Şimdi Ara

HP, iki yeni fotoğraf makinesinin satışına başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj










  • HP, iki yeni fotoğraf makinesinin satışına başladı



     

    Ülkemizde ve dünyada daha çok ürettiği yazıcı ve bilgisayar sistemleri ile tanınan HP, fotoğraf sektörünü uzun zaman önce bırakmış olsa da, resmi alışveriş sitesine iki yeni fotoğraf makinesi modeli ekledi. 

     

    Firma tarafından satışa sunulan modeller, HP d3000 ve HP s510 isimlerine sahip dijital fotoğraf makineleri oldu. Teknik olarak çok ileri düzey özellikler sunmayan fotoğraf makinelerinden HP d3000 modeli 16MP çözünürlük değerine, 21x optik yakınlaştırmaya ve 720p HD video kayıt özelliklerine sahip. Kullanıcılara DSLR benzeri gövde yapısı sunan model, 3"LCD ekrana, 26 hazır sahne seçeneği yanında, PASM mod tekerleği ve modlarına sahip. 4 adet AA pil ile çalışan HP d3000'e, 25mm geniş açı lens eşlik ediyor.

     HP, iki yeni fotoğraf makinesinin satışına başladı

     

    Firma tarafından satışa sunulan diğer model ise HP s510 dijital kompakt fotoğraf makinesi oldu. Diğer fotoğraf makinesinde de olduğu gibi 16MP çözünürlüğe ve 720p HD video çekim özelliğine sahip olan model, 5x optik yakınlaştırma sağlayan 26mm geniş açı lens yanında, 2.7" LCD ekrana sahip. 700mAh Lityum-iyon bataryaya sahip olan S510, USB üzerinden şarj edilerek kullanıma hazır hale geliyor ve sunduğu 15 hazır sahne ile daha rahat fotoğraf çekilmesine imkan sağlıyor.

     

    Firma tarafından resmi HP mağazası üzerinde satılan modellerden HP d3000 180$, HD s510 modeli ise 90$ fiyat etiketlerine sahip.

     

    http://shopping.hp.com







  • birden nikonu anımsattı

  • 2004 yılıydı HP Photosmart 945 aldım. İnanılmaz fotoğraflar çektim. Özellikle renk doygunluğu çok iyiydi. Fotoğrafları görenler SLR makine ile çekildiğini düşünüyordu. Bir gün muhabir arkadaşlardan birisi makinayı çarpmış. Ankara Öveçlerde bulunan HP'nin teknik servisine götürüp bıraktım. Yazışmalar, fakslar mailler 1 yıl devam etti. Sonunda bana bu makinanın üretimi yapılmıyor tamir edemeyiz dediler. Tüketici hakları ile uğraşan derneklerle görüştüm sonuç alamadım. En sonunda bana +140 dolar ver sana farklı bir makine verelim dediler. Özellikleri aynı değildi kabul etmedim.
    Yemin ettim bir daha HP'den herhangi bir ürün almayacağım diye..
    Fakat benim işim sürekli fotoğraf makinaları ile, SLR nin yanında compact makinalarada ihtiyacım oluyor. Bu modeli görünce içim kıpır kıpır etti.
    Ama türkiyede satışı yokmuş.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.