Şimdi Ara

Falcon Pro Twitter istemcisi 132$ fiyat seviyesine yükseldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj









  • Twitter'ın geçen yıldan bu yana üçüncü taraf istemci uygulamaları için 100 bin kullanıcı kotası koyması, geliştiricileri farklı stratejiler izlemeye zorluyor.




    Kısa süre önce Android için yayınlanan Falcon Pro adlı Twitter istemcisi, tasarım ve fonksiyon anlamında çok beğenildi ve kısa sürede 100 bin kullanıcı limitine erişti. Bunun anlamı yeni kullanıcıların Twitter erişimi sağlayamaması. 




    Uygulamanın geliştiricisi Twitter'dan limit artırımı talebinde bulunsa da bunun için geçerli şart olan "asıl uygulamada olmayan özellikler sunabilme"yi yerine getiremediği için red cevabı aldı. Bunun üzerine geliştirici, uygulamanın üzerinden kullanıcı ilgisini uzaklaştırabilmek için fiyatını 132$'a çıkardı.




    Bazı uygulamalar yeni versiyon yayınlayarak bu uygulamaya özel kullanıcı limiti elde edebiliyor ancak bu kez aynı uygulamanın çok sayıda sürümü mağazada yer almaya başlıyor.




    Geliştirici, 100 bin kullanıcısı olduğu için uygulamayı sona erdirmeyi düşünmüyor ve güncelleme desteği vermeye devam edecek. 

     








  • Çok kötü oldu ya, twitterdan takip ediyorum kendisini sürekli bir çaba içerisinde uygulamayı daha çok geliştirebilmek için, twitter ın şu aptal politikası yüzünden nice developlerlar böyle durumlara düşüyor..

  • twitter sosyal ağlarda çok sorunlu, firefox'ta url bardan twit atmayı sağlayan program var, habire authentication'ında sorun çıkarıyor vs.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.