Bildirim
HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2395. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
-
-
Teşekkürler en kısa zamanda göndereceğim şu pembeleşme canımı sıkmaya başladı. -
quote:
Orijinalden alıntı: vaiofurkan
Teşekkürler en kısa zamanda göndereceğim şu pembeleşme canımı sıkmaya başladı.
Ben de vatan aracılığı ile cumartesi günü gönderdim, gelince ne olmuş ne bitmiş haber veririm sana dostum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
hbaras06quote:
Orijinalden alıntı: hbaras06quote:
Orijinalden alıntı: lecher.badboy
Selam arkadaşlar, benim telefonda bügün şarj tamemen bitti şarja taktım cihazı kırmızı ışık bi ara yanıp söndü bi süre şarjda bıraktım cıhazı fakat daha sonra geldigimde kırmızı ışıkta gitmişti cihazı açmaya çalıştım açamadım şarjdan çıkardım telefon ısınmış şarj aletide ısınmıştı şarj aletini çıkardım şarj girişinin orada yanık kokusu gibi bi koku vardı şimdi ise telefon ne şarj oluyor nede açılıyor başına böyle bir şey gelen oldu mu cihaz 19 gün sonra bir senesini dolduracak tele servis garantili
Hiç bekleme yolla servise hocam
Alıntıları Göster
Yollucam hocamda hafta sonu geldi araya bayramda giriyor tam bozulacak zamanı buldu tel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecher.badboy -- 25 Temmuz 2014; 16:15:40 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic
quote:
Teşekkürler en kısa zamanda göndereceğim şu pembeleşme canımı sıkmaya başladı.
Ben de vatan aracılığı ile cumartesi günü gönderdim, gelince ne olmuş ne bitmiş haber veririm sana dostum
Çok sevinirim bende vatandan almıştım bende vatana götüreyim onlar göndersin bari
-
Hocam şöyle bir sıkıntı oldu yalnız bende bana vatan kargo numarası vermedi, bu yüzden cihazı teleserviceden takip edemiyorum, vatanın sitesinden takip etmeye çalıştım gerekli bilgileri girmeme rağmen site yanıt vermiyor haberiniz olsun.
bakarız artık duruma göre vermezlerse kargo ile yollarım. saol haber verdiğin için inşallah en kısa zamanda telefonunuz gelir sorunsuz bir şekilde -
Garantiye gönderirken cihazın yanındaki garanti belgesini mi gönderiyorsunuz fatura yetiyor mu? Bir de kutudaki her şeyiyle beraber mi götürmeliyiz? Benim cihazım Almanya mediamarkttan alınma garantisi bitmeden göndereyim şu pembe kamera düzelsin diyorum ama tam olarak ne yapacağıma dair bir şey bulamadım bende teleservis garantili olduğunu kanıtlayan bir belge yok ne yapmam gerekir bu durumda? -
quote:
bakarız artık duruma göre vermezlerse kargo ile yollarım. saol haber verdiğin için inşallah en kısa zamanda telefonunuz gelir sorunsuz bir şekilde
İnşallah hocam teşekkürler
Boyle telefon konusu mu olur arkadas. Garanti konusu mu telefon konusu mu belli degil. Hep ayni seyleri goruyorum kac aydir ayni sorular ayni sorunlar. Surada adam akilli bi soru sorsan arada kaynar gider.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: swindler
quote:
Arkadaşlar hala bataryanizda anlık ziplamalar var mi ? Yoksa nasıl geçti ? Benim %14 un altı su gibi gidiyor.
var mı arkadaşlar yorumu olan ? %8-9 dan direk %1 e düşüyor hala. 4.4.2 sense 6 mevcut
son güncelleme :)
yorumu olan yok mu ? -
Hocam telefon hariç hiçbir şeyi ellememişler, sarj kablosu orijinal 20-25 lira artık alıp alıp eskiticez gibi görünüyor.Garantide kulakliga falan bakmıyorlar sanırım ona göre aksesuar kullanımına özen göstermenizi tavsiye ederim.
Batarya ne durumda bilemiyorum, önceden de bir gün gidiyordu şimdi de ama, %14'lerden birden %3'e %2'ye düşme derdi kalmadı artık constant bir şekilde ilerliyor.Ancak telefon hala fırın gibi pişiyor 48 derece rahat görüyorum ama umurumda değil açıkçası.
Telefonuma aşığım ben ve şanslıyım ki garanti yüzüme güldü de sifirladi çizikler içindeki kasayı.
650 TL olan telefonların durumuna bakın önce.. Bu telefonu 650 TL ye aramak büyük saçmalıktır. -
cevabınız için sağolun hocam inşallah bizim telefonlara da aynı ilgiyi gösterirler -
quote:
quote:
quote:
Arkadaşlar hala bataryanizda anlık ziplamalar var mi ? Yoksa nasıl geçti ? Benim %14 un altı su gibi gidiyor.
var mı arkadaşlar yorumu olan ? %8-9 dan direk %1 e düşüyor hala. 4.4.2 sense 6 mevcut
yorumu olan yok mu ?
Güncelleme felan değil..
Bataryan gitmiş..
Ben servise verdim değişti.
Sıkıntı kalmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: s.volkan
quote:
quote:
quote:
yorumu olan yok mu ?
Güncelleme felan değil..
Bataryan gitmiş..
Ben servise verdim değişti.
Sıkıntı kalmadı.
Batarya değişmişti zaten ama güncelleme sonrası hard reset atmadım onu denemeyi dusunuyorum bir de . Olmazsa düşüneceğim artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: bottom feeder
Boyle telefon konusu mu olur arkadas. Garanti konusu mu telefon konusu mu belli degil. Hep ayni seyleri goruyorum kac aydir ayni sorular ayni sorunlar. Surada adam akilli bi soru sorsan arada kaynar gider.
Aynen öyle kardeşim, konu başlığı Teleservis Maceraları diye değişmeli. -
Telefonun iki ses tuşu da bozuk. Güç tuşu da gitti galiba, telefonun şarjı bitti kapandı, güç tuşuma basıyorum kontrol paneli grlıypr hboot falan yazan beyaz ekran. Tekrar basılı tuttugumd ekran kapanıyor kapalıyken bastığımda da aynı beyaz Ekran gelıyor. Beyaz ekranda da tek basısta bısey olmuyor uzun sure basınca da anlattıklarım oluyor napmalıyım telefonu acamıyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X