Şimdi Ara

MWC 2013 : Samsung 1TB kapasiteli medya merkezi cihazını tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • MWC 2013 : Samsung 1TB kapasiteli medya merkezi cihazını tanıttı





    Galaxy Note 8.0 cihazını henüz MWC 2013 etkinlikleri başlamadan tanıtmayı tercih eden Samsung, ardından da oturma odaları için geliştirdiği HomeSync adlı medya akış ve paylaşım cihazını tanıttı.




    Orta üst seviye bir mobil cihazın sahip olduğu donanım özelliklerini barındıran ürün, Android Jelly Bean işletim sistemi üzerinde çalışıyor ve sekiz farklı hesabın şifresi ile kablosuz olarak bağlanarak medya içeriklerini kendi cihazlarına aktarmasına olanak tanıyor. Böylece tüm aile medya paylaşımına ortak olurken, istenirse aktarım şifreli olarak da sunulabiliyor. Ürün harici ekranlara HDMI 1.4 üzerinden bağlanırken, 1080p Full HD çözünürlüğe kadar pek çok video formatına da destek veriyor.




    Ayrıca Android işletim sistemi sayesinde set üstü akıllı TV kutusu olarak da ürünü kullanabiliyorsunuz.




    Ürünün özelliklerine kısaca bakacak olursak; 1.7GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci, 1GB DDR3 RAM, 1TB HDD, 8GB eMMC depolama, Ethernet, dual bant WiFi, Bluetooth 4.0, USB 3.0 desteği, microUSB şeklinde sayılabilir.




    Ürün Nisan ayında global piyasada olacak ve fiyat bilgisi önümüzdeki dönemde belirlenecek. 

     








  • Çok güzel bir ürün olmuş.

  • Torrent için güzel olur içinde android varmış zaten

  • Ekrem Çukurca ile çeviri haberden iyi günler.



    Ekrem bey, lütfen sadece çeviri yapmayın. Bilgiyi, içeriği biraz genişletin. Ancak bunu yaparken yorum katmayın. Çeviri ile haberleri DH yönetimi kabul ediyorsa ben de yazar olmak isterim. (Android Türkiye'den tecrübem var. Çeviri yapmak kolay. Biraz ingilizce ve Sözlük kullanmak yeterli...)

  • İşte beklenen medya player, smart tv cihazı ve torrent downloader.

    samsung şu cihazı uygun fiyattan çıkartsın da sorunlarımızdan kurtulalım. piyasadaki ne olduğu belli olmayan cihazları alıp paramızı çarçur etmeyelim. (android boxları kastediyorum)
  • Ben beğenmedim.
  • Arkadaşlar cihaz Samsung mağazalarında satışa başladı. 649 TL fiyatı var amerika fiyatı 299 USD. amerikadan ucuza geldi.
  • Ürün özellikleri güncelleştirilmemişse bu fiyata satın alınmaz. Gidin 600 TL'ye bluraylı herhangi bir LG ses sistemi alın. Bilgisayarlarınızda olan her türlü içeriği anında oynatsın. Hem ses sistemi hem medya player.
    Aynı işi televizyonlar da yapıyor demeyin. 2013 model LG televizyonum Apple bilgisayarıma bağlanmıyor. PC'ye bağlanması da zor bir iş. Ama 2012 model HB1100MK model ses sistemim her ikisini de daha iyi bir şekilde başarıyor.

    Bu ürünün fiyatı 300 TL civarı olsaydı üzerine konuşulabilirdi. Apple TV bile 300 TL'den satılırken bu fiyatlara alıcı bulur mu? Bence zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.