zaten fotodaki sorun basli baslina yetmisti kardes cunku ben cep telefonunda kaliteli fotoyu on planda tutan biriyim
quote:
Orjinalden alıntı: ΣŠΛĠΣ
quote:
Orjinalden alıntı: yegoadam
degisik yaklasim dostum ama burdaki yazilanlarin cogu paylasimdan ibaret n95 alcak olanlar oncelikle telin piyasa girmesini bekleyip ilk alanlarin yorumlarina bakicak mesela ben kendi adima n90 i birakip n93 alcaktim ama alanlarin yorumlarina baktim olumludan cok olumsuz yorum vardi almadim simdi n95 bekliyorum once yorumlara bakicam tabiki fiyata oyle dedigin gibi 2000 ytl vercek de degilim
N93ün foto kalitesi ve büyüklük dışında ne problemi wardı sorabilirmiyim???
arkadaşlar n95 in cıkş tarihi nedir? yani nokia nın duyurdugu tarih nedir? gerçi nokia duyurdugu tarihten bı 4 ay sonra ulkemıze gelıyor ama cevaplarsanız sevınırım.
zaten fotodaki sorun basli baslina yetmisti kardes cunku ben cep telefonunda kaliteli fotoyu on planda tutan biriyim
quote:
Orjinalden alıntı: ΣŠΛĠΣ
quote:
Orjinalden alıntı: yegoadam
degisik yaklasim dostum ama burdaki yazilanlarin cogu paylasimdan ibaret n95 alcak olanlar oncelikle telin piyasa girmesini bekleyip ilk alanlarin yorumlarina bakicak mesela ben kendi adima n90 i birakip n93 alcaktim ama alanlarin yorumlarina baktim olumludan cok olumsuz yorum vardi almadim simdi n95 bekliyorum once yorumlara bakicam tabiki fiyata oyle dedigin gibi 2000 ytl vercek de degilim
N93ün foto kalitesi ve büyüklük dışında ne problemi wardı sorabilirmiyim???
heee... o zmn bekleme kararı alman daa dooru olmuş... çoğu kişi N73 al derdi ama bence N73'de çok güçlü bir NR (noise reduction) kullanıyo, o yüzden noise yok fakat resimler suluboyayla yapılmış gibiler.... en azından bnm düşüncem bu....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ΣŠΛĠΣ -- 1 Kasım 2006; 14:00:24 >
n93 güzelde hassas telefon. benim gözümde kaybetme noktası bu. En ufak birseyde lensleri sorun oluyor. n93i ne kadar iyi olursa olsun iste bu yüzden almam.
telefon sadece 120gr. Diğer N serilerine göre oldukça hafif. Bu nedenle bu telefona takoz, hantal, büyük demek doğru olmaz. Çok şık bir tel yapmışlar. ama fiyatının yanına yaklaşılmaz sanırım.
Yannız orda wholesale dio... Yani toplu, perakende fiyatını wermemiş... Bide Status: Available dio
quote:
Uyz oluyorm bu tip adamlara yaaa!!! Bunlara kanıp alanlara da acıyorum...
Bu arada yukarda demek istediim düzgün çıkmamış, kastettiim aslında bu değildi, eğer forumun huzurunu bozduysam özür dilerim... Ayrıca o yazdıımı da siliyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ΣŠΛĠΣ -- 8 Kasım 2006; 15:09:27 >
eyer doğru ise radyosu kulaksız çalışıyor ise süper portatif bir radyo gibi yani bu olay süperr
ama ben gende n93 tarftarıyım hayalimdeki telfon n93 tarz ve 3 x optik olması n95 den kendini ayırıyo
n95 güzel telfon özellikleri bakımından ben sürgülü telfonalrı sevmiyorum + n95 kapak kapalı iken tuş takımına dikkat ettiyseniz biraz 3230 gibi sıkışık tuş takımı var yani rahat olmaz bana göre 3230 gibi basarken tuşlara genede n95 ban göre sadece özellik olark güzel tasarım 80 puan tuş takımı 10 yüzde puan ban göre
TÜM ARKADAŞLARIN TELEFON BEĞENİSİ KONUSUNDAKİ GÖRÜŞLERİNE SAYGI DUYUYORUM.AMA BENCE N95 BÜYÜK EKRANI VE SADE GÖRÜNÜMÜ İLE DAHA ÇEKİCİ DURUYOR. O TAM Bİ KARİZMA
arkadaşlar donanım haber anasayfasında zamanında bir haberini yapmışlardı ve 600avro civarı deniliyordu sizce doğruluk payı var mıdır?? öle olursa süper olur ama ben pek sanmıyorum
3 x optik zoom ne işe yarıyo sölimmi.... 1....... 2.......3...... adım atıyosun ileri ve ordan çekiyosun aynen ona yarıyo başkada bi cacığını görmedik cümle-forum-alemi olarak...
quote:
Orjinalden alıntı: tekno2007
eyer doğru ise radyosu kulaksız çalışıyor ise süper portatif bir radyo gibi yani bu olay süperr
ama ben gende n93 tarftarıyım hayalimdeki telfon n93 tarz ve 3 x optik olması n95 den kendini ayırıyo
n95 güzel telfon özellikleri bakımından ben sürgülü telfonalrı sevmiyorum + n95 kapak kapalı iken tuş takımına dikkat ettiyseniz biraz 3230 gibi sıkışık tuş takımı var yani rahat olmaz bana göre 3230 gibi basarken tuşlara genede n95 ban göre sadece özellik olark güzel tasarım 80 puan tuş takımı 10 yüzde puan ban göre