsamında kullanıcılar karşısına çıkaracak.

     

    http://www.canonrumors.com/2013/03/canon-announces-the-development-of-new-high-sensitivity-sensor/

     

     







  • tek kelime ile muhteşem

  • tam kareye 2 mp koyunca ortaya cıkan ışık hassasiyeti mükemmel..bir ara çok daha büyük sensör yapacaklar diye haber vardı...orta format falan gibi de değil..böyle a3 sayfa boyutunda sensör yapacaklardı diye hatırlıyorum ne oldu o iş..acaba yanlış mı hatırlıyorum.
  • Çok iyi abi ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.