Şimdi Ara

Black Ops II, Hafta Sonu İçin Steam'de Bedava

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
       Bölüm Sonu Canavarı'nın rehberci editörü Gökhan Yılmaz tarafından bu hafta sonu yayınlanacak  Balck Ops II - Multiplayer Modu Strateji Rehberi'ne gönderme yaparcasına, Call of Duty: Black ops II'nin multiplayer modu bu hafta sonu Steam'de ücretsiz olarak deneyim edilebilinecek!

Pazar akşamına kadar ücretsiz olarak deneyim edebileceğiniz yapımı beğenirseniz, Pazartesi gününe kadar indirimle 40.19$'dan satın alabileceksiniz.

• hemen indiriyorum

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi

• amazonda 30 dolar oyun

• iniyorr! steam ekleyin : koraybuyukgokmen98
  • Oh be abi sonunda rehber geliyormu her konunun altına yazıyorum nerde kaldı diye biraz geç olmadımı ben pc için dlc yi bekleyip yayınlıcaksınız die düşünmüştüm ama oda yok biraz hayal kırıklıgı yaşadım .(

• ilk defa bu yıl bir cod oyununu almadım..bi deneyelim bakalım bişi kaçırmışmıyız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Multiplayer için oyun gereklimi yoksa sedece steamin bize indirttiği yetermi ?

• fakirler sevinsin
  • ulan oha ya indirimli fiyat dediği bu mu

• steam in chivalry ve cod gibi multisi güçlü oyunları öne sürmesi bence F2Playe çok

yöneldiğini gösteriyor ve keza crytek in warface gibi oyunlar çıkartması önemli gelişmeler

(playstation 4 tanıtımında anlaşmalı veya her neyse şirketler arasında crytek ve valve yok bu

bir tesdüff... mü acaba? )
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

fakirler sevinsin

alın şu nöron fakirini burdan
  • Balck Ops II - Multiplayer Modu Strateji Rehberi Talha Abi Yanlis yazmissin :D
  • Daha çok Crysis'e gönderme yapar gibi olmuş bence.
  • Bilgilendirme üzerine indirip denedim. Crysis 3 alpha multiplayerı da benzer şekilde oynamıştım. Cod BO2 daha zevkli geldi. Bütün gün başından kalkamadım denemede kararsız kalan arkadaşlar bence bir denesin. Kurulum dosyası çok büyük değil 4.4 gb civarı.
  • valve ile microsoft gizliden ortak çalışıyor gibi bkz.steambox
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.