Şimdi Ara

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.625
Cevap
5
Favori
278.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DM Precious

Dnn sen bir harikasin.....
    daha once bir arkadasa kopyalayip gondermistim,ama bu herkes icin daha kolay olacak
    CANON (S2,S3,S5)HAKKINDA HERSEY sayfasi bumudur,budur abi
    fena halde gaza geldim.....

CD link leri ve içerikleri son hali ile düzenlenmiştir.
    Bu arada bu işin altında benim deiğil eşimin parmağı var
  • sayfa sakinleri adina musadenizle,
    esinize sonsuz tesekkurler ve saygilar
  • Dnn,
    gorevden donerken bir karakolda 3 yil fotagrafcilik okumus bir astegmenle tanistim.ayakustu sohbet ettik,daha once bizim birlikte benim cektigim fotograflari gormus,gayet iyi yolda oldugumu soyledi(tabi bu gururumu oksamadi dersem yalan olur)

o na makinemi gelistirmek istedigimi makro lens v.b malzemeleri almak istedigimi soyledim.amcim tavsiye almakti.cevabi,bu makinenin kendimi gelistirmek icin yeterli oldugu,nasilsa bir sure sonra mutlaka DSLR ye gaceceginden bu makineye daha fazla yatirim yapmamin dogru olmayacagi,bu hakkimi DSLR ye saklamam gerektigi seklinde oldu.

sizin bu konudaki dusunceleriniz benim icin degerlidir..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DM Precious -- 10 Eylül 2007; 22:24:55 >
  • arkadaşlar sağolun ya bu sadece benim değil herkesin işine yarayacak bir set sağolun canon s3 hakkında herşey
  • http://www.flickr.com/photos/13151415@N04/

arkadaşlar bu siteye yükleme yapamadım bir türlü buradan bakabilirsiniz
    tekrar teşekkürler
  • slm arkadaşlar bir süredirbu topiği takip ediyorum bilgiler ve fotoğraflar için herkese teşekkürler.

Amerikadaki arkadaşıma S3 ısmarlamıştım 300 $ civarı olduğunu söyledi. bugün nette tekrar konuştuk S3 bulamamış S5 var dedi 399 $ a sizce nasıl uygun mu S5 getir o zaman dedim bende bu ayın sonunda gelecek inş.

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogann007

slm arkadaşlar bir süredirbu topiği takip ediyorum bilgiler ve fotoğraflar için herkese teşekkürler.

Amerikadaki arkadaşıma S3 ısmarlamıştım 300 $ civarı olduğunu söyledi. bugün nette tekrar konuştuk S3 bulamamış S5 var dedi 399 $ a sizce nasıl uygun mu S5 getir o zaman dedim bende bu ayın sonunda gelecek inş.

Saygılar...

dogann007,
    S3 un LCD ekraninda sorunun vardi herhalde halledemedin,gecmis olsun.
    bende S5 in S3 un makyajlanmis hali diyenlerdenim,ancak yinede ust model ve benim keske s3 tede olsaydi dedigim ozellikleri var,
    Genis LCD ekran,
    harici flas ilk aklima gelenler.eger 100 dolar seni cok etkilemiyecekse S5 al derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DM Precious -- 11 Eylül 2007; 9:28:43 >
  • Doğu bankta 350 dolara bi japon S5 getirmiş adama almamış dükkan sahibi baya wah tüh ediyodu "abi keşke alsaydın bana 375 dolara satardın" dedim.
    "Walla iyi olurdu" felan dedi ama adam muhtemelen başkasına satmıştır onu yani demem oki 399 dolar gayet iyi bir fiyat bence de s5 al. Hele bide kılıf ta varsa yanında süper olur.

Bir de sizler kılıf olarak ne kullanıyorsunuz ben bi tane video kamera kılıfı aldım case logic ten güzel şu anlık ama sizlerin ne kullandıklarınızı merak ettim.

teşekkürler
  • kythera, ben s3 u GG dan aldim.satici ilanda belirtmedigi halde asagidaki kilifi hediye olarak gondermis.
    tesekkur ettim,marka farkliligi var ama isimi goruyor.

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY
  • bende canon s3 için kılıflar gördüm ama türkiye de satışları yok galiba o yüüzden uygun bir kılıf alıp kullanmak en mantıklısı galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogann007

slm arkadaşlar bir süredirbu topiği takip ediyorum bilgiler ve fotoğraflar için herkese teşekkürler.

Saygılar...

MErhaba Arkadaşlar,

Artık ben de bir Canon S5 kullanıcısıyım.. Dün Amerikadaki kardeşim aldı bir tane.. Şimdi dört gözle dönmesini bekliyorum.. Kardeşim circuitcity'den elden aldı. KArgoyla ilgili ev arkadaşı problem yaşamış, gündüz evde olmadığı için kargo gelmiş geri dönmüş, sonra baya ürünü aradılar falan.. O yüzden elden aldık..
    354$ a aldı kardeşim. Eğer yakınlarda bir yerde bu mağazalardan varsa, oradan elden alabilir.. Ayrıca 48 dolara 2 GB kart ve Çanta da almış.. Bakalım gelince görcem.. :)

Geldiği gibi örnek fotolar koyarım.. Ben okuduğum incelemelerde gördüm ki aradaki farka değecek bir gelişme var S5'te em işlemcisinde hem de 2 MP az da olsa fotoğrafa birşeyler katmış. Ekranın çok daha iyi olduğu söyleniyor.. Bence değer..

Görüşmek üzere..

• quote:

Orjinalden alıntı: '

Dnn,
    gorevden donerken bir karakolda 3 yil fotagrafcilik okumus bir astegmenle tanistim.ayakustu sohbet ettik,daha once bizim birlikte benim cektigim fotograflari gormus,gayet iyi yolda oldugumu soyledi(tabi bu gururumu oksamadi dersem yalan olur)

o na makinemi gelistirmek istedigimi makro lens v.b malzemeleri almak istedigimi soyledim.amcim tavsiye almakti.cevabi,bu makinenin kendimi gelistirmek icin yeterli oldugu,nasilsa bir sure sonra mutlaka DSLR ye gaceceginden bu makineye daha fazla yatirim yapmamin dogru olmayacagi,bu hakkimi DSLR ye saklamam gerektigi seklinde oldu.

sizin bu konudaki dusunceleriniz benim icin degerlidir..........

'DM Precious'
    Karşılaştığın Asteğmen in sana tafsiyelerine sonuna kadar katılıyorum.Bende henüz bir hafta önce S5 için gerekli aksasuarlarıma kavuştum.Yorumlarımı mutlaka takib etmişsindir bu yüzden aldırdığım parçaları tekrardan yazma gereği duymuyorum.Telekonvertör ve tepe flaşı dışında hemen hemen tüm aksesurları aldırdım ama inan deydiğini söyliyemem.Sebeplerine gelince:

Makro lens:S3 ve S5 te zaten '0'cm makro çekim özelliği var.Yinede bu lensi takarak arada bir fark olmasını umud ederek çekimler yaptım ama verilen 90 küsür euro ya deyecek bariz bir fark yok ortada.Makro lensin illaki cok avantajı vardır ama S3 VE S5 gibi '0' makro özelliği olan bir makinada bunu farkedemiyorsunuz bile.Bu yüzden o parayı vermeye kesinlikle deymez diyorum.

UV Filtre:Genel olarak amacı lensi çizilmelere karşı korumaktır.Fotoğraf netliği üzerinde etkisi pek yok.Eğer dikkatli bir kullanıcıysan bunada para vermeye pek deymez.
    Sonuçta ortaya şöyle bir durum çıkıyor:Eğer bu iki parçayı almayacaksanız bunları makinanıza monte etmeye yarayan 'Tube Adaptör' e de ihtiyacınız kalmıyor demektir.Geriye bir tek Parasoley (güneşlik) kalıyor ki onu da makinanızın sadece güneş ışınlarına bol miktarda mağruz kaldığınız ortamlarda kullanabilirsiniz.Özetle aldığım parçaların makinanın görünüşünü değiştirmekten başka bana cok fazla bir faydasının dokunduğunu söyleyemem.
    Sanırım en kullanışlı ve fotoğraf kalitesi üzerinde doğrudan etki yapan parça Polarize Filtre dir.O nuda ben aldırmadım.Ama ilk fırsatta alıp onu da bir denemek isterim.
    Eğer birgün DSLR ye geçmeyi düşünüyorsan bu tür aksesuarlar bizim sahip olduğumuz makinalar için pek te olmazsa olmaz denilecek parçalar değil.Amaç elimizin altındaki makinayla kendimizi geliştirip,yeteneklerimizi sınamak olmalıdır.Ve makinamızın artık yetersiz kaldığını düşündüğümüz noktada bir basamak yukarı çıkmak olmalıdır.En azından benim amacım bu.DSLR ye geçiş yapacak biri için bu aksesuarları almak parayı biraz fuzuli harcamak demektir bence ki ben biraz öyle yaptım galiba.Ama aynı aksesuarları ilerde edineceğim DSLR makinam için düşünmeden alırdım.

Umarım birgün hepimiz cok daha iyi makinalarla daha güzel çekimler yapma şansını yakalarız.

• 'zealous'

Açtığın konuyu başından beri takib ediyordum.Yanılmıyorsam senin için PANASONİC FZ50 önerisinde bulunmuştum.Ki bugün bana hangi DSLR-Like modelini alayım desen cevabım yine 'FZ50' olurdu.Yorumuna duygularını değilde gerçekleri koyan birisi de kullandığı makinayı değil,kullanmak istedğini önermelidir.Pekçok model arasında kararsız kaldın,ve ensonunda FUJİ S6500 de karar kılmıştın.Markası ve modeli ne olursa olsun ozaman sana 'Hayırlı Olsun' dileklerimi iletmiştim.Ama bugün birde baktım ki kararını değiştirmiş ve S5 sahibi olmuşsun.Actığın konuda sana yine 'Hayırlı Olsun' dileklerimi ilettim.Ama bu sayfa altında yaptığın bu ani karar değişikliği için sana söyleyebileceğim tek şey şudur ki:...

ARAMIZA HOŞGELDİN.
  • arkadaşlar s3 için tele objektif var mı yoksa converter mı takarak yapabilirzi bunu
    belki daha önce bahsi geçmiştir ama bulamadım o bakımdan soruyorum

teşekkürle r
  • quote:

Orjinalden alıntı: kythera

arkadaşlar s3 için tele objektif var mı yoksa converter mı takarak yapabilirzi bunu
    belki daha önce bahsi geçmiştir ama bulamadım o bakımdan soruyorum

teşekkürle r

Objektif değişimi sadece DSLR lerde olur.S3 için telekonvertö ler var.1.5x ve 2x gibi çeşitleri mevcut bildiğim kadarı ile.
  •  CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dnn

'zealous'

Açtığın konuyu başından beri takib ediyordum.Yanılmıyorsam senin için PANASONİC FZ50 önerisinde bulunmuştum.Ki bugün bana hangi DSLR-Like modelini alayım desen cevabım yine 'FZ50' olurdu.Yorumuna duygularını değilde gerçekleri koyan birisi de kullandığı makinayı değil,kullanmak istedğini önermelidir.Pekçok model arasında kararsız kaldın,ve ensonunda FUJİ S6500 de karar kılmıştın.Markası ve modeli ne olursa olsun ozaman sana 'Hayırlı Olsun' dileklerimi iletmiştim.Ama bugün birde baktım ki kararını değiştirmiş ve S5 sahibi olmuşsun.Actığın konuda sana yine 'Hayırlı Olsun' dileklerimi ilettim.Ama bu sayfa altında yaptığın bu ani karar değişikliği için sana söyleyebileceğim tek şey şudur ki:...

ARAMIZA HOŞGELDİN.

Çok teşekkür ederim arkadaşım.. Senin de takip ettiğin gibi uzun zamandır çok karasız kalmıştım. Bir öyle dedim bir böyle.. Ama Canon S5 i seçmeme aslına bakarsan okuduğum incelemeler neden oldu.. Genel olarak bu parayı gerçekten hak edeceğini düşündüğüm için aldım.. Yalnız şu son 2-3 haftada bir çok konuda bilgi sahibi oldum.. :) Her makineyle çekilmiş binlerce fotoğraf inceledim.. :) Sonunda S5 diyorum ya.. S5.. :)

• teşekkürler DNN fakat tele converter için makinanın kendisinde bir ayayr yok dönüşütürcü menüsünde iki tane objektif desteklediğini yazıyor onlarda geniş açı için kullanılanlar bu konu hakkında araştırma yapan arkadaşlar varsa yorumlarını beklerim. Gerçi 12 x gerçekten yeterli ancak aksesuar alınacaksa bence o da tele objektif olmalı diye düşünüyorum.
    Bu arada DNN güneşlikle makina hakkten çok karizma durmuştur.
    Bir de bence D-SLR modellere geçmek için sadecde fotoğrafçıık üzerinde çalışmak lazım. s3 te ki video kaydı özelliği de bence çok önemli stereo ses kaydı yapabiliyor video çekiminde.
    Bu maikna hem fotoğrafçılığı öğrenmek hemde compact bir makinenin taşıdığı özellikleri karşılaması bakımında gayet uygun diye düşünüyorum. Çünkü ben 800 milyona 18mm-55mm objektifi dahil canon EOS 350 D bulmuştum ve neredeyse onu aıyordum. Ama sanırım onu da alsaydım bir o kadar objektife para vermek zorunda kalırdım hemde daha fotoğraf çekmeyi bile bilmiyorum :) ben iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum
    Zealous bende yeni bir üye olarak hoş geldin demek isterim paylaşımlarınızı bekliyoruz

teşekkürler

•  CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY
  • Dnn,
    kahverenginin arkada fon olusturdugu ve agacin yesilini bu kadar canli one cikardigi bir kare yakalamissin
    tebrikler...

sana su orumcekleri ve bocekleri sormak istiyorum,
    ozel bir parktami cekiyorsun,yoksa alenen bulunabilen turler mi....
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.