Şimdi Ara

feedback tuşu ekleyin ve bir özellik daha iyi olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba,

    tüm siteye position:fixed; bottom:0, right:0 ile bir feedback tuşu koyun. ona basınca şu an da bu konuyu yazdığım ekrana gitsin. böylece insanlar daha kolay feedback yapabilirler. bu forum kısmına girip de konu aç tuşuna basmak yerine tek tuşla feedback forumuna konu açabilsin insanlar.

    diğer güzel yenileme de cevap alındığında karşımıza gelen ekranda sadece x ya basınca gidiyor. onun dışında bir yere tıklayınca da o kutucuk kapansın. bir de overflow: hidden yaparsanız o gereksiz sağ toolbar çıkmaz ve daha güzel bir görünüm oluşur.

    resim ekleme özelliğini de azcık geliştirin hiç kullanılmıyor. sürekli hatalar veriyor, resim büyük, uzantı yanlış filan diye. php,asp ile çok kolay çözülebilecek sorunlar aslında.
    teşekkürler


    bu arada "haberdar et" özelliğini de ben önermiştim. teşekkür ederim bunu gerçekleştirdiğiniz için.







  • bir de htaccess ile şu profil sayfalarını uzun bir url yerine forum.donanimhaber.com/tcg olarak yazabilirsiniz. hem daha kolay bir erişim sağlarız. hem de insanlar kendilerini daha ait hissederler foruma. bir çok kişi bu linki twitter ve facebook hesaplarına ekleyecektir. forum biraz sosyal platforma dönsün. madem profil sayfalarını yenilediniz kişeye özel adresle daha da dikkat çekmesini sağlayabilirsiniz.

    saygılarımla
  • up
  • diğer önerilerinizi bilmem ama sayfa linklerinin isimlendirilmesi server a büyük yük

    f.r.m.tr sırf bu özelliği kullandığı için sitenin her tarafını reklamlarla doldurup hosting ücretini karşılamaya çalışıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.