tasarımı hoş fakat şikayet sitelerinde Samsung un en çok arıza yapan ürünü olarak geçiyor SlimFit tvler... tabi şampiyon Vesteli kimse geçebilmiş değil henüz.
elinde bu televizyona ait TÜRKÇE kullanma kılavuzu olan kullanıcı arkadaşlar, bana yardımcı olmanızı diliyorum. Yeni aldım ancak kutudan kullanma kılavuzu çıkmadı. internette araştırdım. bir önceki modelinin kullanma kılavuzuna ulaşabildim. Eğer kullanma kılavuzunu gönderme şansınız varsa rica ediyorum;? şimdiden teşekkür ederim.
Konuyu hortlatmış gibi olmiim ama hortlatıverdim işte , okuduğum onca olumsuz yoruma karşın bu ürüne acaip bi sempati oluştu içimde(neden bilmiyorum) ve fiyat araştırması yaparkende şöyle bi durumla karşılaştım, doğru mudur? 409pq ve 419pq fiyatları için tıklayıverin lütfen, yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler...
dimağın dehlizleri hp compaq nx8220 py517ea samsung 42q91 ve top sorunsalı...
merhabalar, yaaa arkadaşlar, bende uzun br süredir bu tv yi almaya niyetleniyorum. Ve çok acayip beğeniyorum. Ama herkes -"aman slim tvden uzak dur!" diyor? keyfim iyice kaçtı. yani koca samsung bunları görmüyormu?, acaba neye göre yeni versiyonu çıktı?, yada birilerinin söylediği gibi artık tamamen üretimden kaldırıldımı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 15 Mayıs 2007; 8:45:58 >
merhabalar, yaaa arkadaşlar, bende uzun br süredir bu tv yi almaya niyetleniyorum. Ve çok acayip beğeniyorum. Ama herkes -"aman slim tvden uzak dur!" diyor? keyfim iyice kaçtı. yani koca samsung bunları görmüyormu?, acaba neye göre yeni versiyonu çıktı?, yada birilerinin söylediği gibi artık tamamen üretimden kaldırıldımı?
bence alabilirsin.çünkü genelde insanlar memnuniyetsizliklerini yazarlar. bende hiç bi sorun çıkmadı 419pq da. ama yukardaki fiyatlar bi acaip. 409pq 419 pq dan pahalı mesela.resmi de yanlış.
arçelik? aman sakın haa! aldım ve hoparlörü patlak çıktı. 2 gün sonra iade ettim. tofaş gibi bişey buu yani. Elektronikte arçelik henüz belirli bir barajı aşamadı bile... Ayrıca Ankarada samsung 72" yeni versiyon samsung slimfit i 875 ytl'ye buldummmmmm. (ama gönlümden geçen 82" (16:9)slimfit. O da 1.750 ytl?
quote:
Orjinalden alıntı: erkandere
ARÇELİK 72 EKRAN SLİM FİT TV : 1000 YTL.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 21 Mayıs 2007; 17:05:38 >
Arkadaşlar bu WS-32Z419P modeliyle ilgili bişey takıldı kafama.. TV'nin arkasındaki kağıtta "AC-220-240 V - 50Hz 185 W" yazıyo.. Oysa ki bu tv 100Hz değil mi.. Neden böyle? Yardımcı olursanız sevinirim.