Şimdi Ara

Firefox OS için Twitter uygulaması, ilk cihazla birlikte Marketplace'de olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • ZTE, Huawei, Sony ve LG gibi telefon üreticileriyle 18 farklı servis sağlayıcısının desteğini alan Mozilla'nın HTML5 tabanlı işletim sistemi Firefox OS'e bir destek de Twitter'dan geldi.

    Twitter'ın resmi internet günlüğünden yapılan açıklamada Firefox OS'li ilk akıllı cihazların satışa sunulmasıyla birlikte sisteme özel Twitter uygulamasının Firefox Marketplace'deki yerini alacağı duyuruldu.

    Twitter ekibinin paylaştığı arayüz görseline göre Firefox OS için Twitter uygulaması, diğer Twitter uygulamaları gibi rahat bir kullanıcı deneyimi sunan, klasik arayüzüne sahip. Arayüzdeki benzerlik bir tarafa, Twitter ekibinin açıklamasına göre, uygulama Firefox OS'in öne çıkan özelliklerinden Web Activities'e de destek vererek kullanıcıların, Web Activities destekli herhangi bir uygulama dışından rahatlıkla Twitter mesajı gönderebilmelerine imkan sunuyor.









  • firefox os'a sony de destek verdi, android'le ilgili sıkıntılar var sanırım. böyle açık bir girişimin destek görmesi sevindirici.

  • orta ve giriş modelleri ile çıkcaktı firefox yeni bir telefona ihtiyacım var zaten c3 üm emekliye ayrılacak kısa sürede fiyat makul olursa düşünebilirim ;)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.