Şimdi Ara

Bazen Agresif Bazen Deli Dolu Seviyoruz Seni Emre Belözoğluu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Bazen Agresif Bazen Deli Dolu Seviyoruz Seni Emre Belözoğluu



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shadow Fox

    Irkçılık yapmadı Emre, abartmayın..Dindar biri ırkçı olmaz. Küfür etti o ayrı konu..Zokora onun anasına küfretmeseydi onuda yapmazdı..Gözünüz sadece Emre yi görüyor..

    Melo daha nasıl antipatik olacak ? Her türlü çirkeflik var. Geçmişide malum..GS de yaptıklarıda..Daha ne yapması lazım ? Emre onun yaptıklarının 10 da 1 ini yapmadı. Küfür etmediğinimi sanıyorsun Melo nun..Burak ise milletin emeklerini çaldı..Küfretse daha iyi..O mimikleriylede zaten yeteri kadar antipati topluyor...Bunlar gerçekler

    Yahu daha kaç maç olduda puan farkı farklı olacak ? Bizim son maçlarımızı biliyorsun değilmi ? Zorlu maçlar hepsi..Hepsindende galip çıktık..Sivas maçında tek kale oynadık, adamlar olmayacak 2 gol attı. Emre farkı bariz ortadadır. FB ilk yarı 6 maçta 6 gol atmış (Alex te var), şimdi 12 gol..Nasıl fark yok ?

    Ana avrat küfretmiyor, s..tir git diyor. Bunu demeyen varmı ? Kasımpaşa kenar yönetimi ne yapmış ? Onları niye yazmıyorsun ? Maç zaten gergin geçiyor. Onlara ne oluyorda kenardan müdahale ediyor, üstüne isim vererek saldırıyor...Şota demedimi Emre küfretmedi diye...Eee ? Hala neyi yazıyorsunuz ?

    Aykut un o demecini sen kendin dinledinmi yoksa yazılı basındanmı okudun ? Kaldıki takım arkadaşını odaya kapatıp , agız burun dagıtan biri bile korkudan affedilip, üstüne yıllık 3.5-4 milyona yakın para ile alınıyorsa.

    Emre nin hocasıyla sözlü olan sorunu hayli hayli halledilirdi, halledildide..İkiside çıktı tv ye konuştu, Emre de Aykutta söyledi. Barıştık, hallettik, geçmişte kaldı dediler..Sen fi tarihindeki yazılı haberi dikkate alacağına neden canlı kanlı taze demeci dikkate almıyorsun ?


    Fettulah Gulenci olup, gol sonrasi secdeye yatilip dindar olunuyosa, var Turk egitiminin haline.

    Dindar adam kufur eder mi peki? Hadi bide burdan yak?

    Melo irkcilik yaptimi? soylemde bulundumu?
    Melo milli forma ile taraftarina kufur etti mi?
    Melo saha icinde rakibine seni oldurucem hareketi yaptimi?
    Melo hocasina kufur etti mi?

    Melo ve Emre nin tek ortak yani kavga olaylari. FB de de Emre hem brezilyalilar ile hem hocasi ile kavga yasadi. Melo nun Riera olayi var sadece.

    Tukuruk olayi var bide ki tam komedi. Sansal BuyukA bile, bu kameralar tukuru olsa gostrirdi diyor, ama neyse girmeyelim o konuya.

    Emre 10 da 1 ini yapmadi Melonun demissinde. Melo neler yapti. Anlat ta gorelim.

    Aykut Kocaman Emre icin o aciklamayi yapti.

    http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2012/06/03/emre-affedilmez-isler-yapti

    Bu arada tab hallettik diyecekler sorunu. Kavgaliyiz oynuyoruz diyecek hali yok. Ha zatn sorun keske hallolmus olsun. ORasi ayri. Ama hocasi ile ciddi kavga yasadigi gercegini degistirmiyor bu.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.