Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: yeni!!!SAMSUNG SLİM FİT TV***

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: yeni!!!SAMSUNG SLİM FİT TV*** Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
wilburs

15 Haziran 2006; 13:30:57 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

İzmir, girne ARCAda peşin 1800 fiyat aldım.
çiğli carrefour ARCA 1860
üçyol spotçularda 1800, pazarlık yapmadık bile... irem ticaret

bu haftasonu oldu bu olay. haberiniz ola...

pazarlıkta çekinmeyin derim

hatta eniştem yanımda olaydı 1500e alırdık :)

[img]http://www.geocities.com/oguzun/dis.jpg[/img]

preghi prima di sonno
mulan

16 Haziran 2006; 17:29:19 

Kullanan arkadaşlar biraz daha performans hakkında bizi aydınlatabilirler mi??

Asus TA-951+İntel C2Duo 2.2+Gigabyte P35-DS3L+Kingston 2 GB DDR RAM+Samsung 250 GB HD+Asus 2014 DVD-RW+Asus EAH 2600Pro HTDI 512 MB+Logitech EX110 Kablosuz+Logitech QuickCam+Logitech S220 2.1+AirTies RT-211+ SAMSUNG 206BW + HP C5180 All-In-One / LG E500 22T Notebook / Philips PF7331 32 LCD TV / Philips DVP 720-SA DVD-DivX Player / Next 2000 YE XCIS Plus / Fuji Finepix F50fd / Sony DCR-HC96 3 MP / Nokia N73.
cresbo

17 Haziran 2006; 0:17:11 

bu televizyonu evkurda gördüm.Aslında lcd zannetmiştim yanına giderken.Evkurda tabi fiyatlardan bahsetmeye gerek yok.Daha sonra başarının bayisine gittim.TV orda yoktu.Satıcı o kadar para vereceksen birazdaha ver lcd al dedi.Açık açık tavsiye etmedi bu slim fit tv yi.Bir önceki modelinden ağzı yanıp bir kaç iade yaşamş.Ama bu yeni modelin performası hakkında bir bilgisi yok.Sadece eskisindeki aksaklıkların giderilmiş olduğunu duymuş.
Benim anladığım bu fiyata alıanabilcek her tür ve marka lcd den daha iyi bir tv.Sonuç olarak 3500 ytl veremiyorsanız 1990 ytl 15 taksit mantıklı bir seçenek oluyor.Yinede bu parayı bağlamadan bir kaç yorum istiyor insanın canı...

mulan

18 Haziran 2006; 18:22:06 

Slimfit satın alan arkadaşlar o kadar zevkle izliyorlar ki foruma girip izlenimlerini anlatmaya fırsat bulamıyorlar sanırım
Bekleyelim bakalım.. ilk hevesleri geçsin.. yazarlar bir şeyler.. biz de bilgi sahibi oluruz

Asus TA-951+İntel C2Duo 2.2+Gigabyte P35-DS3L+Kingston 2 GB DDR RAM+Samsung 250 GB HD+Asus 2014 DVD-RW+Asus EAH 2600Pro HTDI 512 MB+Logitech EX110 Kablosuz+Logitech QuickCam+Logitech S220 2.1+AirTies RT-211+ SAMSUNG 206BW + HP C5180 All-In-One / LG E500 22T Notebook / Philips PF7331 32 LCD TV / Philips DVP 720-SA DVD-DivX Player / Next 2000 YE XCIS Plus / Fuji Finepix F50fd / Sony DCR-HC96 3 MP / Nokia N73.
gurgenta

18 Haziran 2006; 21:41:26 

diger arkadaslar ne der bilmiyorum fakat ben basima geleni aktarayim.
cuma gunu geldi tv eve. goruntu konusunda digiturk kullanmama ragmen kanallar arasinda buyuk
farklar vardi. tam nasil olur diyerek cihazi incelerken bos kanalda cikan mavi ekranda
sag alt kosede bir renk dagilimi(pembe vari) oldugunu farkettim. normal yayinlarda ise ayni
bolgede bir koyulasma oldugu farkediliyordu.
magaza ile gorustum ilgilendiler servis geldi. manyetik alandandir diyerek incelemeye aldilar.
odanin ortasinda bos bir zemine konsada bahse konu renk dagilimi pzisyona gore azalip cogalmasina ragmen kaybolmadi.
yarim saat icinde yeni bir cihaz gelkdi kuruldu onceki cihazda sag alt kosede olan renk dagilimi bu cihazda sol ust kosede belirdi.
yine salon icerisinde manyetik alan olmayan bir kose arandi. fakat cogalip azalan bu renk dagilimi kaybolmadi.

tv yi iade ettim. p.tesi ise kredi karitina ucretin iadesini isteyecegim..
ya fabrikasyon bir hata var yada bana denk geldi , emin degilim...

The Power of Dreams Honda

Honda civic HB 1.8 kosmic gri
mulan

19 Haziran 2006; 9:19:08 

quote:

Orjinalden alıntı: gurgenta

diger arkadaslar ne der bilmiyorum fakat ben basima geleni aktarayim.
cuma gunu geldi tv eve. goruntu konusunda digiturk kullanmama ragmen kanallar arasinda buyuk
farklar vardi. tam nasil olur diyerek cihazi incelerken bos kanalda cikan mavi ekranda
sag alt kosede bir renk dagilimi(pembe vari) oldugunu farkettim. normal yayinlarda ise ayni
bolgede bir koyulasma oldugu farkediliyordu.
magaza ile gorustum ilgilendiler servis geldi. manyetik alandandir diyerek incelemeye aldilar.
odanin ortasinda bos bir zemine konsada bahse konu renk dagilimi pzisyona gore azalip cogalmasina ragmen kaybolmadi.
yarim saat icinde yeni bir cihaz gelkdi kuruldu onceki cihazda sag alt kosede olan renk dagilimi bu cihazda sol ust kosede belirdi.
yine salon icerisinde manyetik alan olmayan bir kose arandi. fakat cogalip azalan bu renk dagilimi kaybolmadi.

tv yi iade ettim. p.tesi ise kredi karitina ucretin iadesini isteyecegim..
ya fabrikasyon bir hata var yada bana denk geldi , emin degilim...

Bilgi için teşekkürler...

Benzeri sorunu yaşayan ya da satın alıp hiç sorun yaşamayan arkadaşlar varsa onlar da bilgi aktarırlarsa bizleri yönlendirmiş olacaklar..

Tekrar teşekkürler gurgenta...

saka

19 Haziran 2006; 23:07:01 

Doors, xbox360'ta hdmi bağlantı yok, slim flate nasıl hdmi bağlantı kurdun anlatabilir misin?
astektash

21 Haziran 2006; 10:11:10 

quote:

Orjinalden alıntı: cincibir

arkadaşlar ayrı bir topicte açtım ama aldığım silm fit 409 PQ da geometri sorunu var sağ ve sol tarafta görüntüdeki ekranı yukardan aşağıya olan görüntüler dışa doğru bombe yapıyor ne yapabilirim

Merhaba

Al işte aynı sorun ben de de var :(
az önce geldiler düzeltiriz belki diye servisten
isterseniz aldığınız yerle konusun değiştirsinler dedi
gelen eleman

değiştirmek için konusacagım da her model de olabileceğini vs söyledi

sorunsuz kullanıyorum diyen arkadaslar da bu bombe sorunu yok sanırım..

gene eşşek sansı bize vurdu

cincibir

21 Haziran 2006; 15:23:08 

merhaba astektash
benim sorunum giderilemeyince aldığım yerle görüştüm sağolsunlar problem çıkmadan iade ettim,ama bu sorunu olmayan aynı televizyonu bulsam yine alırım,fakat almadan önce iyi bir incelem yaparım ama galiba artık lcd bakacağım,LG ler fiyat performans olarak çok makul gelmeye başladı

inadına cimbom
astektash

21 Haziran 2006; 15:41:04 

quote:

Orjinalden alıntı: cincibir

merhaba astektash
benim sorunum giderilemeyince aldığım yerle görüştüm sağolsunlar problem çıkmadan iade ettim,ama bu sorunu olmayan aynı televizyonu bulsam yine alırım,fakat almadan önce iyi bir incelem yaparım ama galiba artık lcd bakacağım,LG ler fiyat performans olarak çok makul gelmeye başladı

of yani diyorum ben tv nin şekli şemali vs olarak cok memnunnum aslında sorun ortada bunsuz olanı umarım vardır
değiştirecez ama sorun aynı olursa ben de iade edeceğim yapacak birşey yok :(
bir süre de lcd filen alamam..

rune20:45

21 Haziran 2006; 22:33:22 

walla arkadaşlar dün banada 72 ekranı geldi bu telin.306 serisi diilde yeni olan 408 lerden.
forumdaki arkadaşların dediği köşelrdei geometri bozulmasına baya baktım bulamadım öyle bişey.
köşelerdeki renk pembeleşmeside yok.bu pembe rengi baya bi aradım ama yok kesinlikle.diğer bombe olayına da dikkat ettim ama göremedim bişey.
belkide 72 ekranve 4:3 olmasından kaynaklanıo.
merak eden arkadaşlar için yazdım.tv gayet güzel.ama bazı forumlarda sesin çok iyi olduğunu yazmışlardı.bence okadar da iyi değil.
tasarım gerçekten çok güzel.bence kullanışlı birde kumandası var.ama 4:3 ün yani 72 ekranların kötü yanı pip yok.bence iyi bi özellik.bu tv nin 82 ekran olan modelleri 72 ekrana göre daha özellikli zaten.ben bunları bile bile şişman ve basık insanlar görmek istemedimden 4:3 aldım.
astektash

21 Haziran 2006; 23:00:08