Şimdi Ara

Audio-Technica ATH-A900X & Creative Sound Blaster Zx İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
6.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Audio-Technica ATH-A900x ART Monitor Kulaklık & Creative Sound Blaster ZX Ses Kartı


    http://www.sanalmarketim.com/urun/e751d6f287252fbce21d0db60a315e5f/AUDIO-TECHNICA-ATH-A900x-ART-Monitor-Kulaklik-(Siyah)

    http://www.sanalmarketim.com/urun/8681c194f2adc1553870b788134f6878/CREATIVE-Sound-Blaster-ZX-Ses-Karti

     Audio-Technica ATH-A900X & Creative Sound Blaster Zx İncelemesi  Audio-Technica ATH-A900X & Creative Sound Blaster Zx İncelemesi  Audio-Technica ATH-A900X & Creative Sound Blaster Zx İncelemesi


     Audio-Technica ATH-A900X & Creative Sound Blaster Zx İncelemesi  Audio-Technica ATH-A900X & Creative Sound Blaster Zx İncelemesi  Audio-Technica ATH-A900X & Creative Sound Blaster Zx İncelemesi


    ::..Tanıtım..::

    ATH-A900x kapalı yapıdaki dinamik kulaklıklar, size zengin, dolu ve dengeli baslara sahip audiophile kalitesinde bir ses deneyimi sunar. Kulaklıklar yüksek hassasiyete sahip ses üretimi için oldukça geniş olan 53 mm sürücülere sahiptir. Audio-Technica'nın yenilikçi kendinden ayarlanabilir destek mekanizması ile uzun süreli kullanımlar sizin için asla yorucu olmaz.

    Genel Özellikler

    * Alüminyum yapıda Audiophile kalitesinde kulaklıklar
    * Derin bas seslerinin üretimi için kapalı yapıda Double Air Damping Sistemi (D.A.D.S.)
    * En iyi ses üretimi için neodim magnet sistemleri ve CCAW ses bobinine sahip 53 mm sürücüler
    * 3 boyutlu kanat destekleri ile daha keyifli bir dinleme için rahatlık sağlar
    * OFC (Oksijensiz bakır) kaplama kablo
    * Audio-Technica'nın olağan üstü rahatlıkta kulağa tam oturan kulaklık pedleri
    * Altın kaplama 3.5 mm stereo jak ve 6.3 mm adaptör

    Teknik Özellikler

    * Tip: Kapalı yapı, dinamik
    * Sürücü Çapı: 53 mm
    * Frekans Aralığı: 5 - 40,000 Hz
    * Maksimum Giriş Gücü: 2,000 mW
    * Hassasiyet: 101 dB/mW
    * Empedans: 40 ohm
    * Ağırlık: 350 gram
    * Bağlantı: 3.5 mm altın kaplama stereo jak
    * Kablo: 3.0 metre
    * Aksesuar: Çıkartılabilir 6.3 mm (1/4") adaptör

    ::..İnceleme Detayları..::

    Creative'in sitesi inanılmaz derecede yavaş olduğu için bu konuyu hazırlarken driverı download etmeye başladım hala bitmesini bekliyorum. 50mbps bağlantı kullanmama rağmen 300MB'a yakın dosyanın inmesini sanırım 1 saat kadar bekleyeceğim, şans işte :) Onboard ses kartına takmak istemediğim için beklemekten başka bir çare yok şuan için. Driver download edilir edilmez kullanmaya ve gözlemlerime başlayacağım.

    Kulaklık padleri inanılmaz derecede yumuşak ve harika bir kalitede. Bunlardan yastık üretseler hiç düşünmem alırım o derece aşık oldum padlerine. Kulaklığın üzerinde yer alan destekler alışılmışın dışında bir tasarıma sahip. Internet üzerinden okuduğum yorumlarda çok ufak kafası olanlar (özellikle bayanlar) bu kulaklık ile bu yüzden sorun yaşıyormuş. Ben şuan için oldukça memnunum kayıp düşme gibi bir sorun yok.

    Kablosu 3 metra uzunlukta ve son derece kaliteli bir yapıya sahip. Birbirine dolanmasını engelleyecek bir malzemeden yapılmış bu son derece güzelce düşünülmüş açıkçası.

    Şuan için driver olmadığından ses kalitesine yönelik bir yorumda bulunamayacağım. Yüklemeler ayarlar ve kullanımın sonrasında içeriği yavaş yavaş güncelleyerek incelemeyi tamamlayacağım.

    Okuduğunuz için teşekkürler.

    İçerik güncellenecek........









  • Öncelikle hayırlı olsun. Ürünler baya güzel.

    Ben özellikle ses kartını merak ediyorum kendi kulaklığım neredeyse parçalanma seviyesine geldiğinden bu sefer usb çıkışı ve kendi ses kartı olmayan bir şey alıp yanına da kaliteli bir ses kartı düşünüyorum ondan ses kartı hakkında deneyimini(aşırı yavaş siteyi zaten belli etmişsin:)) yazarsan sevinirim.
  • Teşekkürler Poyri

    Dostum en iyisini yaparsın bence hiç düşünme al. Zaten iki seçeneğin var üst düzey ses kartı istiyorsan. Biri Asus Xonar diğeri bu. Asus'un kartı 2009 yılında çıktı şu tarihe kadar alternatifsiz iyiydi ona hiç şüphe yok lakin Creative geçmişteki hatalarından ders çıkarıp Sound Blaster serisini gerçekten her anlamda mükemmel yapmış.

    Ses kartını epey daha kurcalayıp ayarlamam lazım kendi zevkime göre lakin şuana için ben çok memnunum. Yanında gelen aksesuar mikrofon içeriyor ayrıca onu da çok beğendim.

    Eve 23 gibi geldim üzerine bir de driver geç indiği için çok fazla test edemedim ama şu kısa süre zarfında ben çok memnun kaldım iki üründen de.

    Creative bu defa becermiş ve özüne dönmüş


    Zira newegg yorumları da aksini söylemiyor, buyrun bakalım =>

    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16829102049&SortField=0&SummaryType=0&PageSize=10&SelectedRating=-1&VideoOnlyMark=False&IsFeedbackTab=true#scrollFullInfo




  • Xonarı hala gelmedi galiba gelse ilk onu almayı düşünüyordum. Bilgisayarda müzik dinlemek keyif vermiyor onboard kart sayesinde telefonda daha kaliteli oluyor ondan bana bir kart lazım kesinlikle. Bu karttı da xonarla aynı listeye koydum bakalım hangisi olacak
  • Asıl incelemeyi merakla beklitorum. Ürünler henüz yurtiçinde bulunan şeyler değil sanırım. Kulaklığı nereden aldınız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MTRMSK

    Asıl incelemeyi merakla beklitorum. Ürünler henüz yurtiçinde bulunan şeyler değil sanırım. Kulaklığı nereden aldınız?



    Başlık altında paylaştım linkleri ama görmediniz muhtemelen.

    Yeni ürünler ve sanalmarketim satışını yapan tek yer şuan için.

    Kulaklık

    http://www.sanalmarketim.com/urun/e751d6f287252fbce21d0db60a315e5f/AUDIO-TECHNICA-ATH-A900x-ART-Monitor-Kulaklik-(Siyah)

    Ses Kartı

    http://www.sanalmarketim.com/urun/8681c194f2adc1553870b788134f6878/CREATIVE-Sound-Blaster-ZX-Ses-Karti
    quote:

    Orijinalden alıntı: Poyri!!!

    Xonarı hala gelmedi galiba gelse ilk onu almayı düşünüyordum. Bilgisayarda müzik dinlemek keyif vermiyor onboard kart sayesinde telefonda daha kaliteli oluyor ondan bana bir kart lazım kesinlikle. Bu karttı da xonarla aynı listeye koydum bakalım hangisi olacak


    Gelmez olur mu Poyri sanalmarketim'de var uzun zamandır.

    http://www.sanalmarketim.com/urun/fd0b9234af00142e12f42b37bd054c07/ASUS-Xonar-Essence-STX-124dB-SNR-ve-Kulaklik-Amfili-Pci-Exp-Ses-Karti

    Lakin Creative ZX ve yeni çıkacak olan ZXR özellikle biz oyun oynamayı da çok seven kişiler olduğumuz için daha iyi bir çözüm.




  • Sanalnarketime bakmiyorum genelde ondan atlamisim. Oyun icin uygun bir kulaklik bulduktan sonra ses katina gecerim. Daha once logitech g35 vardi oyun icin fena degil ama ancak fena degil birde parcalandi kulak yerleri falan artik adam gibi bir kulaklik lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun ürünler.Kulaklığı bilmem ama ses kartı çok hoşuma gitti özellikle şu yanında gelen aparat çok iyi. Özellikle benim gibi sürekli kulaklık takıp çıkaran biri için kasa arkasına uzanmaktan kurtarıyor insanı. Çok işlevsel olmuş.
    Poyri!!! gibi bende usb kendi ses kartlı kulaklık almıştım ama aldıktan sonra da pişmanlığını yaşadım. Şimdi satıp iyi bir ses kartı alayım diyordum ki sizin konuyu gördüm. Bu ZX Çok hoşumada gitti açıkçası..
  • Uzun süredir X-Fi Titanium'u değiştirmek için bahane arıyorum, Recon serisi rezalet ama bunlar gayet başarılı. Tipi, rengi benim kasaya konsept olarak uygunluğu zaten benim için olayın %20'si falan, sırf bu yüzden bile düşündüm ama 150 usd civarındaki bir ürünü 199+kdv almakta inanılmaz rahatsız eder beni, o yüzden pek yaklaşamıyorum
    Avrupa fiyatı da 150euro civarında bizimle kafa kafaya, Almanya'da tırt yani Muhtemelen olsa olsa en hesaplı 350tl civarlarına bulunabilir bir süre sonra.

    Deneme şansın olursa optik çıkış + Dts'i kullanıp fikrini yazarsan çok sevinirim. Güle güle kullanasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digitaldrop -- 25 Şubat 2013; 14:40:21 >




  • Optik çıkış kullanamadım henüz zaten taşınma falan derken yarın son günüm burada. İzmir'e taşınıyorum yarın sabah her tarafım koli dolu bir görseniz evde koliden labirentler yaptık desem abartmış olmam :)

    Şuana kadar kullandığım bu iki ürün de muhteşem. Audio-Technica kulaklığa laf söylemeye gerek yok zaten üst düzey bir ürün ve verilen paraya fazlasıyla değen bir ürün. Baslar tizler ve orta seslerde mükemmelliği sunuyor. Daha önce kullandığım kulaklıkların ve headsetlerin hep bir konuda eksiği olurdu ama Audio-Technica A900X gerçek anlamda 5 yıldızlı ürün olacağının ispatı. Ses izolasyonu çok güzel. Oyunlarda da gayet güzel sesler lakin çok detaylı olduğu ve gerçek anlamda her sesi kaçırmaksızın duyabildiğiniz için başlarda insanda baş ağrısı yapıyor. 1-2 garipsedim ama sonrasında alıştım ve şuanda bundan da çok memnunum.

    Ses kartına gelince Recon3d serisi gibi berbat bir seri ile itibarını iyice batıran Creative silkelenmiş ve yerine gelmiş. En ufak bir driver sorunu yaşamıyorsunuz artık; bu çok ama çok önemli bir detay. Zira ses kartı ve driver sorunları her üründe az ya da çok etki edecek şekilde karşılaşılan ve insanı üründen soğutan bir detay.

    Driver arayüzü tam kullanıcı dostu olmuş. Ayarlar ve efektler şahane, ihtiyacımızdan fazlasını sunmuş bize Creative. Gelen birkaç profil ile beraber oyunlar için farklı müzikler için farklı sesler için farklı profilleri kullanıp gerekirse de bunların üzerinden şekillendirmeye giderek size en uygun olanı yaratabilmeniz gayet güzel.

    Ürün ile beraber mikrofon da geliyor, 4. resimde sağ tarafta gördüğünüz kulaklığın takılabildiği masaüstü jack kendinden mikrofona sahip. Son derece kaliteli ve kristal ses veriyor lakin tek sorunu benim gibi mekanik klavye kullanıyorsanız masaya yakın olduğu için mekanik klavye sesinin insanları rahatsız etmesi. O yüzden klavyeden uzakta tutmak gerekiyor. Yine de harici mikrofon alana kadar kullanacağım çünkü çok güzel ve kaliteli.

    @ Digitaldrop

    Sanalmarketim bu ürünü aslında ilk geldiği gün çok daha ucuza koydu. Sonra tedarikçi firmadan bütün ürünleri çekip fiyatı yükselttiler sanırım. Bu yüzden diğer sitelerde bulamadım bu üründen buna rağmen verdikleri fiyat güzel. Avrupadan sipariş edene kadar buradan almak daha iyi nihayetinde.

    İncelememe ve gözlemlerime fırsat buldukça devam edeceğim akabinde başlığın ilk mesajını düzenleyerek bütün bilgileri tek mesaj altında toplayacağım.

    İstek ve sorularınız varsa başlık altında belirtebilirsiniz.




  • Sanalmarketimden sipariş verdim ses kartını merakla bekliyorum.
  • Ben de eski audigy 2 zs'mi 8 yıl aradan sonra rafa kaldırıp SB ZX2 almış bulunuyorum. Ancak driverları kurduktan sonra sistemde kart Z olarak görünüyor. Böyle bir sıkıntı yaşandı mı hiç.? Lakin Z ve Zx arasında da hiç fark bulunmadığını biliyorum, sadece üretilen ilk Zx serisinin kapasistorları daha kaliteli ve altın kaplamadır. Yeni serilerinde ise Z'ninkiyle birebir aynı(gri renk).. bendekiler altın çıktı

    Kartı almadan önce yurt dışında bazı forumlarda okumuştum bu Zx'in Z olarak yüklenme olayını sadece dikkate almamıştım. Şimdi de bulamadığımdan creative'e mail atmak zorunda kaldım.

    Bu ara karttan epey memnun kaldığımı söyleyebilirim, sesteki değişmeler hissedilir derecededir.. Soft'a gelince de tam tersi, beğenmedim. Kolay olduğu halde ucuz, basit bir program algısı yarattı bende nedense.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jmenesua

    Ben de eski audigy 2 zs'mi 8 yıl aradan sonra rafa kaldırıp SB ZX2 almış bulunuyorum. Ancak driverları kurduktan sonra sistemde kart Z olarak görünüyor. Böyle bir sıkıntı yaşandı mı hiç.? Lakin Z ve Zx arasında da hiç fark bulunmadığını biliyorum, sadece üretilen ilk Zx serisinin kapasistorları daha kaliteli ve altın kaplamadır. Yeni serilerinde ise Z'ninkiyle birebir aynı(gri renk).. bendekiler altın çıktı

    Kartı almadan önce yurt dışında bazı forumlarda okumuştum bu Zx'in Z olarak yüklenme olayını sadece dikkate almamıştım. Şimdi de bulamadığımdan creative'e mail atmak zorunda kaldım.

    Bu ara karttan epey memnun kaldığımı söyleyebilirim, sesteki değişmeler hissedilir derecededir.. Soft'a gelince de tam tersi, beğenmedim. Kolay olduğu halde ucuz, basit bir program algısı yarattı bende nedense.



    Hayırlı olsun yeni kartınız:) bende de z olarak görüyor + benim en çok hoşuma giden yanı sesteki farklılık ve beraberinde gelen ses kontrol modülü oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • teşekkür ederim..

    Creative'den gelen cevap driverları silip tekrardan yüklemeye yönelik oldu. 64bit/32bit Win'7 her ikisinde de denedim ancak yine SB Z olarak görünmeye devam etmekte. Gerci çok da takılmıyorum ne de olsa meşhur creative diverları var ortada Audigy 2 ZS'de epey uğraştırmıştı tümüyle kullanmamı sağlamak için.

    Müzikteki suround çok iyi.. Baslar da güçlenmiş tok ve temiz geliyor.. bu paraya PC için ideal bana göre (fakat Türkiye fiyatı dışarıya oranla yüksek!).. Çünkü, net temiz ses olayı binlerce dolara mal olur ve yine birşeyler eksik hissedilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jmenesua

    teşekkür ederim..

    Creative'den gelen cevap driverları silip tekrardan yüklemeye yönelik oldu. 64bit/32bit Win'7 her ikisinde de denedim ancak yine SB Z olarak görünmeye devam etmekte. Gerci çok da takılmıyorum ne de olsa meşhur creative diverları var ortada Audigy 2 ZS'de epey uğraştırmıştı tümüyle kullanmamı sağlamak için.

    Müzikteki suround çok iyi.. Baslar da güçlenmiş tok ve temiz geliyor.. bu paraya PC için ideal bana göre (fakat Türkiye fiyatı dışarıya oranla yüksek!).. Çünkü, net temiz ses olayı binlerce dolara mal olur ve yine birşeyler eksik hissedilir.

    Birde PAX driverlar varmış, denemedim ama iyi diyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Onlari denemeyi düşünüyorum çünkü yamukları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor..

    Orta kolon ve Sub. bir arada çalışıyor (sub'dan bas+ses geliyor) ayarlanmıyor da.. orta kolonu kapattığında sub da kesiliyor, sub'u kesince hiçbirşey olmuyor... 5+1'im Gigaworks g500 kendi öz malları

    kendime göre yaptığım ayarlarda orta seviye seste ses dört dörtlük iken sesi max seviyeye çıkardığımda herşey (bas,tiz,sözler) birbirine karıştı... bu sorunu da softun ayarlarından entertainment modda bir nevi minimize edebildim..

    Driverlar yine başa bela olacak gibi..




  • Yabancı sitelerden aldığım bilgiler:http://personalaudio.ru/detail/creative_soundblaster_z_/

    Fiyat perfomans ürünü olan Soun Blaster ZX'in üzerindeki ön çıkşlarında yüksek kaliteli D.A.C'lar bulunmaktadır diğer çıkışlar ise orta kaliteli D.A.C'lar barındırmaktadır.

    Üst seviyesi olan ZXR'ın tüm çıkışları yüksek kaliteli D.A.C'ler içermektedir.


    Max ses seviyesinde yaşadığım sıkıntı surroundu 8 kanala yükseltmiş olmamdan kaynaklı gibi görünüyor. Sub ve orta kolonun birlikte çalışmasıyla ilgili bilgi bulamadım malesef.


    Okuduğum kadarıyla kullanıcılarını epey tatmin eden bir ürün, pek şikayet bulunmuyor...bilgi bulmak epey zor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jmenesua -- 29 Mart 2013; 2:00:29 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nessarien

    Teşekkürler Poyri

    Dostum en iyisini yaparsın bence hiç düşünme al. Zaten iki seçeneğin var üst düzey ses kartı istiyorsan. Biri Asus Xonar diğeri bu. Asus'un kartı 2009 yılında çıktı şu tarihe kadar alternatifsiz iyiydi ona hiç şüphe yok lakin Creative geçmişteki hatalarından ders çıkarıp Sound Blaster serisini gerçekten her anlamda mükemmel yapmış.

    Ses kartını epey daha kurcalayıp ayarlamam lazım kendi zevkime göre lakin şuana için ben çok memnunum. Yanında gelen aksesuar mikrofon içeriyor ayrıca onu da çok beğendim.

    Eve 23 gibi geldim üzerine bir de driver geç indiği için çok fazla test edemedim ama şu kısa süre zarfında ben çok memnun kaldım iki üründen de.

    Creative bu defa becermiş ve özüne dönmüş


    Zira newegg yorumları da aksini söylemiyor, buyrun bakalım =>

    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16829102049&SortField=0&SummaryType=0&PageSize=10&SelectedRating=-1&VideoOnlyMark=False&IsFeedbackTab=true#scrollFullInfo

    Aynen katılıyorum, Creative hatalarından ders çıkartmışa benziyor, Xonarlar da şuan sürücü sıkıntısı olmasada hala bu creativeleri ben de denemek istiyorum bir ara.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jmenesua

    teşekkür ederim..

    Creative'den gelen cevap driverları silip tekrardan yüklemeye yönelik oldu. 64bit/32bit Win'7 her ikisinde de denedim ancak yine SB Z olarak görünmeye devam etmekte. Gerci çok da takılmıyorum ne de olsa meşhur creative diverları var ortada Audigy 2 ZS'de epey uğraştırmıştı tümüyle kullanmamı sağlamak için.

    Müzikteki suround çok iyi.. Baslar da güçlenmiş tok ve temiz geliyor.. bu paraya PC için ideal bana göre (fakat Türkiye fiyatı dışarıya oranla yüksek!).. Çünkü, net temiz ses olayı binlerce dolara mal olur ve yine birşeyler eksik hissedilir.

    Sürücü konusunda ilerleme kaydede bilen var mı ? Kart herkesde "Z" olarak mı gözüküyor




  • Hocam kartı, newegg yazan siteden sipariş edebiliyormuyuz birde gümrük vergisi yermiyiz. 149usd için.?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.