Şimdi Ara

Moussa Sow'u sol tarafta değerlendirmek futbola ihanettir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fransa ligini takip edenler daha önce bilir. Moussa Sow Lille'e gelene kadar sol açık olarak veya sol forvet olarak kullanılıyordu. Hatta değersiz bir oyuncu görünümündeydi. Lille bonservis ödemeden aldı Sow'u ve kariyerinde belki ilk defa düzenli forvet oynadı ve bundan sonra yaptıklarını herkes biliyor.

Lille'ye gelmeden önce 82 maçta 12 gol 5 asist yapmış bir oyuncu Lille'de forvet oynatılarak, 54 maçta 31 gol 10 asist yaptı.
    Şimdi diyeceksiniz, Lille'nin kadrosu iyi ondan iyi attı diye, Rennes'te oynadığı zamanda son sene kadroda A.Gyan, İ.Bangoura, Y.Mvila, J.Briand, Marveaux gibi adamlarla oynadı ve 3 gol atabildi.

Kaleden uzaklaştırılmış bir Sow bence ciddi bir silah olmaktan çıkmıştır. Topla beraber driblingi zayıf, topsuz oyunda hızlıyken, topla beraber ağır kalıyor. Bitiriciliği bana göre ligde açık ara en iyisi ama çok fazla adam kovaladığından pozisyonlarda yer alma sorunu yaşıyor. Sabit oynatılsa ve iyi beslenirse çok iyi iş yapabildiğini hepiniz biliyorsunuz zaten.

başka tezler çıkaracaklara tabi saygım var ama benim görüşüm budur.

• Kuyt'ı sağ açıkta oynayıp pas dağıtmasını beklemek nasıl bir ahmaklıksa, elindeki en yetenekli forveti sol açık oynatmak da o derece büyük bir salaklık
  • Bu takımın en iyi oynayacağı düzen 4-3-1-2 dir.
  • sow serbest oynamalı adam kovalamamalı , kaldı ki sow'un adam geçme gibi bir yetenegi filanda yok zaten , hızlıda değil dediğin gibi . yani niang filan olsa anlarım ama sow ceza sahası içi oyuncusu . onun dışına çıktımı sow etkisiz eleman haline geliyor. ama süper hocamızın vardır bi bildiği . 2-3 galibiyet aldı ya forumdaki körü körüne eleştirenler hemen dönmüşler , hatta bizim gibi eleştirenleri fener düşmanı hain ilan ediyorlar . tek tek isim bile verebilirim ama gerek yok o kişilerle muhattap olmaya . bende istifasından önce hep savunuyordum hocayı ama sözünde durmadı , ve hala ruhsuz şekilde oynayan baroniyi oynatıyor olması artık yetti. a.kocaman bu sezon 3 kupa alsa dahi , bence t.d olarak aşırı derecde yetersiz birisidir. 2. ligde en iyi takımın başına geçse küme düşüür o derece yetersiz birisi
  • Volkan
    Gökhan Yobo Bekir Ziegler
    M. Topal
    Meireles Emre
    Stoch
    Sow Webo

böyle bir kadro sizce iş yapmazmı. Stoch geçen sene alex in sakat olduğu 4,5 macta o mevkide oynamıştı ve iyi bir performans sergilemişti A.Kocaman neden böyle şeyler denemiyor hangi mantıkla takım yönetmeyi düşünüyor anlam veremiyorum.
  • Forvete alınca da adama hiç top gelmiyor diyoruz...Adamın yetenekleri iyi sayılır şuan ki hali ile daha çok top ile buluşup daha çok kendini gösteriyor...
    Belki daha az gol atıyor olabilir ama aynı zamanda attırmaya başlıyor belki de daha verimli oluyor...Onun yerine koyacağımız bir kişi gol yollarında daha etkisiz olacaktır
    ve karşısına çıkacak pozisyonda Sow kadar bitirici olamayacaktır..Yani zararı olduğu kadar iyi yönleri de var.
    Bu da başka tez...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı Sneijder gibi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sol beke yedek olarak Wederson
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sow tamamen forvet oyuncusudur bu adami kanat oynatmak dedigin gibi futbola ihanettir.442 denesene gidiyorsun fransa ligi gol kralini sol kanata koyuyorsun yok olurmu hic super hocamizin super sistemi bozulur stoch gibi genc yidiz ADAYI varken gidiyorsun tamamen forvet ozelligi olan adami kanata koyuyorsun koy stochu kanata sanki mukkemmel isleyen bir sistemimiz varda beyfendi bozmuyor hic sistemi sezon sonu manevi evlatlari ve manevi babasini alsin gitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

Aynı Sneijder gibi...

Ligin balansı bozuldu, sola çekiyor biraz.
  • Ayrıca Stoch'u oynatmamak,Kuyt'ı oynatmak(form tutana kadar sonradan girebilir).
  • Webo geldikten sonra aslinda az buz pozisyon da bulmuyor ama kaçırmasının en bariz sebebi solda kanatta takilmaktan o pozisyonları bitirmeye enerjisi kalmıyor.Yoksa ilk yaridaki Sow olsa rahat atardı onları.Ve ben Sow'un da bu durumdan pek memnun olduğunu sanmıyorum.Trabzon maçındaki ifadeleri en azından bana böyle hissettirdi.Ya da şu aralar gerçekleşmiş olan cocuğunun doğacak olması olayı onu etkiledi.

Neyse sonuc olarak ben de çoğu arkadasa katılıyorum.Nasil Kuyt da kaleden uzaklaşınca verimi azalıyorsa Sowdada ayni durum var.Sowdan maximum verim almak istiyorsak geçeceğimiz sistem Alex'in gidişinden beri olması gereken olan 4-4-2 ki bunun 25 dakika boyunca ne kadar iyi olduğunu Mersin maçında gördük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut kocaman nasıl cristiandan alex yaratmaya çalışıyorsa sow'danda bir sol bek yaratmaya çalışıyor. Asıl korkum yarın bir gün bekiri forvete geçirmesi.
  • herkes sow'un top sürmesi kötü diyor ama bence bu sene müthiş geliştirmiş kendisini bu konuda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.