Şimdi Ara

Apple'ın yeni merkezi Campus 2'nin açılışı 2016 yılına sarktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Apple'ın yeni merkezi Campus 2'nin açılışı 2016 yılına sarktı



     

    Apple'ın uzay gemisini andıran tasarıma sahip yeni yerleşkesinin daha önce ortaya çıkan detaylı çizimleri ve tasarım çalışmaları herkesi oldukça heyecanlandırmıştı. Ancak son gelen bilgiler, Campus 2'nin biraz gecikeceğini gösteriyor.

     

    Apple'ın yeni yönetim kurulu başkanı Tim Cook'un bugün yaptığı açıklama doğrultusunda Campus 2, daha önce belirtilen 2015 yılı yerine 2016 yılında açılarak faaliyet göstermeye başlayacak. Steve Jobs'un hayata geçirmek için oldukça çaba gösterdiği bir çalışma olarak gösterilen ve Campus 2 olarak adlandırılan yapı, yaklaşık 2,8 milyon metre kare alan sahip olacak. Apple'ın şuan çalışma gösterdiği merkezinde 2,800 kişi çalışırken, yeni yapılan Campus 2 merkezinde 14,000 yakın personel yer alacağı ve 7,000'den fazla ağaç ile doğayla iç içe bir yapının kurulacağı belirtiliyor.

     

    http://news.cnet.com/8301-13579_3-57571616-37/apples-spaceship-headquarters-blasts-off-in-2016/ 

     

     







  • Tasarımı süpermiş.
  • Ortasına da Steve Jobs'un türbesini yapsınlar

  • Kampüsün maliyeti hakkında bir bilgi yok mu?

  • Şuraya çöpçü olarak bile işe girebilirim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Ortasına da Steve Jobs'un türbesini yapsınlar

    Yuhh



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 27 Şubat 2013; 23:28:57 >
  • Peki neden 2016'ya sarkmış? Paralarımı yokmuş, iyice ivmesi düştü bu markanın.

  • Oha ya adamlar bizden tirilyon yıl ilerde yemin ediyorum

  • Ağaçların arasında bulunuyor. Bunu yapmak için ağaç kestiler mi acaba?

  • Valla bu resmin yarısı kadar bişey yapsalar bile güzel bir oluşum olacagı belli.
  • Çok iddalı, iyi, göze fazlasıyla hitap eden, büyük, kapsamlı, ve mevki olarak iyi seçilmiş bir yer.. Gerçekten Apple'ın Campus 2'si faaliyete geçtikten sonra tam kapasite ile tahmin bile edemiyeceğimiz belkide işler gerçekleştirebilir.. :)

  • Hayret adını iCampus 2 değil de Campus 2 koymuşlar şaşırdım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Ortasına da Steve Jobs'un türbesini yapsınlar

  • Tepelerine UFO çökecek haberleri yok..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple bunu yapıp batıcak heralde

  • Cemberin bir yanindan obur yanina gecmek oldulca zaman alir herhalde. Aradan gecmeye kalksan agaclar icinde kaybolabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahile vurmus,kumlara yarigomulu,otlanmis araba lastigi !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 28 Şubat 2013; 10:12:11 >
  • insanlar reklam olsun diye 1000 liralık donanıma sahip cihazlarına 2000 lira verirlerse yakında para koyacak yerleri kalmayacak aya çıkacaklar diye düşünüyorum. ah bu kapitalizm 2 ayda kazandığını bir telefona verdirtiyor insanlara

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12 Angry Men
    Peki neden 2016ya sarkmış? Paralarımı yokmuş, iyice ivmesi düştü bu markanın.

    Sen ne diyorsun. 2016 ya kadar Apple batmazsa anca Campus açılır.

    Bu "Kullanıcısına zerre kadar değer vermeyen" şirketin bundan aylar önce 700 Milyar Dolara yakın değeri vardı. Fakat bu sözde bir değer. Yani ortada para falan yok. Anca kasasındaki 100 Milyar Dolar mı ne var. Ne bir fabrikası var ne bir şeyi. Sonra iPhone5 çıktı. Baktılar ki devrim niteliğinde bir şey yok. İşlemci hızlı, ekran biraz daha iyi. Bugün bakacak olursanız bırakın iPhone4S i , iPhone4 kullananlar bile iPhone5 e geçmeye gerek görmediler.

    Sonra ne oldu. 5 in çıkmasıyla şirket değeri 514 Milyar dolarlara şaaaaaak diye düştü. Birkaç günde 200 Milyar Dolar değer kaybeden şirket en ufak bir hatâda batabilir de. Şimdi şu haberden sonra elinde Apple hisseleri olanlar geçenki değer kaybının da acısıyla satmaya başlayacaklardır.

    Apple'ın ne kullanıcısının gözünde Steve Jobs zamanındaki güvenilirliği kaldı, hem de kullanıcısını çok mağdur ettiği için eski sadık kitlesi kaldı. Büyük ölçüde azaldı.

    Açıkçası ben, güneşli sahnelerde kamera pembe ışık parlaması yapıyor diye şikayet eden ve hayal kırıklığına uğramış sadık kullanıcı kitlesine "Elinizi siper edin" diyen bir şirket hakkında "Parlak bir gelecek" düşünemiyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 28 Şubat 2013; 12:17:30 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

    quote:

    Orijinalden alıntı: 12 Angry Men Peki neden 2016ya sarkmış? Paralarımı yokmuş, iyice ivmesi düştü bu markanın.
    Sen ne diyorsun. 2016 ya kadar Apple batmazsa anca Campus açılır. Bu Kullanıcısına zerre kadar değer vermeyen şirketin bundan aylar önce 700 Milyar Dolara yakın değeri vardı. Fakat bu sözde bir değer. Yani ortada para falan yok. Anca kasasındaki 100 Milyar Dolar mı ne var. Ne bir fabrikası var ne bir şeyi. Sonra iPhone5 çıktı. Baktılar ki devrim niteliğinde bir şey yok. İşlemci hızlı, ekran biraz daha iyi. Bugün bakacak olursanız bırakın iPhone4S i , iPhone4 kullananlar bile iPhone5 e geçmeye gerek görmediler. Sonra ne oldu. 5 in çıkmasıyla şirket değeri 514 Milyar dolarlara şaaaaaak diye düştü. Birkaç günde 200 Milyar Dolar değer kaybeden şirket en ufak bir hatâda batabilir de. Şimdi şu haberden sonra elinde Apple hisseleri olanlar geçenki değer kaybının da acısıyla satmaya başlayacaklardır. Appleın ne kullanıcısının gözünde Steve Jobs zamanındaki güvenilirliği kaldı, hem de kullanıcısını çok mağdur ettiği için eski sadık kitlesi kaldı. Büyük ölçüde azaldı. Açıkçası ben, güneşli sahnelerde kamera pembe ışık parlaması yapıyor diye şikayet eden ve hayal kırıklığına uğramış sadık kullanıcı kitlesine Elinizi siper edin diyen bir şirket hakkında Parlak bir gelecek düşünemiyorum...


    Hayal dünyanıza hayran kaldım. Bir kere kasasında bu kadar parası olan bir şirketin batma ihtimali neredeyse sıfır. Türkiye batar, Amerika batar ama bu şirket batmaz. iPhone 5 2012 yılının son çeyreğinde en çok satılan akıllı cihaz. İkinci sırada ise iPhone 4s var. Samsung pazar lideri olabilir ama bunun nedeni Samsung'un alt segment telefonlarının çok satıyor olması. Totalde Samsung birinci ama ürün basında ilk sıralarda iPhone var. Ayrıca kullanıcıların gözünde bir hiç falan demişsiniz o zaman yapılan anketlereden hiç haberiniz yok. Apple kaç yıldır ne güvenilir şirketler listesinde ilk sıralarda yer alıyor. Kullanıcılara en az sorun çıkaran şirket. Bu dediklerim sizin gibi hayal dünyasından attığım şeyler değil, donanımhaber'de aratırsanız hepsiyle ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşırsınız.

    Hiçbir şekilde ekonominden iş hayatından anlamadan nasıl bu kadar yorum yapabiliyorsunuz şaşırıyorum.





  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.