Şimdi Ara

2013 SAMSUNG F9000 4K & F8500 & F8000 & F7000 3D LED TV MODELLERİ (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.750
Cevap
73
Favori
572.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufca

    arkadaşlar f8000 modül cı+ uyumlu modülle abonelikte digitürk kullanma imkanı varmıdır.kullanan varmı bu şekilde.

    kullanırsın.
  • siz kullanıyormusunuz bu şekilde modülü tanıtmak falan gerekiyormu.buşekilde ben denedim fakat sonuç alamadım.bazı kanallar açtı hd veya bazı sd ler açmadı.cihaz cı+ uyumlu değil yazıyor.ama uyumlu olmasa hiçbirini açmaması gerekmezmiydi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufca

    siz kullanıyormusunuz bu şekilde modülü tanıtmak falan gerekiyormu.buşekilde ben denedim fakat sonuç alamadım.bazı kanallar açtı hd veya bazı sd ler açmadı.cihaz cı+ uyumlu değil yazıyor.ama uyumlu olmasa hiçbirini açmaması gerekmezmiydi.

    benim samsung tv im yok es serisinden biliyorum , kullanıyorlardı arkadaşlar.

    ci+ destekli uydum vardı , technisat sorunsuz onda kullanıyordum , şimdi uyduyu sattım , yeni ci+ tv alıcam bende.

    lig tv sd ve hd açılıyormu ?
  • ligtv nin sd side hd side açılmadı digi müş.hiz.arıyorum kolay kurulum menüsü nü soruyorlar.halbuki bu menü anlaşmadı cıhazlarda var.yardımcı olamadılar.ama dedğim gibi uyumlu olmasa hiç çalışmaması gerekirdi.belkide çok basıt bir durum var ama çözemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufca

    ligtv nin sd side hd side açılmadı digi müş.hiz.arıyorum kolay kurulum menüsü nü soruyorlar.halbuki bu menü anlaşmadı cıhazlarda var.yardımcı olamadılar.ama dedğim gibi uyumlu olmasa hiç çalışmaması gerekirdi.belkide çok basıt bir durum var ama çözemedim.

    vardır bir yerde bi problem ama bilemiyecem.

    vestel 32 inç ci+ tv im de var , sorunsuz izliyorum gene modüllü üyelik.
  • cumartesi digiden gelecek teknik serviz birde onlar görecekler.çokta umutlu değilim çünkü işin kolayından bakıp butv uyumlu değildir.diyip işin içinden çıkma yoluna gidebilirler.es serisinde izleniyorsa f serilerindede izlenilebileceğini zannediyorum ama bakalım.
  • en son çözüm olarak tvden izleyemessem cı+ uyumlu uygun bir uydu cihazı bakarım artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mavsar

    İhtimal hesaplarını da düşünmek lazım. Her 10 kişiden birinin aldığı TV de 4-5 tane ölü pixel çıksa tamam. Bu ihtimal şu an için çölde karşımıza kutup ayısı çıkma ihtimalinden daha az bence. Kendim evimde 3 tane LCD tipi TV 2 tane monitör aldım. İşyerimde, çevremde sayısını hatırlayamadığım kadar TV ve monitör alındı. Daha ölü pixel nedir görmüşlüğüm yok. Sadece forumlarda çekilen resimlerde görüyorum. Televizyonumda bir arıza olursa servisin gelip evimde incelemesini, hata varsa alıp götürüp tamir edildikten sonra tekrar evime getirmesini isterim. Bu paralel servisler nasıl çalışıyor bilmiyorum ama evime gelipte inceleme yapacaklarını hiç sanmam. Paketleyip kargoya verin diyecekler. Ondan sonra kargoda ne olur ne yaparlar aradan kaç "AY" geçer bilmem. Küçük bir şey değil ki alıp götüreyim. Muhtemelen sadece İstanbul'dadırlar. Ha İstanbul'da oturanlar evi yakın olanlar. İşten izin alma problemi olmayanlar bu işe girebilirler. Şimdi ben Teknosa'dan 2 yıl ekstra garanti yaptırdım. 2 sene içinde Samsung firması, 4 sene sonrada Teknosa herhalde batmaz diye düşünüyorum. Fakat bu paralel firmalarının 1.5-2 sene sonra hala var olacaklarının ihtimali kaçtır sizce? Bu tür durumları da düşünmek lazım. Düşünsenize 1.5 sene sonra TV'niz arızalanıyor ama karşınızda bir muhatap yok.

    senin dedğine göre olasılık çok az zaten topu topuna 2 yıl garanti var ben daha hiç bir elektronik ürünün 2 yılda kullanıcı hatası olmadan bozulduğunu görmedim yada başıma gelmedi.





  • Dün akşam Samsung bayisinden almış olduğum 55F8000 az önce geldi. Kurulumu ekip apar topar yapıp gittiler. Ttv de sorun var mı vs onları test ettik yalnızca. Samsung 32c650 den sonra oldukça büyük geldi. Tv ye mesafem 3 metre görüntüler blurayde çok güzel fakat digiturk tv yayınlarında 32c650 ye göre çok üst model olmasına rağmen görüntü daha sönük kaldı. Mesafeyi biraz daha genişletmem lazım sanırım. Şu an güncellemeyi yapıyorum.

    Önerdiğiniz bir renk ayarı olursa dikkate alırım.
  • hayırlı olsun.iyi günlerde kullanın.
  • hakikaten 32 inç ten 55 inç e geçiş devrim gibi olmuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufca

    hayırlı olsun.iyi günlerde kullanın.

    Çok teşekkürler. Olmayanlara nasip olur inş.

    Gelen ekip bir video gösterdi 3D gözlük testi için görüntü adeta mükemmeldi. Elmaslar vardı sanki uzansam tutacakmışım gibi bir görüntü vardı.

    Daha sonra ekip gittikten sonra Avatar' ın 3D Blurayini taktım o görüntüden eser yoktu. Yani 3D anlamında yine başarılı fakat Samsung çok daha kaliteli demo videolar kullanıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufca

    hakikaten 32 inç ten 55 inç e geçiş devrim gibi olmuş

    Açıkçası ben 46 düşünüyordum. Forumda genelde sonradan ufak geldiği ve pişman olunduğuna dair öneriler bulunduğu için 55 aldım fakat açıkçası bu da büyük geldi :)
  • En uygun 55F8000 nerde bulurum?İstanbul anadolu yakası öncelikli olarak bilgi verebilcek arkadaş varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim eski tv 37" ti ama kabin olarak 46f8000 ile nerdeyse aynı :) 3 mt den izliyorum bence 46" bu mesafe için ideal
  • merak ettiğim bir konu var. bende şuan orjinal dm800se var. ben HDD'sinden hangi filmi taksam izleyebiliyorum. yani tüm videoları oynatabiliyor. bu f8000'de usb'den filmi izlemek istediğimde böyle hepsini izleyebilirmiyim ? DTS olsun mkv olsun ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amonRa

    merak ettiğim bir konu var. bende şuan orjinal dm800se var. ben HDD'sinden hangi filmi taksam izleyebiliyorum. yani tüm videoları oynatabiliyor. bu f8000'de usb'den filmi izlemek istediğimde böyle hepsini izleyebilirmiyim ? DTS olsun mkv olsun ?

    bunu f8000 de yapamıyorsa zaten başka hiçbir tv yapamaz.

    bu medya oynatma işlerinde kral samsung. büyük ihtimal sorun çıkarmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amonRa
    böyle hepsini izleyebilirmiyim ? DTS olsun mkv olsun ?

    Siz şimdi elmayla armudu, yumuşakla ılığı karşılaştırıyorsunuz.

    MKV bir sarım kağıdı (container) tipidir içine bir sürü video ve audio çeşidi paketlenebilir. DTS ve benzeri şeyler ses kodlama formatıdır ve açıkçası üst tarz kodekler (DTS HD-MA gibi) çok pahalı lisansa sahipler ve televizyonlar tarafında desteklenmezler. Ha AC3 tarzı herşeyi oynatırsınız orda sıkıntı yok. Video'da durum çok farklı değil 4:2:2 renk kodlamalı vidyoları bazı NMT'ler bile yemiyor ki televizyon yesin.
    Yani kısacası Samsung basit ve ekzotik olmayan tüm formatları okumakta en iyilerden biridir, ama gelişmiş ve herşeyi yiyen bir medya center değil. Bunun için Dune HD veya PCH tarzı NMT player almanız lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 30 Mayıs 2013; 16:06:06 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chronos1121

    quote:

    Orijinalden alıntı: amonRa
    böyle hepsini izleyebilirmiyim ? DTS olsun mkv olsun ?

    Siz şimdi elmayla armudu, yumuşakla ılığı karşılaştırıyorsunuz.

    MKV bir sarım kağıdı (container) tipidir içine bir sürü video ve audio çeşidi paketlenebilir. DTS ve benzeri şeyler ses kodlama formatıdır ve açıkçası üst tarz kodekler (DTS HD-MA gibi) çok pahalı lisansa sahipler ve televizyonlar tarafında desteklenmezler. Ha AC3 tarzı herşeyi oynatırsınız. Video'da durum çok farklı değil 4:2:2 renk kodlamalı vidyoları bazı NMT'ler bile yemiyor ki televizyon yesin.
    Yani kısacası Samsung basit ve ekzotik olmayan tüm formatları okumakta en iyilerden biridir, ama gelişmiş herşeyi yiyen bir medya center değil. Bunun için Dune HD veya PCH tarzı NMT player almanız lazım.

    hocam ben DTS'yi de mkv'yi biliyorum. benim kastettiğim ses veya görüntü olarak sıkıntı çıkar mı :)

    bazı filmlerde AC3 var bazılarında DTS.
    keza bazı filmler avi bazıları mkv.
    benim öğrenmek istediğim şuan sorunsuz hepsini f8000'de izleyebilirmiyim. çünkü dm800se'den kurtulmayı planlıyorum




  • Sorunuzun cevabını yazdım işte, çoğunu izlersiniz, ama bir yerlerde sıkıntı çıkmayacağının garantisi yok.
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.