canon s5 kullanan arkadaslar size bir sorum olacak sizin makinalarınızda karanlıkta çekim yaparken flaşınız kendimi acılıyor yoksa kendiniz mı acıyorsunz arkadaşla cekim yaparken onların flaşları otamatik acılıyor benimki acılmıyor acaba benim kinde sorun mu var acaba (arkadaşın makinası kodak tı bu arada)
Kodakların genelinde flash kendi kendine açılıyor.Ben de daha önce kodak Z700 ve Z740 kullanmıştım.
Soruya gelince hiçbir modda flash kendi kendine açılmıyor.Makinede sorun yok rahat ol
@madcyclone gerçekten çok tatlı iki kare yakalamışsın, tebrik ederim.. yalnızca bir tek, ikinci fotoğrafta pozlamayı artırsan şelale daha bir ortaya çıksa, daha güzel olabilirdi diye düşündüm ama çok da önemli değil.. tebrikler, eline emeğine sağlık..
#AND1# İzmirdeyim. erkayalar garantili 900 ytl den asagı S5 bulamadım. Normal mi bu fiyat?
genel olarak dükkan fiyatları oralarda ama internet sitelerinde biraz daha ucuza bulabilrisin
quote:
#bdllh# Arkadaşlar bende bir s3 veya s5 almak istiyorum.
Ancak malum öğrenciyiz. Fiyatta cok acılamıyorum. Ve su an s3 almayı düşünüyorum.
Topic'i inceleyip karar verebilirdim aslında fakat zamanım olmadı. Acaba s3 ile s5 arasında 6-8 mp den baska onemli bir ayrıcalık varmı? Özellikle
fotoğraflardaki renk parlaklıkları arasında.
Yardımcı olursanız sevinirim. Eğer bu hususlardan baska farklılık yoksa s3 alacağım.
Şimdiden tesekkürler.
arkadaş arada fark olmaz mı
en büyük özelligi ıs olayı titreşim önleyiçi 0 cm makro cekimi benim şimdi aklıma gelenler bunlar diyer arkadaşlar yardımcı olur olmassa ben yine yardımcı olurum size
e geçmiş olsun o zaman.. bu haftasonu hava kötü olursa cd lere bakarsın önümüzdeki hafta fotoğraf çekersin=)
herkese selam, arkadaşlar çerçeve programı kullanan var mı varsa hangi programı tavsiye edersiniz. (çerçeve üzerinede yazı yazılabilen, imza atılabilen program) tsk ler
herkese selam, arkadaşlar çerçeve programı kullanan var mı varsa hangi programı tavsiye edersiniz. (çerçeve üzerinede yazı yazılabilen, imza atılabilen program) tsk ler
PhotoFiltre programını kullanabilirsin.basit ve Türkçe,nette çok kolay bulabilirsin........
bdllh maddi sıkıntı varsa s5 te zorlayıp,kasmayın kendinizi zevklerinizi erteleyecek kadar çok fark yok.S3 te işinizi fazlasıyla görür. (benim fotoğraf sevdamı 5-6 sene ertelediğimi düşünürsek.. )
hepinize selamlar....görüşmek üzere...........
Bildiğiniz gibi spot ve garantili fiyatları çok farklı. Bu nedenle garantisiz almayı düşünüyorum. Sizlerden öğrenmek istediğim garantiye Canon S5 modelinde ne kadar ihtiyaç duyacağım. Yani sorun yaşayan oluyor mu, yoksa düzgün kullanıldığı sürece bozulmayan bir makine mi? Bir de nereden almamı tavsiye edersiniz?
Ben de uzun zaman sonra bir fotoğraf makinesi edinmeye karar verdim. Aslında A720IS modelini alacaktım ancak bir kere alayım uzun süre gitsin diye S5 almaya karar verdim.
Bildiğiniz gibi spot ve garantili fiyatları çok farklı. Bu nedenle garantisiz almayı düşünüyorum. Sizlerden öğrenmek istediğim garantiye Canon S5 modelinde ne kadar ihtiyaç duyacağım. Yani sorun yaşayan oluyor mu, yoksa düzgün kullanıldığı sürece bozulmayan bir makine mi? Bir de nereden almamı tavsiye edersiniz?
Teşekkürler
ben makinemi amerika dan getirttim, herhangi bir sorun çıkmadı.. 3000fotoya yaklaştım hala da bir sorun yok=) alacağın makine canon olduğu için çok korkmana gerek yok, ben yalnızca bir kez duydum garantiye giden bir s5.. bunun dışında eğer istanbul daysan hayyam çarşısında çok uygun fiyata bulabilirsin sanırım s5i.. ya da eğer imkanın varsa amerikadan aldırabilirsin, ya da gittigidiyordan alabilirsin..
geçenlerde galata köprüsünde çektiğim bir fotoğrafı ekliyorum.. değişik bişiler yapmaya çalıştım ama becerebildim mi bilmiyorum.. tabi kadraj aslında gördüğünüz gibi değildi.. ben crop ladım.. işiğiniz bol olsun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madcyclone -- 3 Mayıs 2008; 10:37:44 >