Şimdi Ara

Playstation 4'de CD Desteği Olmayacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Geçtiğimiz günlerde duyurulan Playstation 4'ün yeni özellikler her gün biraz daha ortaya çıkmaya başlıyor.

Bugün ortaya çıkan bilgi ise bazı oyuncuların pek de hoşuna gitmeyecek cinsten. Zira Sony'nin yaptığı bir röportaj sırasında ortaya çıkan bilgiye göre Playstation 4'de CD desteği olmayacak. Yani Playstation 3'de kullandığınız müzik CD'leri veya benzeri medya CD'lerini Playstation 4'de ne yazık ki kullanamayacaksınız.

• CD 'yi Bluray olarak algıladım içim hopladı bi an

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Neden illa bir zorluk çıkarıyorsunuz ki?

• Yahu onu ps one'da yapiyorduk, gerek yok zaten.
  • PS3'e bile CD takan var mıdır diye düşünürken PS4 için CD desteğinin olmaması üzmedi.
  • Vardı cidden.. Bazen birinde kalmış oluyorum internet olmuyo işte babannem falan filan müzik cd si aldığım zaman ps3 e takıp dinliyodum hatta makinaya bile kopyalıyodum.. Sonuçta olsa da olur yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozozca

Gerçekten haberleriniz komik olmaya başladı :))

herşeyin haberini vermek kötü birşey değil.. belki kullanan var.. 4 yıl olucak neredeyse hiç kullanmadım ama ,extra bilgi niye sorun olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Usb´yi takar Müsikleri öyle dinleris :)

• ps plus üyeleri için bedava gof of war 1-2 hd geldi psn tr ye
  • cd ile müzik dinyelen mi kaldı yahu.. olmasın daha iyi.. konsolda müzik dinlemek ne.. :) bende bunu anlamam..

• quote:

Orijinalden alıntı: ozozca

Haber böyle verilmez sonunda ne yazık ki gibi olumsuz ifadeler varsa o haber değildir yorumdur...

Zaman zaman yabancı sitelerde haberlerine yorum ekleyebiliyorlar.İsterseniz linklerini atayım.Herkesde başlamış bir bsc yi karalama çalışması.Beğenmiyorsanız başka siteler var onlara gidin kardeşim tutan mı var?Size yalvardılar mı?Belki sana önemsiz gelen haber başkaları için önemlidir.
  • sıkıldım olumsuz veya gereksiz haberlerden cd kullanan mı var .. bize ps4 hakkında güzel haberler duyurun ..
  • Bu oyun makinesi pcden üstün yanı daha çok satması her açıdan üstünlüğü bu yüzden konsol oyuncular içindir o işleri pc de hallediyoruz zaten

• PC'de dahi geçiverin CDVDyi DVD writer kullanan kaldımı ? çok acil durumlarda format'dan formata onu bile artık USB bellekler yada HDD üzerinden yapıyorsun..

PS4 müzik dinlemek için CD kullanacaksan acırım optik lense , üstünde usb 3.0 var.Müzik dinle ,film izle ,kopya koruması aşıldığı zaman 2tb usb 3.0 taşınabilir HDD al oyunları oyna

• Playstation 3'e cd takan mı varmış?

• Dijital download olarak sunulacaktır artık soundtrackler ki gayet mantıklı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.