Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: CARL-ZEISS 5 MP KAMERALI, ŞİMDİYE KADARKİ EN KARİZMATİK TEL.__N83

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: CARL-ZEISS 5 MP KAMERALI, ŞİMDİYE KADARKİ EN KARİZMATİK TEL.__N83 Sayfa: <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
firat_ozkok

16 Ekim 2006; 13:04:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ya bu telefon bu kadar iyi görünüyorsa mutlaka bir yamuğu vardır. kanmamak lazım:)

Sorry no info:(
pbr178

16 Ekim 2006; 13:06:55 

Ben bu telefon ilk duyuruldugunda Carl zeiss yetkilisinin 1aciklamasini aktarmistim buraya, 3mp ile 12mp arasinda cep telefonlarina yerlestirilen kameralarda kalite farki olmayacagi, sadece resmin ebadini degistirecegine dair.
Bence cok atractional 1alet degil, kayar kapakli olmasi gozden dusmesinde en buyuk etken benim zevkimce, sonucta rekabet ortami 1seyler yaptigini gostermek zorunda nokia, n80 almis 1az oynamis ve ortaya atmis, ben pek begenmedim.
Ozellikleri de amanin illa elde etmeliyim tarzi degil, 3asagi 5 yukari su an 1cok telde var.

quote:

4 Haziran 2006; 22:03:11

--------------------------------------------------------------------------------

Bugun 1dergide okumustum, Zeiss yetkilisi aciklama yapmis, 3MP kameradan sonraki artislarda kare pixelin dik4gene donusmesinden ibaretmis, bu da sadece boyut buyutuomus, en az 12MPe kadar fotograf kalitesinde hic 1degisiklik olmazmis, ama tabii sonucta bunu soylemesi cok 1sey ifade etmicektir nasilsa hepimiz ooo 5MP supeeer dicesss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pbr178 -- 16 Ekim 2006; 13:12:49 >

pininfarina

16 Ekim 2006; 13:54:20 

quote:

Orjinalden alıntı: pbr178

Ben bu telefon ilk duyuruldugunda Carl zeiss yetkilisinin 1aciklamasini aktarmistim buraya, 3mp ile 12mp arasinda cep telefonlarina yerlestirilen kameralarda kalite farki olmayacagi, sadece resmin ebadini degistirecegine dair.
Bence cok atractional 1alet degil, kayar kapakli olmasi gozden dusmesinde en buyuk etken benim zevkimce, sonucta rekabet ortami 1seyler yaptigini gostermek zorunda nokia, n80 almis 1az oynamis ve ortaya atmis, ben pek begenmedim.
Ozellikleri de amanin illa elde etmeliyim tarzi degil, 3asagi 5 yukari su an 1cok telde var.

quote:

--------------------------------------------------------------------------------

Bugun 1dergide okumustum, Zeiss yetkilisi aciklama yapmis, 3MP kameradan sonraki artislarda kare pixelin dik4gene donusmesinden ibaretmis, bu da sadece boyut buyutuomus, en az 12MPe kadar fotograf kalitesinde hic 1degisiklik olmazmis, ama tabii sonucta bunu soylemesi cok 1sey ifade etmicektir nasilsa hepimiz ooo 5MP supeeer dicesss

Kesinlikle katiliyorum, yerinde, fanatizmden uzak, mantikli ve iyi bir gozlemci yorumu Topicde biraz fazla gozlerinde buyutmus kimi kullanicilar bu cihazi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 16 Ekim 2006; 14:01:00 >

Intel Quad Core QX6700 @ 3.2Ghz, GIGABYTE GA-X38T-DQ6, 1TB Seegate RAID 5 Config @ 310Mb/sn, 4GB Corsair XMS PRO, 22" LG Widescreen, ATI RADEON HD 2900 XT, BENQ-1640/1650 Dvd-Writer, Logitech MX1000 Lazer Mause, Audigy-2 ZS Platinum Pro, BOSE ACUSTİMAS Speakers
ΣŠΛĠΣ

Sisteme Gözat

16 Ekim 2006; 19:46:09 

quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

quote:

Kesinlikle katiliyorum, yerinde, fanatizmden uzak, mantikli ve iyi bir gozlemci yorumu Topicde biraz fazla gozlerinde buyutmus kimi kullanicilar bu cihazi..

Gözünde büyütmüşler diosn da sn gösterebilirmisin bu telefonun bütün özellikleri + BAŞKA ÖZELLİKLER taşıyan bir telefon daha??

Pentax K10D İncelemesi İçin Tıklaaa!!!
Proud N95 8GB owner!
Microsoft Zune 80GB lover,
PS3 40GB enjoyer...
over and under

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Ekim 2006; 19:51:11 

quote:

Orjinalden alıntı: ΣŠΛĠΣ

quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

quote:

Gözünde büyütmüşler diosn da sn gösterebilirmisin bu telefonun bütün özellikleri + BAŞKA ÖZELLİKLER taşıyan bir telefon daha??

Bari sen yapma dostum ya... Arkadaşlar ne kadar objektif yaklaşmışlar olaya ... O zaman ben sana sorayım ... HSDPA dışında ne getiriyor bu telefon N93'ün üzerine ??? Ne farkı var ??? Hangi özelliği ile ???

07' OCTAVIA RS

0-100 KM/S 7.3SN MAX 240 KM/S

superchips remapping soon...
ΣŠΛĠΣ

Sisteme Gözat

16 Ekim 2006; 20:34:17 

Mesaj içeriğinde çok fazla alıntı bulundu ve gösterimi engellendi

Proud N95 8GB owner!
PS3 40GB enjoyer...
over and under

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Ekim 2006; 20:39:11 

07' OCTAVIA RS

0-100 KM/S 7.3SN MAX 240 KM/S

superchips remapping soon...
ΣŠΛĠΣ

Sisteme Gözat

16 Ekim 2006; 21:23:15 

Proud N95 8GB owner!
PS3 40GB enjoyer...
the_edge

16 Ekim 2006; 21:27:32 

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

hafıza olayı güsel
128mb kart + 32mb telefon hafızası = 160mb tel hafızası

güsel düşünmüşler

yaw bu dogru mu!!?? bu dedigin dogruysa adamı dehsete dusurur be!!

...
pininfarina

16 Ekim 2006; 22:03:28 

quote:

Orjinalden alıntı: the_edge

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

hafıza olayı güsel
128mb kart + 32mb telefon hafızası = 160mb tel hafızası

güsel düşünmüşler

yaw bu dogru mu!!?? bu dedigin dogruysa adamı dehsete dusurur be!!

"Tel hafızasi", cihaza entegre edilmiş ve isletim system'i basta olmak uzere bir cok uygulamanın calişmasi icin gerekli olan paylaşimli dinamik hafızayi (ram'i) ifade eder. Harici hafıza desteginin (kart desteginin) ise "dinamik hafızaya" direk olarak hiçbir katkısı yoktur. Sadece tel hafızasinda yer isgal eden kimi uygulama setup dosyalarini veya dosyalari harici hafıza uzerine aktararak cihazin belki daha verimli ve hızlı calişmasi saglanabilir hepsi o kadar. İnsanları yanliş bilgilendirmeyelim

Senin teoremine gore cihazina 1Gb kart takan biri 32mb + 1Gb= 1.032Gb dinamik hafizaya sahip olacak ve bu denli yuksek ram'e sahip bir cihazın hızdan uçacakmiş gibi algilamasina sebeb oluyor!! Yanliş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 16 Ekim 2006; 22:12:43 >

Intel Quad Core QX6700 @ 3.2Ghz, GIGABYTE GA-X38T-DQ6, 1TB Seegate RAID 5 Config @ 310Mb/sn, 4GB Corsair XMS PRO, 22" LG Widescreen, ATI RADEON HD 2900 XT, BENQ-1640/1650 Dvd-Writer, Logitech MX1000 Lazer Mause, Audigy-2 ZS Platinum Pro, BOSE ACUSTİMAS Speakers
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

16 Ekim 2006; 22:41:07 

yanlış anladınıs
ben yanında 128mb kart verceği yerine onu entegre GİBİ kullanmış yani 32+128mb yi toplamda tel hafızası yapmis
yani sen gene 1gb hafıza kartı takarsan tak.dediğin gibi onu ram veya tel hafızası olarak kullanamassın.
ben böle biliodum.yanlıs olabilir tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 16 Ekim 2006; 22:45:40 >

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Yeni Nokia N9Se7en. Desktop. Laptop. Pocket. | The web now made by hand.
Dokunmatik 3.5" nHD Ekran - 5mp Carl-Zeiss AF Kamera - 32GB - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1500mAh
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
alisan

17 Ekim 2006; 0:07:08 

n95 in bir üst modeli cıkana kadar veya tanıtılana kadar

nokia nın en iyisi n95 dir.

isterse sadece kasası farklı olsun ve tüm özellikleri n73 yada n93 gibi olsun fark etmez.

isteyen begenir alır bu isler göreceli bir seydir.

ama ben bu telefonun sadece 2.elini alırım kesin olarak söylüyeyim cıktıktan 1 yada 2 hafta sonra ikinci elleri cıkar

DH KARTALLARI TIKLA
fatihhilal

Sisteme Gözat

17 Ekim 2006; 16:07:39 

çok kalın yaww.

İmZaM KuRaL DıŞıDıR | | UyMaM GeReKeN İmZa KuRaLLaRıNı OkUMaK İçİN TıKLaYıNıZZZ...!
alisan

17 Ekim 2006; 23:31:09