Şimdi Ara

Super Stickman Golf 2, bu ay içerisinde yayınlanacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj










  • Yayınladığı ilk oyunu Super Stickman Golf ile kendine özgü bir oyuncu kitlesi oluşturan Noodlecake Games, devam oyunu "Super Stickman Golf 2" için yeni bir tanıtım videosu yayınlayarak yapımın çıkış tarihi hakkında ufak bir bilgi de verdi.

     

    Yine eğlence odaklı bir oyun ile karşımıza çıkacak olan yapımcı, Super Stickman Golf 2'de ilk oyunun dinamiklerini korurken, birtakım yenilikleri de beraberinde getiriyor. Bu yenilikler arasında yeni bölüm tasarımları, daha fazla Game Center başarısı ve karakter özelleştirmeleri geliyor. Ayrıca, yerel, çevrimiçi ve asenkron çoklu oyuncu modlarının yer alacağı yapım, çapraz platform desteği sayesinde Android ve iOS gibi farklı platformları bir araya getirecek.

     

    Noodlecake Games, henüz kesin çıkış tarihi vermese de serinin ikinci oyununun bu ay içerisinde mobil oyuncular ile bulaşacağını belirtiyor. Android ve iOS platformu için yayınlanacak olan yapımın neye benzeyeceğini merak ediyorsanız, şu an için serinin ilk oyunu Super Stickman Golf'e aşağıdaki market linklerinden ulaşabilirsiniz.

     


     








  • Atrix ile uyumlu değil
  • S3 Le uyumlu değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.