Şimdi Ara

SATILDI - FORNAX # isimsiz # 120 LvL # EU # ROGUE-CLERiC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • * Char Adı ve Serveri : (Alıcının dilediği isim konularak teslim edilecektir)
    * Build Bilgisi : 120 LvL - Eu Rogue-Cleric
    * Exp. : 50,19%
    * Sp. : 2.669.965
    * Fiyat: 80 TL.
    * Ödeme Şekli : Ptt veya Banka Havalesi (Akbank, Vakıfbank, İş Bankası, Yapı Kredi, Garanti, PTT)
    * Özel Notlar : Ücretsiz Site Aracılığı İmkanı
    * E-Mail Onay Durumu: Var (Alternatif Mail/Mail Güvenilir PC Kaydı, Mail Cep Telefonu Kaydı Bulunmamaktadır)
    * İletişim: BURADAN Ayrıca Telefon: 0535 358 95 53
    * Takas Teklifleri: Takas Düşünülmemektedir.

Hyunmu Ensign, Süresi Devam Eden Pet, Süresi Bitik Pet, Süresi Bitik Devil Spirit A, 68 Lvl Wolf ve 4 Adet Avatarı Mevcuttur...

İTEMSİZ HALi (Full Str)

ROGUE SKiLLERi

CLERiC SKiLLERi

İTEMLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 11 Mart 2013; 21:55:35 >

• Nasıl 80TL bana pek inandırıcı gelmedi yanlış anlamazsan. Elden satış düşünür müsün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onury59

Nasıl 80TL bana pek inandırıcı gelmedi yanlış anlamazsan. Elden satış düşünür müsün?

Niye inandırıcı olmasın 1000 küsür tane char satmışım bot155.com banka hesaplarımızdan size uygun olanına yatırınca haber verin hemen teslim ederim.
  • yarın mümkün olan en kısa sürede size ulaşmayı düşünüyorum.Teslimatı update bitiminden sonraya yetiştirmek için elimden geleni yaparım.Teşekkürler.
  • SATILDI - Konu Kililenebilir
  • banada fiyat tuhaf geldi , eger emek charlarıysa ( çalıntı v.b degilse) bu fiyata nasıl satıon anlamadm
  • ilk başta banada öyle geldi. ve evet tahmin edildiği gibi karakter zaten çalıntı.Ama bu adam bunu çalarak satmıyor tahminimce.Çünkü çok saçma bi durum öyle olması.Bence kendiside bizzat hackerlardan satın almakta :) bende durumu sonradan ayıktım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel ticaret olmuş..
  • Saçma sapan yazılar yazılmış, 80 TL fiyatı gayet normal çünkü itemsiz aldım ve çoğu itemini bulamadan giydiremeden verdim eksik itemleri teslim ettiğimde bile. konuda gördüyseniz bazı itemleri yok olanlarda öyle bana ahım şahım maliyeti olan itemler değil. Pahalı yazınca sorun yok ucuza satınca sorun var yani
    Benim tüm alımlarımın banka dekontum var mı var, sizinde benden alırken varmı var, Char için para yollayıpda alamayan sorun yaşayan var mı yok! o halde neden sizin gözünüzde fiyatı uygun diye saçma yorumlar yapıyorsunuz. Uygun geliyorsa diğer insanlar gibi bir tanede siz alırsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.