Şimdi Ara

LG'nin mobil fotoğraf yazıcısı Pocket Photo, nisan ayında Avrupa'ya geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • LG'nin mobil fotoğraf yazıcısı Pocket Photo, nisan ayında Avrupa'ya geliyor


     

    Güney Kore'nin teknoloji devlerinden LG, Pocket Photo olarak isimlendirdiği mobil fotoğraf yazıcısını Avrupa pazarına sunmaya hazırlanıyor.

     

    LG'nin anavatanı Güney Kore'de 189.000 Won (~312 TL) fiyat etiketiyle sattığı Pocket Photo, 120.9 mm x 71.8 mm x 23.8 mm boyutlarında tasarıma ve gümüş, turuncu, pembe renk alternatiflerine sahip. Mobil fotoğraf yazıcısını kullanmaya başlamadan önce Google Play üzerinden Android platformlu akıllı telefonunuza veya tabletinize Pocket Photo uygulamasını ücretsiz şekilde indirebiliyorsunuz. Bu uygulama sayesinde çektiğiniz fotoğraflara yazılar veya QR kodları ekleyebiliyor; fotoğraflara Instagram tarzı filtrelerle farklılık katabiliyorsunuz.


     

    Pocket Photo ile NFC (Yakın alan iletişim) ve Bluetooth'un yanı sıra USB portuyla da bağlantı sağlayabiliyorsunuz. Mobil fotoğraf yazıcısı, fotoğrafların baskısı için mürekkep kartuşlarına ihtiyaç duymuyor. İşin sırrı fotoğraf kağıtlarının beraberinde getirdiği Zink (Zero Ink) teknolojisinde. Fotoğraf kağıtlarının üzerinde farklı renk kristallerinden oluşan bir katman söz konusu. Renk kristalleri, mobil fotoğraf yazıcısı tarafından yayılan ısıyla etkileşime geçiyor.





    7.5 cm x 5 cm'lik baskı alabildiğimiz Pocket Photo'nun önümüzdeki nisan ayından itibaren 130 Euro civarında satışa sunulması bekleniyor.


     


    LG'nin mobil fotoğraf yazıcısı Pocket Photo, nisan ayında Avrupa'ya geliyor








  • KAĞIT NE KADAR OLACAK ACABA ?

  • Boyutu oldukça iyiEğer kaliteli fotoğraflarda çıkartabiliyorsa ne güzelHer eve lazım'lık
  • Kartuş yok. Akıllı telefon büyüklüğünde , koy çantanda dursun. Güzel ürün. Türkiye ye gelirse 750 tl yi geçmesin iyi satar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: master_axe

    Kartuş yok. Akıllı telefon büyüklüğünde , koy çantanda dursun. Güzel ürün. Türkiye ye gelirse 750 tl yi geçmesin iyi satar.

    bırak 750 yi 250 olsun yine satamaz.
    Bizim ülkede tutmaz...
  • Fiyatı fazla abartmazlarsa iş yapar
  • Mükemmel teknoloji.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse kolay kolay hemen çıktı olarak almaz fotoğrafını.... öyle kalkıp her vakit yanımızda taşıyacağımız bi ihtiyaç ürünü olduğunu hiç sanmıyorum...

    zaten biriyle paylaşmak istediğmiz zaman, anında mail olarak veya diğer online yollarla paylaşabiliyoruz...


    14.500 adet fotoğrafım var.. hiç de gerek duymuyorum çıktısını almaya..

    ama sonuçta ihtiyaç meselesi... benim olmaz başkasının olur...

    tercih meselesi.. saygı duymaktan öteye de geçilmez..
  • haberde yanlış yazılmadıysa baskı boyutu için 7.5 cm x 5 cm diyor. yani klasik 10x15 baskıların 1/4'ü kadar. 2 tane vesikalığı yan yana getirseniz bunun baskısından daha büyük yapıyor. Bu haliyle kimin ne işine yarar bilemiyorum. hele ki her bir baskının maliyeti 1.43 tl'ye gelirken.

    bir arkadaşın da dediği gibi sürekli yanında taşınacak bir alet değil. eh evde duracaksa da adam gibi bir photo printer alınabilir. üstelik çok daha kaliteli ve ucuza mal olur ve baskı boyutları seçeneği de daha fazla olur.

    bu tür aletler genelde kurumsal tarafta kullanılabiliyor. misal dışarda yapılan aktivite/organizasyonlarda görevliler davetlilerin fotoğraflarını çekip hemen anında baskı alarak veriyorlar. Bu tür işler için iyi ancak son kullanıcı için gereksiz bir icat bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.