Evet beyler S3'üm Japonyadan geldi fiatı 44800 yen ytl olarak 590 ytl.geliyor japonyadan alan arkadaş lazım olur diye extra 3 yıl garanti (2240 yen) ve 1gb SD kart (5980 yen) ile beraber almış toplam 53020 japon yenine geldi kurun yüksek olması biraz fiatı yükseltti ama olsun. Fırsatını buldukça burada sizinle görüşlerimi ve örnek resimlerini paylaşacağım.
İlk izlenimlerim
Artıları
Makine body olarak baya ufak göze hoş gözüküyor türkçe dahil bir çok dil var resim kalitesi tatmin edici oldukça güzel 10 üzerinden 8.5 daha önce G3 modelini kullandığım için kullanımı bana bayaa kolay geldi özellikle renk atama ve renk dönüştürücü seçenekleri çok güzel yani istediğiniz bir rengi istediğiniz bir renk ile değiştirebiliyorsunuz veya sadece istediğiniz bir renk kalıyor diğer bütün renkler siyaz beyaz. video kalitesi mükemmel Süper makro özelliği gerçekten süper 0 cm. den çekim vs..vs..vs..
Eksileri
LCD ekran kalitesi biraz düşük kutunun içinden şarj cihazı çıkmıyor
Bunlar ilk izlenimlerim tabikii birçok artı ve eksisi vardır ama bunlar ilk gözüme takılanlar. sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiğince ve fırsatını buldukça yardımcı olmaya çalışırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemi38 -- 19 Aralık 2007; 19:50:58 >
Hocam bende S2 düşünüyorum ama S2 ile S3 arasındaki farklar nelerdir diger baslıklarda arkadaslar acıklamıs ama çok teknik terimler kullanılmıs benim gibi bir amatör için anlasılması biraz güc oluyor daha anlasılır bir dille bunları acıklarmısın gercekten aradaki fiyat farkına degecek bir farklılık varsa iki makine arasında S3 alırım S2 almanyadan 550 YTL S3 te ortalama 150-200 farkla alıcam ve fiyatı sence nasıldır
farklar : biri 5 diğer 6 megapixel.yani reklamcı tabelacı katolog işlerin var ise büyük pixel daha iyidir yani daha büyük baskı alabilirsin.s3 avantajı lcd ekranı s3 ün daha büyük.0,2" kadar s3 sanırım daha küçük ve siah olması güzel. bence aradaki farka değebilir.
teknik olarak : sensor boyutu aynı(yani görüntünün alındığı kısım.direkt olarak kaliteyi etkiler. lens sanırım aynı. işlemci aynı..
Hocam bende S2 düşünüyorum ama S2 ile S3 arasındaki farklar nelerdir diger baslıklarda arkadaslar acıklamıs ama çok teknik terimler kullanılmıs benim gibi bir amatör için anlasılması biraz güc oluyor daha anlasılır bir dille bunları acıklarmısın gercekten aradaki fiyat farkına degecek bir farklılık varsa iki makine arasında S3 alırım S2 almanyadan 550 YTL S3 te ortalama 150-200 farkla alıcam ve fiyatı sence nasıldır
Evet derkin arkadaşın dediği gibi çok fark yok ama ne olursa olsun biri biraz daha yeni teknoloji muhakkakki ufak tefek artıları olacak eğer arada 100 - 150 ytl farkla alabiliyorsan S3 al derim ben
S2 ile S3 arasında bariz bir fark yok. Ama yeni alacaksan S3 alman daha iyi olur. Ayrıca bir farkta S3'ün siyah olması ;) S2 kullanan biri olarak, S2 alırsanda pişman olmassın ;) Ama dediğim madem yeni alıyorsu S3 al derim.
S2 ile S3 arasında bariz bir fark yok. Ama yeni alacaksan S3 alman daha iyi olur. Ayrıca bir farkta S3'ün siyah olması ;) S2 kullanan biri olarak, S2 alırsanda pişman olmassın ;) Ama dediğim madem yeni alıyorsu S3 al derim.
Tabela işleri ile işim yok sadece zevk için kullanıcam S2 zaten favorim çok hosuma gidiyor ama S3 yavas yavas gündeme gelmeye basladı bakalım artık para işlerini toparlayım artık hangisine param yeterse onu alırım
Bide arkadaslar sormayı unuttum simdi bunlar 12x zoom dimi yani ortalama ne kadar uzaklıgı ne kadar yakına getirebiliyor bunu fotograf cekerek gösterebilirseniz çok daha makbule gecer bi normal cekim uzak mesafedeki bir yeri bide 12x zoom yaparak valla çok gzl olur. Son olarak daha fazla zoom yapması için objektif oluyordu sanırım yalnısım olabilir kusura bakmayın düzentirsiniz onlardan takılıyormu örnegin atıyorum makine kendisi 2km 100metreye yakınlastırabiliyorsa 4-5 km yi 100 metreden daha yakın bir mesafeye getirebilmek için nasıl birsey alınması lazım ve maliyetleri ortalama ne kadardır. umarım çok olmamısımdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi global_playboys -- 23 Mayıs 2006; 3:53:16 >