Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!) (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
78.247
Cevap
352
Favori
3.319.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Ram meselesi zaten Google'dan kaynaklı. Kendi abidik gubidik uygulaması yerine senin kullandığın uygulamayı kapatacak şekilde yazılmış bir işletim sistemi. Bana ne haritalardan. Ben tarayıcı açık kalsın istiyorum deseniz de hiç açmadığınız halde haritaları arka planda açık tutar, tarayıcıyı açar biraz cihazı zorlarsınız, açık olan uygulamayı alta aldığınız gibi kapatır. Ama o Google Maps, Chrome açık kalır. Sorun Google'san kaynaklanıyor yani. Biz de bunu modlarla vs bir nebze adam ediyoruz. 4GB ram koyun, android 4GB'ı doldurur. 8 koyun, 8'in 8'ini kullanır. 4.2.2 ile Samsung kendi müdahale ederek bu sorunu çözmeye çalışıyor. Ki başarılı da sayılır.

Benim gibiler zaten cihazı modlu, rootu olarak kullanacağı için pek de sorun olacağını sanmıyorum. 1GB ram ile Windows 8'de Crysis oynanıyor, android'e kalsa boşta bütün Rami dolduracak. Doldur, lazım olursa boşalt mantığında çalışıyor. Bu yüzden de gidip kullanılan uygulamayı kapatıyor. Ancak Samsung bunu kendi çabaları ile büyük ölçüde çözmüş durumda.

Bu Samsung'un kendi çabaları dediğin şey tam olarak nasıl bir şey? JB FWlerinde ram yönetimi konusunda farklı bir şey mi var?

4.2 de samsung s3 için özel ram yönetimi getiricek şuan bütün samsung telefonları aynı sistemi kullanıyor 4.2 de s3 te farklı olacak mesela şuan 50 mb boşta kalana kadar google servislerini hafızada tutuyorsa bunu 100 e çıkarcaklar telefon 1gb kullandığını bir nevi öğrencek ve gereksiz şeyler yerine gerekenleri tutmaya başlayacak.( değerleri salladım ama değişim böyle birşey olacak) ayrıca zram denen gerçek ram üzerinde çalışan ama sıkıştırma işlemi yapıp fazladan 200 mb ram sağlayan bir özellik gelecek yani 4.2 ile s3 ram i 1.2 gb olacak teorik olarak. bu 2. kısım s3 e özel ama ilk kısımdaki özelleştirme bütün samsung un üst düzey telefonlarına gelebilir.

Anladım, peki S3teki şu ana kadar sızan 4.2 FWlerinde bu özellik mevcut mu?

Zram mevcut digerinin kullaniciya hazir hali tam olaram bitmemis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tozparcasi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tozparcasi

Merhabalar,
    Yeni gelicek olan samsung S4 de malum iki cesit CPU kullanilcak. Ve yakin zamanda da iki islemcinin de antutu da aldigi scorelar yayinlandi.
    Exynos 5 Octa , 27.000 puan alirken , Snapdragon 600 21.000 puan aldi. Uzun lafin kisasi Exynos acik ara iyi gorunuyor bu testlerde ve tabi 8 cekirdekli olmasinin da etkiside cok buyuk.
    Turkiyeye once Exynos gelicek denildi fakat sonra snapdragon gelcegi ve belki 3. 4. Parti malda gelcegi aciklandi.

tam burada sizlere iki sorum olucak.bu cpu lar hakkinda bilgisi olan arkadaslar ; snapdragon lu S4 u alirsak arada ciddi bir kullanim ve performans farki olur mu? Birde islemcisinin modelini turkcell bayisinde ogrenebilcegim bir yol yada bir yazilim varmi? Lakin saticiya sorcagim zaman saglikli cevap alabilcegimi sanmam..

İlk parti ürünlerin Snapdragon'lu geleceği bilgisine nereden ulaştınız hocam? Ben Türkiye'yi direk GT-I9500 gelecek ülkeler listesindeydi diye hatırlıyorum

Merhabalar, sirketimiz icin S4 icin anlasma imzalicaktik [ kurumsal musteri temsilcimiz ile ] , bu anlasma dahilinde tum detaylari aldik kendilerinden.Cihaz henuz yok ama Turkiyeye gelicek olan cihazin hakkinda bilgi aldik.Ben acikcasi i9500 i9505 kodlarini bilmiyordum sonradan ogrendim, buna gore once OCTA gelicek denildi bize, sonra ayni temsilci bizi ariyarak , OCTA larin uretiminin ilk parti malda ya az olcagini yada 3. 4. parti gelicek malda oldugunu uzulerek belirtti.Bundan dolayi , SD 600 ler ilk gelme ihtimali yuksekmis.
    Lansmanda OCTA larin dagitilcagi ulkeler arasindaydik ama durumlar boyle simdilik

Slm tozparcasi arkadasim bende sana bisoru soriim butun detaylari ogrrndik dedgin icin i9500de yadai9505 de fm radyo varmi %99 yok biliyorum ama %1 lik ihtimal icin soriim dedimBide stoklaranezaman giricek biliyomusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engosen2580 -- 12 Nisan 2013; 0:36:05 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ram meselesi zaten Google'dan kaynaklı. Kendi abidik gubidik uygulaması yerine senin kullandığın uygulamayı kapatacak şekilde yazılmış bir işletim sistemi. Bana ne haritalardan. Ben tarayıcı açık kalsın istiyorum deseniz de hiç açmadığınız halde haritaları arka planda açık tutar, tarayıcıyı açar biraz cihazı zorlarsınız, açık olan uygulamayı alta aldığınız gibi kapatır. Ama o Google Maps, Chrome açık kalır. Sorun Google'san kaynaklanıyor yani. Biz de bunu modlarla vs bir nebze adam ediyoruz. 4GB ram koyun, android 4GB'ı doldurur. 8 koyun, 8'in 8'ini kullanır. 4.2.2 ile Samsung kendi müdahale ederek bu sorunu çözmeye çalışıyor. Ki başarılı da sayılır.

Benim gibiler zaten cihazı modlu, rootu olarak kullanacağı için pek de sorun olacağını sanmıyorum. 1GB ram ile Windows 8'de Crysis oynanıyor, android'e kalsa boşta bütün Rami dolduracak. Doldur, lazım olursa boşalt mantığında çalışıyor. Bu yüzden de gidip kullanılan uygulamayı kapatıyor. Ancak Samsung bunu kendi çabaları ile büyük ölçüde çözmüş durumda.

Bu Samsung'un kendi çabaları dediğin şey tam olarak nasıl bir şey? JB FWlerinde ram yönetimi konusunda farklı bir şey mi var?

4.2 de samsung s3 için özel ram yönetimi getiricek şuan bütün samsung telefonları aynı sistemi kullanıyor 4.2 de s3 te farklı olacak mesela şuan 50 mb boşta kalana kadar google servislerini hafızada tutuyorsa bunu 100 e çıkarcaklar telefon 1gb kullandığını bir nevi öğrencek ve gereksiz şeyler yerine gerekenleri tutmaya başlayacak.( değerleri salladım ama değişim böyle birşey olacak) ayrıca zram denen gerçek ram üzerinde çalışan ama sıkıştırma işlemi yapıp fazladan 200 mb ram sağlayan bir özellik gelecek yani 4.2 ile s3 ram i 1.2 gb olacak teorik olarak. bu 2. kısım s3 e özel ama ilk kısımdaki özelleştirme bütün samsung un üst düzey telefonlarına gelebilir.

Anladım, peki S3teki şu ana kadar sızan 4.2 FWlerinde bu özellik mevcut mu?

Zram mevcut digerinin kullaniciya hazir hali tam olaram bitmemis

Peki hocam, teşekkürler :)

• Lansmanda telefonla tanıtılan ekranın üst kısmının açık olduğu Flip coverı samsung shoplar mı satacak acaba. Nereden temin edebiliriz. Daha önce bu konuda mesaj atan oldu mu arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

Lansmanda telefonla tanıtılan ekranın üst kısmının açık olduğu Flip coverı samsung shoplar mı satacak acaba. Nereden temin edebiliriz. Daha önce bu konuda mesaj atan oldu mu arkadaşlar.

samsung shoplarda, turkcell aveada, hepsiburadada, sahibindende, gittigigidiyorda, ebayde, dealextremede, bit pazarında, doğu bankta vsvs bulabilirsiniz. kap bu, özel bişey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 12 Nisan 2013; 8:24:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • en cok merak ettıgım 8 cekırdek kullanınca rehber 5 sanıyede acılabılecek mı? Yoksa 16 veya 32 cekırdek gorucez bu gıdısle

• HTC ONE ve S4 kiyaslamalarina devam :

SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!) SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!)

SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!)

Lumia ile HTC ONE kiyaslamasi

• quote:

Orijinalden alıntı: enzomaresca

en cok merak ettıgım 8 cekırdek kullanınca rehber 5 sanıyede acılabılecek mı? Yoksa 16 veya 32 cekırdek gorucez bu gıdısle

yav hee hee
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

HTC ONE ve S4 kiyaslamalarina devam :

resimlerin gerçeği yansıtmadığı ortada. vga kamera bile daha iyi çeker o resimlerden.
  • iphone 5 i takas edebilirsem anca alabilirim.bir de yurtdışı alsak imei gömme olayının bir zararı var mı versyion güncellemede imei ve seri numara sıfırlanıyormuş ve bir daha eski haline dönmüyormuş doğru mu
  • Avea da on siparis baslamistir =)

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir

iphone 5 i takas edebilirsem anca alabilirim.bir de yurtdışı alsak imei gömme olayının bir zararı var mı versyion güncellemede imei ve seri numara sıfırlanıyormuş ve bir daha eski haline dönmüyormuş doğru mu

Sahte IMEI numarasına sahip cihazlardan uzak durun da ne yaparsanız yapın. Cihazı aldığınız günkü gibi kullanmanız gerekir, her güncelleme dert olur. Uğraşmaya değmez.

• az bir sure kalmasina ragmen hala ses seda yok telefon incelemelerinden.acaba donanimhaberi mi es gectiler ?

• Galaxy S 4'ün ambalajı linkde resmi görüldüğü şekilde olacak...

http://www.sammobile.com/wp-content/uploads/2013/04/sgs4sgnote8.0box1.png
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdinandferdi

Galaxy S 4'ün ambalajı linkde resmi görüldüğü şekilde olacak...

http://www.sammobile.com/wp-content/uploads/2013/04/sgs4sgnote8.0box1.png

Geri dönüşümlü kağıtlar gibi. Çok önemli değil ama biraz daha güzel olabilirmiş. S3'ün kutusu ile nerdeyse aynı tasarım. Hoş, kendisi de S3'e bir o kadar benziyor. Daha düzgün bir şey olsa daha iyi olurdu ama çok da önemli değil. Cihazı alana kadar korusun, görevini yapsın yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut2306

quote:

Orijinalden alıntı: enzomaresca

en cok merak ettıgım 8 cekırdek kullanınca rehber 5 sanıyede acılabılecek mı? Yoksa 16 veya 32 cekırdek gorucez bu gıdısle

yav hee hee

Adam haklı ama

• Samsung'larda Ön kayıt falan başlamadı mı daha bi bilgisi olan var mı arkadaşlar ??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emir

iphone 5 i takas edebilirsem anca alabilirim.bir de yurtdışı alsak imei gömme olayının bir zararı var mı versyion güncellemede imei ve seri numara sıfırlanıyormuş ve bir daha eski haline dönmüyormuş doğru mu

Sahte IMEI numarasına sahip cihazlardan uzak durun da ne yaparsanız yapın. Cihazı aldığınız günkü gibi kullanmanız gerekir, her güncelleme dert olur. Uğraşmaya değmez.

teşekkür ederim.
  • ABD de ne zaman kilitsiz satışlar başlayacak fikri olan var mı ?? 16 nisanda çıkar mı acaba kontratsız olanlar..

Bir tanıdık şöyle söylemişti ABD cihazlarında yazılımında sıkıntıları olabiliyor diye, iphone 4 getirmişler kullanamamışlar sıkıntı olmuş ..
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.