Şimdi Ara

Sonyericsson W850i ; yeni Walkman Phone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
13.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sonyericsson, popüler Walkman serisi telefonlarına W850i ile bir yenisini daha ekledi. Sürgülü tuş takımı, 2" boyutlarındaki QVGA (240x320) ekranı, 2MP dijital kamerası, Bluetooth 2.0 kablosuz bağlantı desteği, FM radyosu, tri-band GSM ve UMTS ağlarda çalışabilmesi gibi öne çıkan donanımsal özellikleri bulunan W850i, bir önceki versiyonlardan donanımsal özeliklerden daha çok yeni v2.0 Walkman yazılımı ile ayrılıyor.

    Kullanıcıya daha iyi bir arayüz sununan Walkman v2.0 yazılımı MP3, AAC, AAC+, eAAC+, m4a formatlarını tanıyıp çalabilmesinin yanında Internet üzerinden şarkı satın alınabilmesine de olanak veriyor. 3G ağlar üzerinden hızlı bilgi alış verişi yapılabilmesi sayesinde W850i ile sevdiğiniz şarkıları nerede olursanız olun satın alabilme ve dinleyebilme olanağına kavuşuyorsunuz. Telefon güçlü bataryası sayesinde 30 saat kesintisiz müzik çalabiliyor.

    1GB kapasiteye sahip MS PRO Duo kart ile birlikte sunulacak olan telefon, Bluetooth 2.0 üzerinden stereo ses aktarımıda yapabilmekte. Böylece Bluetooth destekli kulaklıklarınız ile kablosuz müzik keyfini yaşayabilirsiniz. 98 x 47 x 21mm boyutlarında ve 116gram ağırlığında olan telefon siyah ve altın beyazı olmak üzere 2 farklı renkte piyasaya sürülecek.

    W850i ile birlikte gelen ilginç bir özellikde TrackID fonksiyonu. İsmini bilmediğiniz şarkıların bir kaç saniyesini kayıt altına aldıktan sonra, TrackID fonksiyonu ile Internete bağlanıp şarkının ismini saniyeler içinde öğrenebiliyorsunuz. TrackID radyo üzerinden veya mikrofon ile kayıt altına alınmış parçaları desteklemekte.

    W850i'nin özellikleri sadece müzik ile sınırlı değil. Net Front WEB tarayıcısı ile HTML tabanlı sayfalarda sörf yapmanıza olanak veren telefon WEB sayfalarının, ekranda yatay olarak görüntülenmesine de destek vermekte. Macromedia Flash dosyalarınıda tanıyıp çalabilen telefon, 3D java oyunlarında Internet üzerinden ya da başka ortamdan telefona yüklenerek çalıştırılmasını desteklemekte. Web tarayıcısı yanında e-posta alıp gönderme yeteneğide bulunan W850i'de tek eksik MSN, ICQ gibi anında mesajlaşma servislerine destek olmaması gibi görünüyor. Eğer bu tip bir yazılımda içerseydi kullanıcıları smartphone almaya yönelten bir çok özelliğe fazlasıyla sahip bir telefon olacaktı.

    W850i, WEB tarayıcısı veya Java oyunlar esnasında müzik dinlenebilmesine de olanak veriyor. Telefon bilgisayar ile bağlantısını USB 2.0 portu üzerinden sağlamakta. 2006'nın 3. çeyreğinde piyasaya sürülmesi planlanan W850i için henüz bir fiyat belirtilmemiş durumda.


    Sayfanın Linki : http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=global&lc=en&ver=4001&template=pp1_1_1&zone=pp&lm=pp1&pid=104








  • w850 için tek bir konu açılsa, böylece forum kirlenmemiş olur... önüne gelen bakmadan etmeden konu açıyor
  • Güzelmiş ucuzlayınca bir tane edineyim ben bundan

    Speed-Step bu konuda biraz daha aydınlatma yapabilirmisin böyle özellik sunan bir site mi var; varsa adresi nedir yoksa se için özel bir site veya veri tabanımı var?

    quote:


    W850i ile birlikte gelen ilginç bir özellikde TrackID fonksiyonu. İsmini bilmediğiniz şarkıların bir kaç saniyesini kayıt altına aldıktan sonra, TrackID fonksiyonu ile Internete bağlanıp şarkının ismini saniyeler içinde öğrenebiliyorsunuz. TrackID radyo üzerinden veya mikrofon ile kayıt altına alınmış parçaları desteklemekte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WanDoGa -- 24 Mayıs 2006; 0:11:50 >
  • Çok güzel bi tel. olacağına benziyor. Yok yok ama fiyatı en azından 1000ytl olur gibi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Kajura

    w850 için tek bir konu açılsa, böylece forum kirlenmemiş olur... önüne gelen bakmadan etmeden konu açıyor

    arkadaş haber editörü bilginize


    bence bi yenilik olmasa da donanımsal anlamda se kendini tasarım olarak geliştiriyor

    inşallah ses kalitesini de artırmıştır
  • guzele benzıyor ama ben sevmedım en iyisi yine k750i
  • Anıl bende haber editörüne değil, daha başak açılan ve hatta açılacak olan konulara sitem ettim

    Gereksiz konular açılmasa forum çok daha derli toplu olur vede herkes istediğine daha çabuk ulaşmış olur...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ziborotty

    guzele benzıyor ama ben sevmedım en iyisi yine k750i

    Bence k800 de olay bitmiştir. Tüm detaylarını inceledikten sonra mp3 player ve fotoğraf mak. evde bıraktıracak bir ürün. Ayrıca en iyisi kişiye ve zamana göre değişiyor. 2-3 sene sonra da en iyisi dersen gör o zaman yorumları
  • SİYAH OLANI GÜZELMİŞ ALINABİLİR BİR TELEFON AMA W900İ GİBİ 1200-YTL OLURSA 3-5 KİŞİDEN FAZLA KİMSE ALAMAZ SATIŞ STRATEJİSİ NOKİA GİBİ YÜKSEK FİYATI KALDIRIMIYOR SONY ERİCSSONUN ONUN İÇİN 800-900 ARALIĞINDA OLMASI SATIŞLARI ARTIRABİLİR BU BENİM FİKRİM TABİKİ BENİ BAĞLAR SADECE.

    AMA TELEFON GERÇEKTEN GÜZEL BEN W550İ SEVERİM SE NİN SADECE BU MODELİNE W850İ ONU ANDIRIYOR GERÇEKTEN HOŞ BİR TELEFON.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakansah -- 24 Mayıs 2006; 9:28:16 >
  • telefon icin milyari gozden cikaran zihniyeti kiniyorum
  • O milyarı koyanlar utansın.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: atakansah

    SİYAH OLANI GÜZELMİŞ ALINABİLİR BİR TELEFON AMA W900İ GİBİ 1200-YTL OLURSA 3-5 KİŞİDEN FAZLA KİMSE ALAMAZ SATIŞ STRATEJİSİ NOKİA GİBİ YÜKSEK FİYATI KALDIRIMIYOR SONY ERİCSSONUN ONUN İÇİN 800-900 ARALIĞINDA OLMASI SATIŞLARI ARTIRABİLİR BU BENİM FİKRİM TABİKİ BENİ BAĞLAR SADECE.

    AMA TELEFON GERÇEKTEN GÜZEL BEN W550İ SEVERİM SE NİN SADECE BU MODELİNE W850İ ONU ANDIRIYOR GERÇEKTEN HOŞ BİR TELEFON.


    Hocam 1200YTL falan olacağını hiç sanmam; bence (Türkiye için konuşuyorum tabi) kapıttı 1500 YTL den falan açarlar.Ki seninde söyleiğin gibi 3-5 gücü yeten adamdan başka kimsede kullanmaz.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: crux2005

    O milyarı koyanlar utansın.


  • bu fiatlar olursa, paranızda olursa , notebook yoksa, notebook alın derim ne alaka demeyin digeri tlf adı üstünde ...beni eleştirecek olursa iyi düşünsün eleştirsin bende ilk aklıma geldiginde ne alaka dedim ama gerçekten yanında oldugunda istedigin kadar müzik,film,fotograf taşırsın tabi bir ,de asıl özelligi hariç...
  • Laptop konusunda sana sonuna kadar katılıyorum.Bu arada speed-step in haberinde "MSN, ICQ gibi anında mesajlaşma servislerine destek olmaması" gibi bir ibare var ancak bunun basit bir java programıyla aşılabileceğini sanıyorum.
  • özellikleri iyi bir ürün fakat bende tercihimi k800i den yana kullanıyorum ,

    amaaaa oyun oynarken yada web de gezinirken , müzik dinlenebilmesi hoş bir özellik olmuş

    msn in olmaması ise gerçekten -1

    sony ericsson iyi gidiyor

    sayın speed bu arada bu telin yerleşik belleği ne kadar olacak acaba , bir bilgi var mı bu konuda ?
  • "Telefon icin milyari gozden cikarmak" sadece telefon icinse, 2006 2. ceyrek icin tabi ki buyuk bir hatadir. Ancak gunumuzde fotograf ve video cekme (amator,anlik,paylasim icin), yuksek kalitede muzik dinleme, net.te profesyonele yakin icerikte gezinme, kolay ve hizli bir sekilde e-posta alma-cevaplama, radyo dinleme ve herkesin bildigi/kullandigi diger bir cok ozelligi tek bir cihazda toplamak zira butun tasarimci ve ureticilerin yegane hedefidir. Dolayisiyla bu kadar 'kompakt' cihazlara verilen "milyar" aslinda buyuk bir para gibi gozukse de (her bir urun ayri ayri alinip cepte tasinmasi zor ve masrafli olacagindan) aslinda normal'a yakin bir meblagdir. Svg+Syg.

    quote:

    Orjinalden alıntı: ozturert

    telefon icin milyari gozden cikaran zihniyeti kiniyorum




  • Kardeşim ana konu varken niye bidaha konu açıyorsunuz anlamadım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: afterdinner

    "Telefon icin milyari gozden cikarmak" sadece telefon icinse, 2006 2. ceyrek icin tabi ki buyuk bir hatadir. Ancak gunumuzde fotograf ve video cekme (amator,anlik,paylasim icin), yuksek kalitede muzik dinleme, net.te profesyonele yakin icerikte gezinme, kolay ve hizli bir sekilde e-posta alma-cevaplama, radyo dinleme ve herkesin bildigi/kullandigi diger bir cok ozelligi tek bir cihazda toplamak zira butun tasarimci ve ureticilerin yegane hedefidir. Dolayisiyla bu kadar 'kompakt' cihazlara verilen "milyar" aslinda buyuk bir para gibi gozukse de (her bir urun ayri ayri alinip cepte tasinmasi zor ve masrafli olacagindan) aslinda normal'a yakin bir meblagdir. Svg+Syg.

    quote:

    Orjinalden alıntı: ozturert

    telefon icin milyari gozden cikaran zihniyeti kiniyorum



    bu konuda sana hiç katılmıyorum bu ürünlerin maliyeti sattıkları fiyata göre cok cok düşük bu yüzden bu fiyatlarda satanları ve alanları kınıyorum... kimse bu fiyatlarda almaz ise fiyatlar dibe vurur..

    düşün bir kere 1000ytl nin üzerine bir pc veya az daha üstüne bir dizüstü alınabilirken basit bir cep tlf yine aynı fiyat ....




  • güzel tasarım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.