@shimoda zaten bırakma macro çekmeyi yoksa bu kadar güzel fotoları nerde görücez =) @invincible_man aramıza hoş geldin. Fk' ya yorum yazıyorum sendende yorumlarını bekliyorum =)
salleen, ozraksoy, enginminareci; fk dan yorumlarınız yapılmıştır arkadaşlar.. malesef, dendiği gibi fk da insanlar daha ziyade tanıdıklarına yorum yapıyor.. madem öyle, biz de birbirimizi kayıracağız artık yine güzel karelerde görüşmek üzere...
"invincible_man","enginminareci" makineleriniz hayırlı olsun,hep güzel anlarınızı çekmek nasip etsin Allah.ısığınız bol ve daim olsun..... invincible_man 3. fotoğrafa bayıldım,ilk baktığımda birçok kolu bacağı olan bır örümcek gibi geldi.eline sağlık.
cepten bağlandığımdan şöyle bir bakıyorum, görüşmek üzere....
makinayı aldığım için gerçekten çok memnunum. Dslr sahibi arkadaşım da "şu anki aklım olsa başlangıç olarak kesinlikle bunun gibi bir makine alırdım ve çok uzun süre kullanırdım.." dedi. Fotoğrafçılığı öğrenmek için gerçekten biçilmiş kaftan bu makine bence...
3.fotoğraf benim de sevdiğim bir makro, yalnız buraya upload ederken boyutunu küçülttüğüm için netlik biraz bozuldu gibi, orjinalinde netlik daha kusursuz gibi geldi bana..
beğeni ve yorumunuz için tekrar teşekkürler, görüşmek üzere...
arkadaşlarla gittiğimiz bir piknikte çektiğim bir fotoğraf. Bunu bir arkadaşa gösterdiğimde, "bunu biliyorum ben, görmüştüm" dedi. Ben de "nasıl olur daha yeni çektim ben bile yeni bakıyorum" falan deyince inanmadı ilk başta, "aynısı internette var" dedi, o kadar muhteşem bir kare çekmişim yani
espri bir yana, çok da muhteşem bir kare değil ama bence idare eder.. beğenilerinize..
uzun zaman oldu fotoğraf eklemeyeli... sebepde aslında fotoğraf çekememiş olmamdı.. son zamanlarda bi kaç kare çekebildim.. içime sinmeselerde en iyi olduğunu düşündüğüm bir kaç tanesini buraya koyuyorum... yorumlarınızı bekliyorum..
@invincible_man bence de çok güzel bir kare olmuş, fk ya gider her türlü=)
bu arada Mert'cim pek bi güelmiş i phone un=P=P
@madcyclone bence çok da kötü kareler değil içine sinmemelik bir durum yok yani..=) tabi ki çok daha iyi karelerini gördüm ama yine de paylaşmak güzeldir=P
Fikret Abi hadi artık hayırlısıyla bitir görevini de görelim seni yeniden aramızda, özlettin kendini..