Şimdi Ara

8 e gidiyorum futbola başlıyıcam geç mi kaldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler 3 sene önce falan oynardım şimdi 3 sene bıraktım şimdi yeniden başlamak istiyorum sorularım şöyle.
    1-koşarken dizim ağrıyor ve çabuk tıkanıyorum ne yapayım nasıl nefes alıp vereyim nasıl tempoyla koşayım
    2-Eylülde takıma yazılcam amatör bir takım beşiktaşda oynamayı çok istiyorum gece gündüz çalışıtım bu eylüde yazılıcam 15 yaşında alırlarmı.
    3-Nasıl antreman yapayım ne önerirsiniz
    Şimdiden teşekkürler.

YAĞMURLU BİR GÜNDE GÖRMÜŞtÜM SENİ
  • İyi bir takımın altyapısına girmiceksen hiç başlama. Ve biraz geç kalmışsın.
  • Dostum senin yaşlarında başlayan çok insan var. Tıkanıyorum falan deme o antremansızlıktandır, o yaşta tıkanma olmaz. Hayalinin peşinden git... Ama unutma senin gibi binlercesi olacak sen yeteneğinle onların arasından sıyrılmaya bak

Başarılar
  • up up up beyler varmı fikirleriniz çok mu geç yada şimdi ne yapsam geişirim en önemlisi geç kaldın derken oynama açısından mı yoksa keriyer açısından mı diyorlar

• Hiç birşey için geç değil... Ama daha fazla da zaman kaybetmemelisin...
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domatesli Biber

Başlamadan önce kondisyon çalış. Kiloluysan kilo ver

kondisyon derken neler çalışıyım bu arada 1:75 boy 52 kilo biraz kilo almam lazım değil mi kondisyon nasıl çalışıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Osmanlıİmparatorluğu

quote:

Orijinalden alıntı: Domatesli Biber

Başlamadan önce kondisyon çalış. Kiloluysan kilo ver

kondisyon derken neler çalışıyım bu arada 1:75 boy 52 kilo biraz kilo almam lazım değil mi kondisyon nasıl çalışıyım

her gün yürüyüş, koşu yap belli bir süre ama. Her gün. Zayıfsın belki bu sebebledir. dengeli beslenmeye çalış

Orijinalden alıntı: SlaughTeR `

İyi bir takımın altyapısına girmiceksen hiç başlama. Ve biraz geç kalmışsın.

Ne geç kalması annesinin karnından çıktığı gibi daha ebe tokatı atmadanmı başlayacaktı ?

Orijinalden alıntı: Julimezar

quote:

Orijinalden alıntı: SlaughTeR `

İyi bir takımın altyapısına girmiceksen hiç başlama. Ve biraz geç kalmışsın.

Ne geç kalması annesinin karnından çıktığı gibi daha ebe tokatı atmadanmı başlayacaktı ?

8'e giderken (15 yaşında) başlarsa takıma çabuk ayak uyduramaz, ve iyi liglerde oynayamaz. Ancak 7-8 yaşında başlayıp devam ettirseydi avrupa'da bile oynama şansı olabilirdi. Şimdi başlasa tabi ki oynar ama bu işten para kazanabilir mi bilemem.
  • up

• Bnece geç kalmamışssın sadece zorlanacağını söylemiş arkadaşlar eh yani zorlanman tabiki normal nede olsa ağaç yaş iken eğilir ufaklıgında hiç top oynamamış biriysen işin cidden zor :) hee diyorsankı top benım ısım hıc vakıt kaybetme heraksam cıkın dısarda top oynayınhafta snları halı saha macı yapın sureklı antreman yaptıgında vucudun artık alısıyor.. :)
    Dizin ağrıyorsa doktora git hemen incelesinler başlamadan futbol hayatın bitebilir. Amatör yerine GS,FB,BJK,KASIMPAŞA (istanbul için söylüyorum) gibi takımları takip et mutlaka senin yaş grubunu seçerler. Amatör senin için zaman kaybıdır fazlasıyla. Olmadı 2.ve 3. Lig takımlarını takip et.
    Nefeste tıkanmayı, yavaş tempodan hızlıya doğru kendin antrenman yaparsan veya koşubandında falan halledersin.
    Yetenek yoksa sıkıntı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: *KaLeci "DD"

Ne geçi beyler ya ben 19 yaşımda seçildim tek fark kaleciyim(avantajdır) 2.lig takımı hemde hâlâ aynı takımdayım.
    Dizin ağrıyorsa doktora git hemen incelesinler başlamadan futbol hayatın bitebilir. Amatör yerine GS,FB,BJK,KASIMPAŞA (istanbul için söylüyorum) gibi takımları takip et mutlaka senin yaş grubunu seçerler. Amatör senin için zaman kaybıdır fazlasıyla. Olmadı 2.ve 3. Lig takımlarını takip et.
    Nefeste tıkanmayı, yavaş tempodan hızlıya doğru kendin antrenman yaparsan veya koşubandında falan halledersin.
    Yetenek yoksa sıkıntı.

yetenek varda bayadır oynamıyorum gelişcek yavaş yavaş burda boluspor var bankk asyada çıkacak gibi ona bi yazılıcam sen bu işten anlıyor gibisin bana yol gösterici olurmusun ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Osmanlıİmparatorluğu

quote:

Orijinalden alıntı: *KaLeci "DD"

Ne geçi beyler ya ben 19 yaşımda seçildim tek fark kaleciyim(avantajdır) 2.lig takımı hemde hâlâ aynı takımdayım.
    Yetenek yoksa sıkıntı.

yetenek varda bayadır oynamıyorum gelişcek yavaş yavaş burda boluspor var bankk asyada çıkacak gibi ona bi yazılıcam sen bu işten anlıyor gibisin bana yol gösterici olurmusun ya

Sen bi doktora git göster dizini ondan sonra konuşuruz seninle!

• Tuncay Şanlı futbola o yaşlarda başlamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXSquaLLXx

Tuncay Şanlı futbola o yaşlarda başlamıştı.

evetde ben ne yapıcam tek başımayım nasıl çalışıcam napıcam kaç saat nasıl koşayım bide şey ııı mastrubasyonun zararı olurmu bana

• up

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.