Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (1702. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54.668
Cevap
200
Favori
2.093.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17001701170217031704
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _SkiP_

Arkadaşlar benim gözümde bu cihaza kap kılıf yakışmıyor. Forumun ortalarına doğru bir arkadaş orjinal deri çekmeli bir kılıf paylaşmıştı fakat bulamadım. Cihazın karizmasını taşıyacak şekilde bildiğiniz bir kılıf var mı?

aynı dert benım basımdada var ama en ufak cızık olucak dıyede aklım alınıyor cebımden cıkarasım gelmıyor telefonu
    double dıp arıyorum onunda orjınalını bulamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Öyle yapalim bakalim..
    Sigma rom da da ayni mi?

Arada yapıyor rahatsız olmuyorum gerçi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

quote:

Orijinalden alıntı: denizci535

quote:

Orijinalden alıntı: maxim

Cihazımı yurtdışından almıstım 1 haftadır kullanıyorum genel olarak memnunum sadece bazı menü arayüzleri hoşuma gitmedi o kadar..

Ölü piksel yok, kasa açıklığı yok, çok fazla resim çekmedim ama kamera ile ilgili de bi problem yaşamadım

seri numarası FA36 ile başlıyor bu ne demek tam olarak iyi mi kötü mü bilemedim (bazı serilerin problemli olduğunu yazmıssınız)

bu cihazın uluslar arası garantisi olduğunu nerden anlayacam ?

Bende merak ediyorum htc nin yurt dışından alinanin garantisi varmı????

Avrupa cihazlarına 1 yıl teleservice garantisi var.. HTC Türkiyeyi arayıp imei verirseniz söylüyorlar..

Sağol.

• quote:

Orijinalden alıntı: swindler

quote:

quote:

Cihazımı yurtdışından almıstım 1 haftadır kullanıyorum genel olarak memnunum sadece bazı menü arayüzleri hoşuma gitmedi o kadar..

Ölü piksel yok, kasa açıklığı yok, çok fazla resim çekmedim ama kamera ile ilgili de bi problem yaşamadım

seri numarası FA36 ile başlıyor bu ne demek tam olarak iyi mi kötü mü bilemedim (bazı serilerin problemli olduğunu yazmıssınız)

bu cihazın uluslar arası garantisi olduğunu nerden anlayacam ?

Bende merak ediyorum htc nin yurt dışından alinanin garantisi varmı????

var arkadaşım. yanlış hatırlamıyorsam avrupa cihazı 2 yıl abd cihazı 1 yıl.

Sağol.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ForeveRNighT

quote:

Arkadaşlar benim gözümde bu cihaza kap kılıf yakışmıyor. Forumun ortalarına doğru bir arkadaş orjinal deri çekmeli bir kılıf paylaşmıştı fakat bulamadım. Cihazın karizmasını taşıyacak şekilde bildiğiniz bir kılıf var mı?

aynı dert benım basımdada var ama en ufak cızık olucak dıyede aklım alınıyor cebımden cıkarasım gelmıyor telefonu

İşte ben de bu yüzden çekmeli kılıf arıyorum. Çünkü telefonu kullanırken o incelik, ergonomi ve aluminyum hissini almalıyım.

haklısınız ama dusunce ısler degısıyor malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: VerGiiL

Beyler htc one orjinal kulaklıgım bozuldu. Kulaklıktan cok memnundum aynısını alabilicagim bir yer varmı. Ya da müsteri hizmetlerini arasam yenisini verirlermi? Telefon garantili.

Ben cihazımın kulaklığını hiç kullanmadım. Üzerindeki jelatini bile duruyor. Ben kulak içine giren kulaklık kullanamıyorum çünkü. HTC One ile geldi kutusunda. Satın almak isterseniz 100 tl ye veririm.
  • quote:

quote:

Öyle yapalim bakalim..
    Sigma rom da da ayni mi?

ben indirip kuruyorum o zman...

• quote:

quote:

quote:

İşte ben de bu yüzden çekmeli kılıf arıyorum. Çünkü telefonu kullanırken o incelik, ergonomi ve aluminyum hissini almalıyım.

bahsettiğin deri kap Sena Case ;) gerçekten çok ince hakiki deri ve mükemmel işçilik. Fakat oldukça pahalı. Bir ara ben de almaya niyetlendim ama pahalı geldi. 25$ sadece kargo için istiyorlar. ürünün kendisi zaten 24$. Toplam 100 tl'nin üzerinde bir fiyat çıkıyor. Kendi sitesi dışında hiç bir yerde bulunmuyor. Zaten sipariş üzerine üretip gönderiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 5 Ekim 2013; 22:46:46 >

• hocam guzel ama cok kullanıslı olucagını sanmıyorum double dıp gıbı kılıf uzerınde ıken kullanamıyorsunuz elınızdeyken duserse eger sıkıntı yatarabılır ..

ayrıca double dıp kılıf ıcın soyluyorum ebay uzerınden arkadasların tavsıye ettıgı urunun satıcısı ıle ırtıbata gectım ama orıjınal degılmıs malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smugglers -- 5 Ekim 2013; 22:49:52 >
  • quote:

quote:

quote:

Öyle yapalim bakalim..
    Sigma rom da da ayni mi?

Elemtx 5.4 beta kerneli üzerine kur. 24 saat i internet sosyal ağlar vs hep açık ve ekran ışığı otomatik sıkıntısız gördüm çok rahat kerneli de kur. Yoksa link atayim

• quote:

quote:

quote:

Öyle yapalim bakalim..
    Sigma rom da da ayni mi?

Mehmet arkadaş gereksiz herşeyi sigma rom 3 ile kaldirmis. Ex 5.4 beta kernelli şarj çok iyi sorunsuz.

• semih_lee S kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkür ederim, ben cihazı almadan önce htc trden 1 sene uluslar arası garantisi olduğu bilgisini almıştım, sadece satın aldığınız yerden galobal garanti olup olmadığını sorunuz demişlerdi, tabi ben bunu sorma fırsatım olmadı (cihazı baskasına aldırdım) seri veya imei numarasından kendim öğrenebilirmiyim onu tam bilmiyorum ama arkadasların da dediği gibi gerekirse tlf yoluyla bunu htcye sorup öğrenebilirim.

@semih_lee
  • quote:

Öncelikle teşekkür ederim, ben cihazı almadan önce htc trden 1 sene uluslar arası garantisi olduğu bilgisini almıştım, sadece satın aldığınız yerden galobal garanti olup olmadığını sorunuz demişlerdi, tabi ben bunu sorma fırsatım olmadı (cihazı baskasına aldırdım) seri veya imei numarasından kendim öğrenebilirmiyim onu tam bilmiyorum ama arkadasların da dediği gibi gerekirse tlf yoluyla bunu htcye sorup öğrenebilirim.

@semih_lee

Hocam htc ye sormanizla is bitmiyor bizzat garantiyi yani teleserviceyi arayip sorun cunku htcdekiker istedikleri kadar garantiki desinker servis yapmadigi surece hic bir sey yaptiramazlar bunu hrrhangi bir telefincunun teknik servisine sorun dedigim seyi drler ki zaten bnde onlardan ogrendm

• maxim kullanıcısına yanıt
    Önemli değil ne demek. Hiç telefonla aramaya vs gerek yok, oturduğun yerden HTC iletişime gir, müşteri temsilcisi Hasan var orda. Telefonumun garantisinin olup olmadığını öğrenebilir miyim de, IMEI sorup bakıp hemen cevap veriyor. Benimki de Almanyadan geldi, durumum senin gibi bir aracı vasıtası ile geldi bana. O şekilde öğrendim, Almanya'da 2 yıl Türkiye'de 1 yıl TELESERVİCE garantisi mevcut. Hafta içi halledersin.

Forever arkadaşın dediği doğru olabilir ben HTC'den sonra servise dönmedim, görüşürüz dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih_lee -- 5 Ekim 2013; 23:28:39 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Öyle yapalim bakalim..
    Sigma rom da da ayni mi?

Elemtx 5.4 beta kerneli üzerine kur. 24 saat i internet sosyal ağlar vs hep açık ve ekran ışığı otomatik sıkıntısız gördüm çok rahat kerneli de kur. Yoksa link atayim

evet denizci sen bir link atsan iyi olur..

sağlam olsun...

bu gece bu işi bitirelim...

• quote:

quote:

@semih_lee

Hocam htc ye sormanizla is bitmiyor bizzat garantiyi yani teleserviceyi arayip sorun cunku htcdekiker istedikleri kadar garantiki desinker servis yapmadigi surece hic bir sey yaptiramazlar bunu hrrhangi bir telefincunun teknik servisine sorun dedigim seyi drler ki zaten bnde onlardan ogrendm

bu çok ii oldu, teleservise bir daha bulasmamak için xperia z mi satmıstım sormasam daha iyi :))))

• Merhaba arkadaşlar cihazı alali 5 gün oldu rolf yapıp custom rom yuklemelimiyim tavsiyeniz hangi yönden olur orjinal mi kalsın yoksa custom romlardan hangisini tavsiye edersiniz?

• quote:

@semih_lee

Bu sayfaya birçok kez yazdım yine yazıyorum arkadaşım. HTC Evo 3d telefonu yurtdışından almamıza, faturasının olmamasına ve 1,5 yıl geçmesine rağmen Teleservice ekranını garanti kapsamında değiştirdi. Ürün de relocked'tu :)
  • Yazdığını görmemişim teşekkür ederim, fatura bende de yok aslında var ama yazılar latin alfabesi ile değil :) senin durumunda ilginç olan 1.5 sene geçmiş olması, garanti kapsamında mı yoksa servis durumu mu farkedemedi orası belirsiz :) HTC 1 sene garanti kapsamında olduğunu söylüyor.

aslında burda esas problem şu yurtiçinden aynı cihaz 1800 e satılırken ben 1200 e aldım çok büyük fark var, garanti kapsadığına göre yurtiçinden cihaz almak (pasaport problemi olmayanlar için) çok mantıksız.
  • quote:

Yazdığını görmemişim teşekkür ederim, fatura bende de yok aslında var ama yazılar latin alfabesi ile değil :) senin durumunda ilginç olan 1.5 sene geçmiş olması, garanti kapsamında mı yoksa servis durumu mu farkedemedi orası belirsiz :) HTC 1 sene garanti kapsamında olduğunu söylüyor.

aslında burda esas problem şu yurtiçinden aynı cihaz 1800 e satılırken ben 1200 e aldım çok büyük fark var, garanti kapsadığına göre yurtiçinden cihaz almak (pasaport problemi olmayanlar için) çok mantıksız.

HTC'yi arayıp gönderdik. Onların dediği 1 yıl uluslararası garanti. Sonra Teleservisi aradık. Yolladık ve fiyat için geri dönün dedik:) Adamlar 1 haftada ekranı değiştirip gönderdiler :) Zaten TR'den telefon almak mantık dışı:) AB hariç her ülkede çok uygun fiyatlar..

• 
Sayfa: önceki 17001701170217031704
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.