Şimdi Ara

DRIVECLUB™ >>>DRIVECLUB BIKES>>> (745. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.918
Cevap
79
Favori
476.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 743744745746747
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lubuoguz

quote:

Orijinalden alıntı: alican88

quote:

Orijinalden alıntı: mlhdrmz

En son güncelleme ile gelen Elite Level 63 olabilmek için Audi RS6 Avant ile İskoçya Loch Duich pistinde 1:30:500 süreyi geçebilen var mı ? En iyi 1:32:486 yapabildim. Hedefin çoook uzağındayım. 2 gündür belki 100 defa denemişimdir

melih abi selam..o ozel etkinlikleri ben bulamiyorum nasil sececegiz :) bir tane rs6 li bir yaris vardi tesaduf challenge ile girdim onda 1.29 sure yaptim tabi oysa :) sadece 945 yildiz topladim diye 1 level atlatti 61 oldum :)

Alican güzel skor yapmışsın tebrik ederim. rs6 dan sonra ruf tarışı var onu geçebildinmi. eğer geçersen bizede püf noktalarını söyle. :(

oralara nasil girildigini cozemedimki..audi yarisinida tesaduf yaptim..o ozel yarislara nerden giriliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşim profilinden baktığında yeşil renkte araba ismi ve yol ismi yazıyor ayrıca işte bilmem kaç puan ile veya yıldız ile şu lvl olabilirsin gibi şeyler yazıyor. Profiline bak.
  • quote:

quote:

quote:

Yok henüz geçemedim. İş yorgunu ev arama taşıma işleri falan ile uğraşıyorum yorgunuluğunda etkisi ile avuttum kendimi ama harbiden çok zor

Şimdi gördüm senle neredeyse aynı dereceyi yapmışız. DriveClub zorluk derecesini bu etkinlikte resmen nirvana yapmış. Ben de vazgeçtim gibi... 2 sn çok büyük fark.

Hocam dün bi şansla geçtim yarışı o tepe gibi yere gelince hafif fren yapım sağa kırıyoruz şansa tuttu galiba sürat kesilmedi araba denge sağladı geçtim yarışı. Ghostumdan bakabilirsin. Bundan sonra ruf yarışı çıkıyor ama buda belalı.

Valla helal olsun... Çok iyi skor yapmışsın... ben hala geçemedim. Bütün sır 2. sert virajda hız kaybetmeden dönebilmek... Buraya kadar senin hayaletinden daha iyi geliyorum ama bu virajı döndükten sonra senin hayaletin beni geçiyor ve en az 1,5-2 sn fark atıyorsun tümsekli yere kadar... Anlamadım gitti bi türlü beceremedim deli etti

• quote:

Orijinalden alıntı: alican88

quote:

En son güncelleme ile gelen Elite Level 63 olabilmek için Audi RS6 Avant ile İskoçya Loch Duich pistinde 1:30:500 süreyi geçebilen var mı ? En iyi 1:32:486 yapabildim. Hedefin çoook uzağındayım. 2 gündür belki 100 defa denemişimdir

melih abi selam..o ozel etkinlikleri ben bulamiyorum nasil sececegiz :) bir tane rs6 li bir yaris vardi tesaduf challenge ile girdim onda 1.29 sure yaptim tabi oysa :) sadece 945 yildiz topladim diye 1 level atlatti 61 oldum :)

Alican o nasıl skor öyle yaa... Valla tebrikler... Oğuz'un yukarıda söylediği gibi seçeceksin. Tekli etkinlikten girip araba ve pisti seçip hedef süreyi yapacaksın..

• Türkçe dil seçeneği PSN US yada PSN Endonezya da oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Türkçe dil seçeneği PSN US yada PSN Endonezya da oluyor mu?

Türkçe sadece tr psn de.

• Cevap için teşekkürler hocam.
  • Bakalım bundan sonra ne yapacaklar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  DRIVECLUB™  >>>DRIVECLUB BIKES>>>
     DRIVECLUB™  >>>DRIVECLUB BIKES>>>

• Ben Şimdi DriveClup PS Plus ile ücretsiz verilen oyunu aldım HK PSN'den indirdim 15 GB vs birde bir o kdarda GÜncellemesi falan hepsi iniyorda birşey sorucam Ben bu oyunu full yapmak için yani tam sürüm yapmak için Hangisini alıcam :s Kafam biraz karıştı şimdi bazı araçlar vs yok yani paket işareti falan var kısıtlı bu oyun şuan tam sürümü yapmam lazım alıcam enpara ilede Hangisini alıcam ? vede sıfırdan tekrar indirme falan olucak mı yoksa zaten full kurulumudur ki şuan oyun alınca açılacak mıdır ?

Cevaplarsanız sevinirm teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

Ben Şimdi DriveClup PS Plus ile ücretsiz verilen oyunu aldım HK PSN'den indirdim 15 GB vs birde bir o kdarda GÜncellemesi falan hepsi iniyorda birşey sorucam Ben bu oyunu full yapmak için yani tam sürüm yapmak için Hangisini alıcam :s Kafam biraz karıştı şimdi bazı araçlar vs yok yani paket işareti falan var kısıtlı bu oyun şuan tam sürümü yapmam lazım alıcam enpara ilede Hangisini alıcam ? vede sıfırdan tekrar indirme falan olucak mı yoksa zaten full kurulumudur ki şuan oyun alınca açılacak mıdır ?

Cevaplarsanız sevinirm teşekkürler.

"DRIVECLUB™ PlayStation®Plus Edition Full Game Upgrade" yazanı satın alman lazım.

https://store.playstation.com/#!/en-hk/driveclub-playstationplus-edition-full-game-upgrade/cid=HP9000-CUSA00066_00-XXXXDRIVECLUBPSU

• Rushy amcaya soruldu son dlc geldi oyun bittimi gelecekle ilgili planlariniz varmi ?

@Rushy33 last dlc came ? driveclub is over ? any plan for driveclub future ?

Rushy amca pekcok planlari oldugunu soyledi anlasilan oyun burada bitmedi

Lots of plans ;)

https://mobile.twitter.com/Rushy33/status/626465300230369280

• DriveClub'ın satışları 2 milyonu geçmiş.

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 31 Ocak 2020; 19:58:32 >
  • Hayırlı olsun adamlar haketti. Gerçi Gran turismo nun zamanında yetişmemesi driveclub u hayatta tuttu. eğer Gran turismo 7 Gran turismo 2 ruhunda yapılırsa gelmiş geçmiş en iyi araba yarışı olacağı kesin.
  • Son güncelleme şaka mı 10 gb falan diyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

Son güncelleme şaka mı 10 gb falan diyordu.

Bu oyun böyle. Her güncellemesi 10 gb.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Bu oyun böyle. Her güncellemesi 10 gb.

O zaman öncekilerde dikkat etmedim. Ayıptır kota katili oyun. Ciddi bir fark var mı oyunda. Yoksa sezon pass sahiplerine mi gene

• Arkadaşlar bu venom hot lab nedir ya son yıldız o kaldı, 2 yıldızını aldım son zor olan yıldız kaldı var mı kolay geçmenin yolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turki5hmo

quote:

• 
Sayfa: önceki 743744745746747
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.