Onealone arkadaşım merhaba. Ben mesaj yazarken, siz de yazıyormuşsunuz.Benim mesajdan sonra sizin mesajı gördüm. Türkçe kullanma kılavuzu ile ilgili konu 1-2 kez daha açılmıştı.Öncelikle size kullanma kılavuzunu ücret karşığında mı verdiler?Yoksa ücret almadılar mı? Bir arkadaşımız, sizin belirttiğiniz şekilde aldığını belirtmişti,bunun üzerine ben Bingöl'de bulunduğum için İstanbul'daki bir arkadaşımı arayıp Erkayalar'dan Canon S3 Türkçe kullmanma kılavuzu almasını söylemiştim.25 YTL karşılığında verebileceklerini söylemişler.Ben de arkadaşıma alma dedim.Nasıl olsa s2'nin kullanma kılavuzunu indirmiştim.Ondan faydalanıyordum. Erkayalar'ın, Canon s3 Türkçe kullanma kılavuzu vermesinde son durum nedir,siz ne zaman aldınız? Selam ve saygılar...
Dostum benden para falan istemediler, ücret ödemeden aldım kitapçığı.Diyorum ya adamlar nerden aldığımı bile sormadılar.İçeri girdim Makine zaten çantamda idi Çantamdan Garanti belgesini çıkardım adama göstermek için bakmadı bile.hemen çıkardı verdi kitapçığı.
Sevgili arkadaşlar,epey fotoğraf olduğundan dolayı teker teker hangilerinin güzel olduğunu söylemekte güçlük çekiyorum ama hemen en yakındaki fotoğraflar olduğundan dolayı,sevgili @SerCys,4.5.6.7. fotoğrafların netliklerini çok beğendim,özellikle 7.ye bayıldım diyebilirim,o kadar yakından ve harika bir fotoğraf olmuş,ki ben kedilerden nefret eden biri olarak söylüyorum bunu Ayrıca bir sonraki mesajının ilk fotoğrafı olan harabe tarzı evin fotoğrafı da çok çok hoşuma gitti,aslında o evi de "SEPİA" efekti ile çekebilirmişsin Ancak şu haliyle ise,fotoğraftaki keskinlik beni çok tatmin etti ve güzel bir kare olmuş
Aynı zamanda bir fotoğraf daha vardı ama kaybolmuş yaww sanki,dostumuz gökyüzünü çekmişti,bulutlu bir havada aralardan Güneş ışınları geçiyor,havada tek bir kuş vs...Hemen üstte olması lazımdı görmüştüm ama şimdi yok,o fotoğrafa da hasta olduğumu söylemeliyim,harika bir kareydi
Bende 3 fotoğraf ekleyeyim,birincisi İZMİR/ALSANCAK KORDON vapur iskelesi
Bu aşağıdaki ise çalıştığım yerin Lobi'si
Yine aynı yer ancak farklı açıdan
LOBİ BAR
Yukarıdaki 3. fotoğrafta makineyi sabitleyemedim,elimde çektim,hafif bir FLU'luk var görüntüde,gözlerinize rahatsızlıık verirse kusura bakmayın
Hoşçakalın,saygılar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affan -- 3 Eylül 2006; 14:22:17 >
Sevgili arkadaşlar bu arada yeni farkettim,upload ettikten sonra kalite ne kadar düşüyormuş böyle yahuuu,şok oldum kendi çektiğim fotoğrafları tekrar görünce,dikkat etmemiştim hiç,kalite inanılmaz düşmüş
Neyse,en azından 3 aşağı 5 yukarı makinenin hangi ışıklarda nasıl çektiği anlaşılmıştır
Arkadaşlar bu makinenin zoomuna örnek olması amacı ile birkaç foto koyuyorum.merak eden ,bu makineden almak isteyenler için bir bilgi olur düşüncesi ile
Pardon ben sorunuzu anlayamadım canon s3 ü aldınızda adaptörün araştırmasını mı yapıyorsunuz, yoksa hem canon s3 ü hemde adaptör setinimi araştırıyorsunuz.Hangi konuda yardım istiyorsunuz?