Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!) (3580. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
78.250
Cevap
355
Favori
3.291.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35783579358035813582
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thomas Bangalter

    Lollipop'u bugün kurdum. OTA ile güncelleme aldıktan sonra verileri yedekleyip wipe'ladım ve telefon sıfır hale geldi. Lollipop romu tasarım olarak tamamen yenilenmiş telefona yeni alınmış gibi bir görünüm veriyor, yağ gibi akıyor. Simgeler de Note 4'tekilerle değişmiş ve çok güzel olmuş.


    SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!)


    SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!)

    Hocam bende kurdum ama türkçe dil seçeneģi yok ingilice ve çince var otayla kurdum ve türkiye cihazı ne yapmak lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lolipopdan 4.4.2 ye donsem herhangibir sorun olurmu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Okifi

    Geçen hafta orjinal adı altında cadde üzerindeki telefoncuların birinden yeni bir 2600 lük batarya aldım.Bir haftada 3.kez şarzını tam boşaltıp tel kapandıktan sonra doldurdum.Dün sabah 10.00 sıralarında teli şarzdan aldım.Şuan halen %53 şarz var.Wifi ve gprs sürekli açık.Telim tr romlu ve stock olarak kullanıyorum.Sadece murat hocanın söylediği işe yaramayan uygulamaları kaldırdım.Dün birde A101 den 20 tl ye 16 Gb.lık kart taktım.Telin keyfine doyulmuyor.
    Yok s4 söyle,böyle diyenlere aldırmayın.Ne alırlarsa alsınlar 6 ay içinde onada bişeyler bulurlar.Çocukların çöpten ekmek topladığı günümüzde bu tip konuşmaları yersiz buluyorum.

    Soylediklerini rootsuz xphosed olmayan siradan basit bi telefoby basit sekilde kullanan basit biri olarak algiliyorum. 16gb kart almista doyum olmuyotmusta bilmem ne bilme. Bizde 32 gb class 10 kart var galeride fotolar yuklenmiyor kardesim. Ben fotografci olmasamda yakindan ilgileniyorum gittigim yerde 200 300 den assagi shuttur yapmiyorum ee sonra?

    Eve gelip fotograflari telefona attigimda galeride bakarken yuklensin diye bekliyoruz bir saat. Bu hangi android telefonda var samsungdan baska? Ios i zaten soylemiyorum galeride nerdeyse kaydirma hizinda yukleniyor fotograflar.

    He birde samsungda asiri yer kaplayan fotograf on izlemeleri var. Bunlar kok klasorde birikiyor ve silsenizde silinmiyor rootlu telefonda. 2gb a yakib fotograflar disinda fotograflarin on izlemeleri birikiyor bende yaklasik 2 ayda 1 kez. Fotograflar 6 7 gb (hafiza kartimda) telefobdaki on izlemeleri kok klasorde 2gb yer kapliyor silsen silinmiyor. Fotograf dedigim oyle 800 900 degil telefonda 6500 fotograf var 1 2 ay icinde bunların on izlemeleri birikiyo birikiyo telefonda yer kalmiyo sirf bu yuzden 2 ayda bir wipe yapiyorum ben. Hangi android telefonda var baska bu? Hicbirinde yok. Galeride uzun sure beklememde cabasi. 512mb ramli iphone 4s islemcisi olan ipod touch 5 te bile ben galeride on izlemelerde sikinti yasamiyorum gelipte 4 cekirdek 2gb ramli telefonda fotograf yuklensin diye abartisiz 3 er 3er yada 4 er 4 er bekliyosun sak diye acilmiyo hic biri.

    Gelipte burda siradan biri su telefonu savundu mu kan beynime cikiyor.

    Ozellikle belirteyim daha sonraki yanlis anlasilmalara sebep olmak istemiyorum. Siradan kisiden kastim. Gunluk bir kullanicidir. Hakaret amacli degildir. Telefonla fazla ugrasmayan kisi anlaminda soyluyorum. Kisisel olarak hakaret icermemektedir.

    Daha dun karsilastigim hatayida yazdim belki gormemissindir. Telefon masa uzerinde muzik calarken ekrani bile kapali. Garip garip cizirtilar cikarip kendiliginden kapandi. Bugunde pdf dosyasi okuyordum elimde hicbisey yok dokunmuyorum bile pat ekran gitti samsung galaxy yazisi geldi. Romda stock rom. Ram alabildigine bos kastiracak hicbisey yok.

    Kamera desen videoya gecisleri cok yavas ve kasintili. Kamera acilis hizinida sevmiyorum rakiplerine gore cok yavas.

    Yazin nette gezerken 3g ile ilk 10 dakika ilinip sonra bildigin isinmasi.

    Multitasking de coklu uygulamalar arasi gecislerde lag yapmasi ki bu 3 4 uygulama acikken bile oluyor. Acik uygulamalar ekranina giris ve baska bi uygulamaya tikladiktan sonra fps dususunden bahsediyorum.

    Rootsuz kullanici icin vasat ses kalitesi ve dusuk ses.

    Stock internet tarayicisinda donanim haberde gezerken ekstra ozellikler aciksa eger su parmakla gozle takip vs vs. 2 sekme acikken birinde kaydirmalarda zaman zaman dusuk fps almasi.

    Whatsappta shobet menusundeyken yani gelen mesajlarin oldugu yerdeyken gelen bi mesaja tikladiginda o mesajin resmen 1 saniyede acilmasi. Ayni anda birden fazla kisiyle konusurken mesajlar arasi gecis tam bi iskence. Bastigin gibi acilmiyor.

    Instagram ve whatsapp gibi uygulamalarda kamerayi acarken takilip kasmasi.

    3g kullaniminda 3 3.5 saati gecmeyen vasat pil omru.

    Adeta hamurdan yapilmis ve kilif kullanmazsan cok rahat sekilde soyulan cercevenin yaninda herhangi bi dusmede camin kirilma ihtimalinin % 70 80 olmasi. Ince ve dayaniksiz yan cercevesi darbeyi aynen ekrana iletiyor ve bu yuzden sirf bu yuzden, ekraninda cizik dahi olmadan ic ekranin patladigi cihazlar var. Darbeyi ilettigi icin lcd güme gidiyor. Yani kalitesiz malzeme.

    Ben saymaktan yoruldum acikcasi istersen dahada devam ederim.

    Telefon alinir mi alinmaz mi tartismasi yapmiyorum ben suan buna dikkat oncelikle. Ben sadece bu telefonun sorunsuz olmadigini soyluyorum suan. Bu telefonu kotulemek degil sorunsuz olmadigini belirtmek sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • egemen_e kullanıcısına yanıt
    Bluetoothla atacagin bir dosyayi en basitinden e mail ile yolliyabilirsin. Bluetooth olmamasinin nedeni sisteme mudahale edilmemesi. Virus bulasmasi gibi stabiliteyi etkileyen seylere izin vermiyorlar. Görüntülü gorusme icinde skype gibi alternatifi milyon uygulama var. Senin stock androidin ile jailbreaksiz iphone arasinda varsa bir bluetooh birde dosya yoneticisi vardir fark olarak. Jailbreak ilede dosya yoneticisi kullanabiliyorsun telefona 10 dan fazla tweak kurmazsanda cakisma yasamiyorsun. Hatta ve hatta ios deki yeni tweakler o kadar ozgunki androidde yapamadigin bir cok seyi yapabiliyorsun. Simdi savunuculuk gibi gorunebilir ama ben cydiali bir telefonda rootlu bir telefondan daha ozgur hissediyorum. Cunku gercekten cydia ya her gun yeni tweakler ekleniyor.

    Bazi tweakleri ayni anda kurdugunda cakisma yapiyor teledon guvenli modda aciliyor kaldiriyosun duzeliyo.

    He cydia li bi iphone 5 kucuk ekrandan dolayi zevk vermez pek ama cydiali bi iphone 6 plus tadindan yenmez. Stock haliyle android daha ozgur gibi dursada jailbreakten sonra android ios in yanina bile yaklasamaz. Ios te su yok bu yok dedigin hersey tweaklerle tamamlanip fazlasi bile koyulmus durumda. Ister parayla al ister ucretsiz repo bul oradan indir ulasimdada sikinti yok yani. Apk kurar gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ted1Getir

    Burdaki yorumlara gore derken zaten birdaha kullanmayacağim tum samsung telefonlari 2 yil icinde sanki kasmaya ayarlanmis

    Wipe yaptiktan sonra kasma duzeliyorda uygulamalarini kurunca yine ayni tas ayni hamam. Bu cpu bu gpu 1080p ekranin altindan kalkamiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trinidad tobago ya bile verilmiş bakalım türkiyeyi ne zaman ülkeden sayacaklar acaba merak ediyorum.


    SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!)
  • Yaaa arkadas cildiriyorum daha oncede soyledim gene soyluyorum nie s4 kotuluyupte hala onu kullanir insanlar hadi kotuluyorlar nie sayfa sayfa yazarlar git dandik ifonunu al kullan o fiatlara 4 var 4 s var o kadar muhtesem ya ifon...ben dandik ifonun en basiti bi resimi bile elli yil onceki nokiada bile blutoothtan gonderiyoken ifonda olmamasi ve bunun gibi daha nice dandikliklerine ragmen benim arkadaslarim email kullanmiyor akilli telefonuda yok mesela ne olacak illa bi resim muzik icin mail adresimi alicak adamlar ben boyle biseyi soylemeye utanirim buna ragmen bi kere bile ifon forumlarina girerek kotulememisimdir kardesim sevmiyosan kullanmassin nokta Buarada ifon die bilerek yaziyorum ifon fani varsa yazmayi bilmiyo demesin......

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim telefondan birkac sikayetim var. Birincisi Wifi ile int gezinsen bile asiri sicak oluyor 3gyi siz dusunun artik. Birde batarya suresi asiri dusuk onun disindakiler tefrruat. Galeride bekliyorum demissiniz sansung alirken en basta bunu dusunup almaliydibiz. Arayuzunun kotu oldugunu herkes biliyor inadina gidip s4 alip sonrada sikayette bulunmak bana sacma geliyor

    .whatsapp da kamera acma ile ilgili birkac sey soylemissiniz onun sucu samsung degil uygulamayi yapnlarda tam optimize edememislerdir. 3.parti bir uygulamayi samsung a baglamakta abes olmus

    Birde arayuz deyince sadece ana ekrani sayfalar arasinda gezmeyi anlamayin galeride yaptigin bir sey yada rehbere girerkenki tepkime surelerinin hepsi arayuze dahil.

    Durduk yere kapaniyor demissiniz. Bende bir kac kere bu sorunla karsilastim nedenide bataryamin sismesidi yeni bir tane aldim aldiktan sonra hic boyle bir sey yasamadim. Forumda sizden daha az suredir bulunuyorum belki siz duymussunuzdur ama ben daha ilk kez sizden duydum pdf okurken kapanmasini !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir diger konuda bize guncelleme verilmiyo deniyor yaaa forumun basinda en bilmeyen insanin bile anlayacagi sekilde anlatilmis rus romunu lollipop kurup kullanabilirsiniz harfiyen denileni yaparsaniz hic bir problem yok ciktigindan beri kullaniyorum ben ve cevremdeki insanlar garantisi devam edenlere lafim yok birse pil mevzuuuu o ifonu methedenler gercek sarz olaylarinida bi anlatsinlar oglumda 5 s var ssarzi cebinde geziyor yegenim ha keza ne bekleniyo akilli telefondan o zaman gidip tuslu telefon kullanin diger akilli telefonlardada bir birbucuk gunu zor geciriyor ve bunun icin sayfalar dolusu yazilar yaziliyor baska seyler ogrenmek icin giriyoruz hep ayni biseyler paylasan uzmanlar vardi artik onlarda girmez oldu bu pil muhabbetlerden oturu. Yahu. ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben S4 ümden çoookkk memnunum Loli de geldi görsel show veriyor alet...Şarjı da inanın abartmıyorum 2G/wifi full time açık sürekli online en az 1 saat telefon görüşmesi minimum 3.5 saat ekran süresi alıyorum.Oyun moyun hiç oynamam ancak face,watsap,tweeter,viber aktif olarak kullanıyorum.Çoğunlukla da sabiit değil hareketliyim buna rağmen bu süreleri alıyorum..Kimse bana hikaye anlatmasın S4 candır.Bugün bozulsun yarın gider yine S4 alırım gerisi traş
  • Telefonumuz hâlâ performanslı bir telefon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakirdepocu kullanıcısına yanıt
    Telefonun asiri isinmasi ve tuketiminin cok olmasi basli basina koskoca bir sorun zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ota ile güncellediğim s4 de türkçe dil seçeneği yok ne yapabilirim yardım edecek olan var mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AdaminTeki kullanıcısına yanıt
    full yedek derken bana lazım olan herşeyi geri yükleyebiliyorum "rehber,mesajlar,S Memo,alarmlar,uygulamalar,resimler,videolar,sesler,calllogs vs.." daha ne olsun?
  • Sn rapparasi.
    Usta ben teli normal tel olarak kullanıyorum.Bunun yanında sürekli gezdiğim için birkaç navigasyon,sürekli takip etmek zorunda kaldığım bir site ve müzik.Sizin diğer saydıklarınıza gelince bu saydıklarınızı herhangi bir tel ile değil,birkaç çekirdekli pc lerle bile yapmanız mümkün görünmüyor.Nitekim elimizdekiler sonuçta ve ortada olan haberleşme cihazı.Birde foto konusuna gelince,profosyonel makinalar işinizi daha iyi görecektir diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okifi -- 5 Haziran 2015; 20:34:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar s4ün güncel oyunlardaki performansı hala iş görürmü ? fikirleriniz nelerdir ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: desparados_532

    arkadaşlar s4ün güncel oyunlardaki performansı hala iş görürmü ? fikirleriniz nelerdir ?

    asphalt 8 yüksek ayarlarda oynanabiliyor
  • Neo_1 kullanıcısına yanıt
    Yok yani ben bunları da bilmiyordum :d
  • desparados_532 kullanıcısına yanıt
    Mortal Kombat x akıcı oynanıyor. Yalnız oyun oynayacaksaniz pil dayanmıyor ona göre yedek pil ya da power bank falan tasimaniz gerekir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon iyi mi kötü mü tartışması var. Ben de görüş bildireyim. Moto g den geçtim. Aynı kullanimla moto de 5 saat ekran süresi alıyordum. Bunda 3.5 4 saat alıyorum. Bu beni rahatsız etmiyor. Gün içinde en fazla 3 saat telefonu kullanıyorum zaten. Daha estetik şekli. Kamerası ve ekranı çok daha iyi. Lollipop gelse iyi olur tabii. Göz zevki olarak daha tatmin edici. Pişman değilim s4 e geçtiğim için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 35783579358035813582
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.