Şimdi Ara

2013 SAMSUNG F9000 4K & F8500 & F8000 & F7000 3D LED TV MODELLERİ (325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.750
Cevap
73
Favori
572.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Western Digital 2 TB Mybook Essential USB 3.0
  • 3d 12-13 gblık dosyalarda yaklaşık 30-35 sn sürüyo bende.
  • arkadaşlar 55"f8000 modelini almayı düşünüyordum ama 4k uhd televizyonlar çıktı fiyatları da f8000 e yaklaştı.ne yapıyım 55"f8000 i almamımı yoksa 55" 4k tvlerin fiyatlarının daha da düşmesini bekleyip onlardanmı almamı tavsiye edersiniz.Malum f8000 de 4k tvlerde az para değil 55"f8000 i alıpta sonradan keşke bekleyip 55" 4k uhd alsaydım diye de pişman olmak istemiyorum.Size danışmak istiyorum.Yardımcı olurmusunuz.
  • ejdernedim kullanıcısına yanıt
    Kendi konusunda yeterince açıklanmış daha tv çıkmadı bi çıksın sorunları varmı (ki samsung yapıyorsa kesin vardır) bilinmeyen bir tv ye 8000 lira vermek büyük kumar şu an. 4k sistemi şu an için tamamen gereksizdir. Yahu internetten bir araştırın 4k demolar bile kaç gigabyte sen burada ne film bulucanda nerden izleyecen 20 mb internetle bi filmi iki günde indiremezsin server sağlam olsa bile 4k yayın bulamayacağın için tv yi bizle aynı kalitede izleyeceksin üstelik yüksek çözünürlük için optimize edilmiş bir tv ile yeri gelecek sd yayın izleyeceksin emin ol altyazıları bile okuyamazsın o derece kötü olur
    o kadar parayı (bence en fazla 6yı) sadece oled ekran hakeder ama lg nin değil. o panel kalitesiyle amoled çıkarsa güvenip almam. uzun lafın kısası bence kumar oynama hocam f8000in görüntü kalitesi iidir sorunlarıda o kadar yok bana göre bulursan sıfırını affetme al. Çünkü diğer panelin yaygınlaşmasını beklersen bide sorunları varsa f8000de bulamazsın gene beklemeye devam edersin ama tabi sen bilirsin para büyük çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir tv bukadar güzel olur, 23.03.2014 de aldım yeminle başında yatar oldum.. 55f8000 herkese tavsiyemdir.
  • 4k gerçekten şu an gereksiz.tıpkı 6-7 yıl önce full hd tvnin gereksiz olduğu gibi.o zamanlar hdmi girişi olmayan panelleri millete hd diye kakaladılar diye haber çıkmıştı.şimdi de aynı şey 4klar için geçerli.4k için en az 5 yıl var.

    55" filmler için süper olur.
  • arkadaşlar 1116 versiyonu nu yükleyen var mı?
  • Bmw. kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun güle güle kullanın bu arada yeni güncellemeyi indirip kuran arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa bizler içinde faydalı olur.. iyi forumlar
  • http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/samsung-ue-46f8000-1000hz-3d-smart-resmi-garanti-111914678?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0

    f8000 şu anda en iyi fiyat burda arkadaşlar ama bir türlü güvenemiyorum alınır mı sizce burdan bu fiyata?
  • 1116 sürümünü ben kurdum. Belirgin bir hızlanma ve görüntüde (sd yayın) iyileşme var gözüküyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mb2007

    1116 sürümünü ben kurdum. Belirgin bir hızlanma ve görüntüde (sd yayın) iyileşme var gözüküyor.

    ya arkadaşlar samsungun orjinal sitesinde son surum 1115 iken nasıl 1116 tv nize gelebiliyor veya nasıl yükleyebiliyorsunuz. ayrıca tv den güncelleme genelde birkaç fw geriden takip ediyor. yani en hızlı güncelleme sitedeki kaynaktan usb ile yapılıyor. ben bu işi anlamadım gerçekten. f8000 aynı tv modelinden bahsediyoruz dimi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CemyK

    quote:

    Orijinalden alıntı: mb2007

    1116 sürümünü ben kurdum. Belirgin bir hızlanma ve görüntüde (sd yayın) iyileşme var gözüküyor.

    ya arkadaşlar samsungun orjinal sitesinde son surum 1115 iken nasıl 1116 tv nize gelebiliyor veya nasıl yükleyebiliyorsunuz. ayrıca tv den güncelleme genelde birkaç fw geriden takip ediyor. yani en hızlı güncelleme sitedeki kaynaktan usb ile yapılıyor. ben bu işi anlamadım gerçekten. f8000 aynı tv modelinden bahsediyoruz dimi ?

    Merhaba,

    Bende de 46F8000 var ve ilk güncellemeyi alan kişiyim galiba hatta alır almaz burayada yazdım (yeni yazılımda neler değişti ben bi değişiklik göremedim diye 2 sayfa önce yazdım) millet bana nasıl güncelleme olur ya bizde yok sana nasıl geldi diye çıkıştılar hatta kafa yaptığımı düşündüler. Arkadaşlar tv yi açtım direk güncelleme var 1116 yüklemek istiyormusunuz diye sordu bende kabul ettim yarım saat içinde yüklendi. Yazılım yüklendikten sonra tv nin menüsünede baktığımda yazılım sürümü olarak 1116 gözükmekte. Belki cep telefonları gibi seri numaralarına göre yazılım güncelliyor olabilirler. Ama sonuçta böyle bir yazılım var şuan işyerindeyim evde olsam resmini çekip koyucam siteye. Yalnız benimde dikkatimi çekiyor yeni yazılımları ilk olarak siteye koyarlardı sonra usb üzerinden yüklerdim bu sefer böyle olmadı direk tv ye geldi bende şaşırdım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: waterfall_man

    cevaplar için teşekkürler.

    @silversmith akşama ayar kısmına bakıcam..en azından tvden olmadığına sevindim.

    @KDRCMRT modülden genel olarak memnunmusun?Kanal geçişleri ve görüntü kalitesi farkı varmı?

    Merhaba,

    Teledünyayı modül ile kullanmaktan oldukça memnunum. Açıkçası 2008 veya 2009 yılında samsung LE40B651 model bir tv almıştım alır almaz teledünya modül ile kullanmaya başladım hatta ozamanlar modül türkiyede yoktu almanyadan getirtmiştim bir arkadaşıma. Aldığım günden itibaren tv yi değiştirine kadar hiçbir sorun ve sıkıntı çıkarmadan (bu arada kanal geçişleri gayet hızlı) kullandım. Daha sonra 46F8000 modele geçiş yaptım şuanki tv de kanal geçişleri daha hızlı. Ayrıca guide (kanal yayın akışları) bilgileri de birebir anlık olarak kullanılmakta. Bununla beraber kanal yayın akışları güncel olduğundan dolayı kayıt zamanlayıcı ve program başlangıc saatine göre kayıtta yapılabiliyor. Bugüne kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım. Açıkçası tavsiye ederim. (yalnız bu modüllerin piyasada sahteleride varmış onu alırken dikkat etmekte fayda var)

    Teledünya yayınlarını modül ile kullanıcak arkadaşlar rahatlıkla her türlü sorularını sorabilirler. Çok uzun yılardır kullandığım için tecrübelerimi aktarabilirim.




  • Bmw. @ TV niz hayırlı olsun problemsiz iyi günlerde kullanın

    mb2007 @ hard diskiniz 5V yazan yere mi takıyorsunuz bence kontrol edin. bu kadar uzun sürmemeli bence.

    ps3xbox360 @ kumanda çalışıyorsa arkadaşında dediği gibi üsteleme bence.

    emrahsnr @ alt yazı sorunu çözüleli baya oldu... yeni yazılım yüklerseniz problem ortadan kalkacaktır.

    HAAltuntas @ usb portların 5V yazan yere takarsanız bence problem olmaz neticede hepimiz film izliyoruz.


    kaankrby @ TV niz hayırlı olsun problemsiz iyi günlerde kullanın.

    yusufcuk51 @ fiyat bence makul satıcı ile temasa geçin ve aklınızdaki soruları sorun bence. netice internet üzerinden satışlarda iade hakkınız var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcix -- 22 Nisan 2014; 18:12:31 >
  • modülün markası nedir acaba? bir de özellikle wild ve nat geoda kayıt yapılabiliyormu? (bazı kanallar da telif yüzünden kayıt yapılamıyormuş diye duydum)
  • Bende f7000 var. 116 güncellemesi benim tv'ye de geldi. Henüz yüklemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: waterfall_man

    modülün markası nedir acaba? bir de özellikle wild ve nat geoda kayıt yapılabiliyormu? (bazı kanallar da telif yüzünden kayıt yapılamıyormuş diye duydum)

    Merhaba, kullandigim modulun markasi technisat uzerinde kirmizi biber resmi var. Ayrica kanal gozetmeksizin tum kanallarin yayinini kaydediyor. Bu aksam ozellikle nat geo hd ve sd yayinlari kayit ettim denedim sorunsuz kaydetti. Yalniz dedigim gibi bu modulun sahtesi epey cok piyasada alirken cok dikkat etmek lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • savcix

    5v yazan yerde değil. disk 3.5" olduğundan ekstra adaptörü var. Ama sorun filmin büyüklüğü ile alakalı değil sanırım. Başka filmleri 5 saniyede açabiliyor. Bazı filmleri geç açıyor sanırım codec ile ilgili bir durum.
  • Arkadaşlar televizyonlar ve tv tercihi ile ilgili ayrıntılı bir araştırma yaptım ve bu araştırmalarımı yaklaşık 40 sayfada yazdım.
    Konuyu iki ayrı başlıkta tamamlayabildim.

    Şimdi o yazdığım sitenin linkini buraya aktarıyorum. Okuyarak çok faydalanacağınızı umuyorum.

    http://esyatavsiyeleri.com/lcd-led-tv-plazma-tv-oled/

    http://esyatavsiyeleri.com/tv-lcd-led-tv-plazma-tv-oled-tv-tavsiye-2/

    Birinci yazıda tv lerle ilgili teknik bilgiler ağırlıkta.

    İkinci yazıda ise tv tercihi, marka ve model tavsiyeleri yer alıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 24 Nisan 2014; 10:21:58 >




  • 1117 sürüm var dedi ve yüklüyorum şu an. Cihaz f7000

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.