Arkadaşlar gittigidiyorda bir üye canon s3 ü bana 750 ytl verecek ama ben bir internet sitesinde 980ytl ye ve üstelik 8 taksit yapıldığını gördüm. siz ne dersiniz.750 ytl ye garantisiz olan yurtdışından gelenimi alayım yoksa 980ytl ye 8 taksit yapan siteden mi alayım.
@onealone arkadaşım 980 eğer kdv dahilse daha mantıklı gibi görünüyo aradaki 230 ytl fark garanti için değer ama yok 980 + kdv ise ki oda 1.156 ytl yapıyor o zaman bir cazipliği kalmıyor zaten makinanın gerçek değeride bu civarda.
@onealone arkadaşım 980 eğer kdv dahilse daha mantıklı gibi görünüyo aradaki 230 ytl fark garanti için değer ama yok 980 + kdv ise ki oda 1.156 ytl yapıyor o zaman bir cazipliği kalmıyor zaten makinanın gerçek değeride bu civarda.
KDV dahil fiyatı 980YTL. Taksit seçenekleri aşağıda
Ürun Adı CANON POWERSHOT S3 DIGITAL FOT.MAK [CM.CA-S3.IS] Banka TL Taksit Fiyatı (KDV Dahil) TL Fiyat (KDV Dahil)
bence s3 ün tek eksigi 1 snde çok kare çekmemesi. 2 ise flaşlı bi resim cektiniz ardından tekrar çekmek istiyosunuz flaş süresi tık diye hazır olmuyo baya bekletiyo
Arkadasıma s3 aldık. 2 gb sd karta surekli full video kayıt yapamıyoruz. 1 gb tan sonra video kaydını kesiyor. Kesintisiz video kayıt 1 gb lamı sınırlı erkayalara sorduk net cevap veremediler.
Ne dersiniz.
SPEAKER BOSE 701***AMFI PİONEER A-757***PIKAP DUAL1215***EQUALIZER PIONEER GR-777***TAPE DECK TEAC V-5010***CD SONY CDP-991***TUNER SONY ST-SE 300***TV SONY FX-66E***DVD PHILIPS 630 DIVX***DIJITAL PHOTO PENTAX K10D***HP PAVILION DV6640ET
bence s3 ün tek eksigi 1 snde çok kare çekmemesi. 2 ise flaşlı bi resim cektiniz ardından tekrar çekmek istiyosunuz flaş süresi tık diye hazır olmuyo baya bekletiyo
s3 için çanta alan varmı tekrardan soriyim
Nasıl yani S3 model S2 gibi ard arda çekim yapamıyormu .Bir yanlışın olmasın?
Canon makinelerin Flash süresi ve hızı zayıf kalıyor baştan bunu kabul edin .Gündüz Oda içerisinde bile flash yetersiz kalabiliyor. Ama flash aparat satılıyor fiyatları hakkında bilgi sahibi olan varmı
@SerCys arkadaşım bi yanlışlığın olmasın S3 Continuous modda saniyede 2.3 kare resim çekiyor hemde sınırsız (ben 100 küsür tane ard arda çekim yaparak denedim) flash tekrar şarj süresi bu tip makinalarda şimdilik böyle belki ilerde biraz daha iyileştirirler.
@ikarahal benimde bildiğim kadarıyla video çekiminde 1Gb sınırı var maalesef.
bahsettigimi anlamadınız sanırım denklaşöre bastım bi kere bastıgımda ardından hemen bi resim daha çekmek istiyorum aradan 1 sn geçtikten sonra ama flaşlı cekicem cekmiyor aradan 5-6 sn geçtikten sonra çekiyor. Flaş hızı evet yetersiz ama Flaş gayette yeterli.
flaşı kapattıgımda ise denklaşöre her bastıgım anda fotograf çekiyor mesela hp lerde 1 denklaşöre bastıgınızda tam 8 kare fotograf çekiyor bu olay canonda yok
@acemi ustam senin dedigin sanırım aralıklı çekim dk ve çekim sayısı ayarlıyıp denklaşöre bastıgında her ayarlanan dakkada bi resim cekiyor bunu yapıyo eyw ama ben bundan bahsetmiyorum umarım anlatabilmişimdir.
SerCys herhalde yanlış anlaşılma olda gerçi ben aralıklı çekimden bahsetmemiştim benim söylemek istediğim Continuous modda elini denklaşörden hiç kaldırmadan basılı tutarak istediğin kadar foto çekebilirsin idi ama sen farklı bişey sormuşun. Evet o bahsettiğin 1 defa denklaşöre basıyorsun makine 8 kare 10 kare foto çekiyor yanlış hatırlamıyorsan nokia cep telefonlarının bazılarındada var bu özellik. Canon'da buna benzer yukarıda bahsettiğim elini denklaşörden kaldırmadan istediğin kadar foto çekebilme özelliği var.