Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Canon S3

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: Canon S3 Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
acemi38

18 Haziran 2006; 21:42:13 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar dakika dakika güneşin batışı bulunduğum konum itibarı ileancak bu kadar olabilidi

Fotoğraflar değerleri
f:8
1/100
21mm

@maybach arkadaşım ben telekonverterin önüne takılıp takılmayacağından emin değilim
dedim yoksa lensin önüne tabikii takılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemi38 -- 18 Haziran 2006; 22:06:32 >

SerCys

19 Haziran 2006; 9:07:22 

arkadaşım senden kullanma kılavuzu cıktımı? benim kutudan cıkmadı bu konu hakkında erkayalara mail attım cevap gelir heralde :)

global_playboys

19 Haziran 2006; 9:31:09 

Arkadaslar S3 lerde turkce menü varmı

İmzamız kural dışıymış ne zaman kural içi olduki
acemi38

19 Haziran 2006; 9:49:43 

@SerCys arkadaşım benim S3 japonyadan geldi onun için bendeki kullanma kılavuzu japonca ama benim için çokta önemli değil.

@global_playboys var tabii dostum olmazmı.

global_playboys

19 Haziran 2006; 9:54:04 

İyi ozaman ya fazla ugrasmayız büyük ihtimalle sabırsızlıkla ay sonunu bekliyorum hos gerci ay sonunda alıcam ama ne zaman elime gecer Allah kerim

acemi38

19 Haziran 2006; 12:10:59 

Su hayattır işte örneği solmuş çiçek suyu görünce nasılda canlandı 2 dakika aralıklarla çekilen toplam 60 kare hepsi 2 saat içinde oluverdi.

1. ve 60. resimleri direk aradaki resimleride link olarak koymayı düşünüyorum.

TAMAMINI BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ (1 - 60 ARASI)

http://www.hemen pay las.com/download/1003335/cicek_1-60.rar.html

Not: Aradaki boşlukları kapatmayı unutmayın.

SerCys

19 Haziran 2006; 17:34:55 

acemi ben erkayalarla görüştüm şu an itibari ile bana yarın elimde olucak şekilde kargoya verdiler Scanler paylaşabilirim istersen. Özel msg attım fakat gelmedi galiba ;)

acemi38

19 Haziran 2006; 19:22:18 

SerCys makinan hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle.

Kullanım kılavuzu eğer zahmet olmazsa memnun olurum.

Not özelden cevap yazmıştım.

Affan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

19 Haziran 2006; 22:41:20 

Öncelikle sevgili @acemi38 ;

Yukarıda çektiğin fotoğraflar gerçekten harika,herbiri için teşekkürler,eline emeğine sağlık

Sevgili @SerCys :
PM ile sana mail adresimi versem ve bana da yollayabilirsen inan çok ama çok memnun ve mutlu olurum,çünkü bende ABD'den getirtiyorum makineyi,benim de ihtiyacım olacak,tabi eğer zahmet olmazsa,olmazsa da canın sağolsun,makinen şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affan -- 19 Haziran 2006; 22:42:22 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
global_playboys

19 Haziran 2006; 23:43:56 

Hocam bende alayım ya mümkünse

maybach

19 Haziran 2006; 23:45:07 

Biz de alabilir miyiz?

Affan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

20 Haziran 2006; 1:13:32 

Sevgili dostlarım,ŞOKKKK!!!! olmuş durumdayım...

Bulduğum yabancı bir inceleme sitesinde,her markanın hemen her modelinden bulunduğu fotoğraf kıyaslamalarına baktım,her makina ile çekilen fotoğraflar birbiriyle aynı kareler ve farkları çok açık ve net gözlemleyebiliyorsunuz!!!Makinelerden biri sol tarafta ve çektiği kare hemen alltında,diğeri ise hemen sağda ve çektiği kare aynı ama o makineye ait,dolayısıyla farklar çok açık...Ancak şokkk olmuş durumdayım,CANON POWERSHOT S3 IS ile S1 IS'yi karşılaştırttım ve S1 IS'nin S3 IS'ye göre çok daha üstün olduğunu gördüm GECE ÇEKİMİNDE,lütfen bir yanlışlık olabileceğini söyleyin,tam S3 alma arifesinde bu olay bende soğuk duş etkisi yarattı

Yani sizce bu far nedendir?Acaba fotoğrafı çeken kişi aynı ayarları kullanmadı mı??S1'in gece çekiminin S3'ün gece çekiminden iyi olma ihtimali varmı?Bence bir yanlışlık var orada,A510'un bile gece çekimi daha iyi gözüküyor,lütfen ama lütfen girip sizlerde bakın ve bir yorumda bulunun da rahatlayıp alayım şu S3'ü

Link aşağıda :

http://www.lesnumeriques.com/duels.php?ty=1&ma1=1&mo1=50&p1=71&ma2=1&mo2=214&p2=1088&ph=6

Hoşçakalın,saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affan -- 20 Haziran 2006; 1:13:50 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
SerCys

20 Haziran 2006; 8:05:49 

kullanıcı klavuzunu o zaman güzelce scan edip rapid yoluyla vs. dagıtırız problem degil arkadaşlar.

@Affan
walla benim şu anlık begenmedigim tek nokta makine auto modunda 2816x2112 modunda bekledigim netlikte degil ama manuel yapılmış ayarlarda ve zoomda kimse laf etmesin bence :)
Makinanın Acemisiyim ve çektigim bir resim;

Resim paintte ufaltıldı İş yerinde photo shop yok kalitesi biraz düştü Orj. halinin boyutu yüksek oldugu için imagehack yükleme yapmıyor.

acemi38

20 Haziran 2006; 8:49:55 

Affan arkadaşım o siteyi ben daha önce incelemiştim çok tutarsız bir site fotoğrafların çekim değerleri birbirini tutmuyor mesela senin hoşuna gitmeyen gece resminde enstantene biraz daha yükseltilse durum tamamen tersine döner sağlıklı bir karşılaştırma yapmak için aynı değerlerde aynı ışık ortamında aynı noktadan çekilen resimlerin karşılaştırmalarına bakmak lazım mesela www.dpreview.com gibi steve digicams sitesi S3'ü yüksem zoomlu makinalarda ey iyisi olarak seçmiş yine dpreview highly recommended olarak tavsiye etmiş vs..vs.. sen moralini bozma bence sınıfının en iyi makinası.

global_playboys

20 Haziran 2006; 8:50:38 

@Affan

Hocam makineyi sadece gece cekimi ile degerlendirmek pek dogru olmaz diger fotograflara bakarsan zaten makinen üstünlügü acık bir sekilde ortada

global_playboys

20 Haziran 2006; 8:54:30 

Fotograf kıyaslamalarını bende o siteden bide BURADAN yapıyorum daha saglıklı sonuclar verdigine inanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi global_playboys -- 20 Haziran 2006; 22:55:09 >

acemi38

20 Haziran 2006; 9:04:45 

global_playboys arkadaşımın listesine birkaç ilave yapmak istiyorum

http://www.dpreview.com/
http://www.steves-digicams.com/default.htm
http://www.megapixel.net/html/reviews.php