KDV Dahil Nakit Fiyatı : 1.965,01 YTL (1.965.005.460 TL) KDV Dahil Kredi Kartı Fiyatı : 2.068,43YTL (2.068.426.800 TL) **WorldCard ile peşin satış fiyatına 15 taksit: 137,90 YTL/ay
86.18 YTL den Başlayan Taksit Seçenekleri İçin Tıklayın
Ürün Özellikleri:
32" (81 cm) 16:9 Ekran Formatı Multi Sistem 100 Kanal Hafızası 100 Hz ? 100 Hz Doğal Tarama DNIe TM Sistemi Gelen Sinyalleri Parazitten Arındırıp Güçlendiren Digital Noise Reduction Değişik Renk Parçalarının ve Siyah/Beyaz Renklerin Birbirine Karışarak Renk Netliğini Azaltmasını Engelleyen Digital Comb Filter Renk Tonu Kontrolü 4 Farklı Resim Modu 15 W + 15 W Ses Çıkışı Dolby Virtual Ses Sistemi Nicam / A2 Stereo 5 Farklı Ses Modu Değişik Boyut Seçenekli ve Ekranı İki Eşit Parçaya Bölebilen Çift Tuner ile Resim İçinde Resim (PIP) Resim Dondurma Açılma / Kapanma Zaman Ayarı Uyku Modu 200 Sayfa Türkçe Teletext Türkçe Menü Giriş Terminalleri : 2 Scart / 1 S-Video / 1 Kompozit Çıkış Terminalleri : 1 Sol-Sağ Hoparlör / 1 Kulaklık Boyutlar (G x Y x D) 910 x 600 x 555 Ağırlık 56,0 kg.
Sayın DOORS yukarıdaki bilgiler EVKUR'un sitesindsn alınmıştır. Orada çift tuner ekranı iki eşit parçaya bölebilen diye yazıyor. buradaki bilgiler gerçeği yansıtmıyormu? biz EVKUR tarafından aldatlıyomuşuz gibi bir hisse kapıldım.
Slim Fit 409 a HDMİ girişinden bilgisayar bağlamayı deneyen oldu mu? ( DVI' den HDMI'ye).Denemiş olanlar bilgisini paylaşırsa sevinirim. MCE kurulu (HDCP) bigisayar ile kullanmak istiyorum. Buna bağlı olarak sonuç başarılı ise bu televizyonu alacağım.
evet arkadasalar baya yorum yazmıssınız bir olumlu bir olumsuz kafam karıstı basta almayı dusunuyordum acıkcası ama sonradan pc icin kullanacaktım bu olayda gercekleşmeyince ben vazgectim. pc takabilecegim bir ürün bakacam ne olabilir bilmiyorum. çok ceşit var bilg. bilesenlerinden sonra buralarıda okuyacaz artık. önerebileceginiz ürünler varsada sevinirim. 3000 ytl civarına kadar pc baglıyabilecegim resim icinde resim çok özellik yazacamda uzun olcak herkese saygılar
evet arkadasalar baya yorum yazmıssınız bir olumlu bir olumsuz kafam karıstı basta almayı dusunuyordum acıkcası ama sonradan pc icin kullanacaktım bu olayda gercekleşmeyince ben vazgectim. pc takabilecegim bir ürün bakacam ne olabilir bilmiyorum. çok ceşit var bilg. bilesenlerinden sonra buralarıda okuyacaz artık. önerebileceginiz ürünler varsada sevinirim. 3000 ytl civarına kadar pc baglıyabilecegim resim icinde resim çok özellik yazacamda uzun olcak herkese saygılar
alabileceğin en uygun fiyatlı ve kaliteli ürün lg32lc2r