Şimdi Ara

Intel 240GB 335 Serisi SATA 3.0 SSD 247 TL YANIYOOOOOR (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
774
Cevap
12
Favori
38.051
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • THH'ye başvurmak için belirli bi zaman kısıtlaması varmı örn. aldıktan sonra 1 hafta gibi.
    THH'ye başvurmak için illa ilk önce yazılı onayda bulunup 1 ay geçmesi mi lazım ?
  • Bugün bende başvurdum bakalım hayırlısıyla yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler sonucu dört gözle bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

quote:

Orijinalden alıntı: ufukdemirci35

quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

quote:

Orijinalden alıntı: ufukdemirci35

Inventus gibi iyi niyetli firmalar büyüyemez zaten. Kabahat bizlerde, 3 lira ucuz diye gereksiz insanları zengin ediyoruz.

inventus çook iyi niyetli bir firma doğrudur birde indirim yaptık diyerek pahalıdan satmasa... çook iyi niyetli canııımm.

bir bazı arkadaşlar yazmış yok şurdan alışveriş yapmayın para kazandırmayın ee güzel kardeşim nereden alışveriş yapalım o zaman? bırakın arkadaşlar bu işleri günümüzde hangi firma böyle yapmıyor? her firma kendini düşünür. kim daha ucuza verirse ilk tercih o olur. bunun yanında yan etkileride firmanın güvenilirliği teknik servis durum vb vardır.

Eğer senin gözünde niyetin karşılığı "para" ise, en ucuzu inventus değil. Fakat bu forumda kendimi bildim bileli inventus ile sıkıntı yaşayan tek bir kişi duymadım. Diğer firmaların sahipleri spor otomobillerde gezerken, inventus sahiplerinin müşteriyle beraber oturup kasa topladıklarını, birebir ilgilendiklerini ve birçok yan malzeme ve desteği de ücretsiz sunduklarını gördük bu forumda yıllar içinde. Benim de inventustan bir yada iki alışverişim olmuştur, fakat forumdaki kullanıcı yorumlarını okuyunca yıllar içinde gelişen tecrübeyle sabit bir fikir oluyor. Adamlar bu zihniyette olduklarından zincir haline gelip en cazip fiyatları sunamadılar zaten, işlerinde başarısız olduklarından değil.

Şu an corsair ssd lerde güzel kampanyalar var, 460 TL ye gs model 240gb ssd var örneğin. Daha önce noctua d14 de en iyi fiyatı sundular, ara ara kampanyaları oluyor takip etmek gerek.

Kısaca şikayetvar.com da arat bi bakalım iki firmayı da..

siz bir ürün alacağınız zaman fiyatına bakmadanmı alıyorsunuz? güzel kampanya dediğin fiyatın ucuz firmanın sağlam olmasıdır.. burda ki sözlerim yanlış anlaşılmasın hiçbir firmayı savunmam yada tamamen kötülemem. benim amacım fiyatların ucuz olması... börneğin ben vatan ile herhangi bir problem yaşamadım ne sipariş ettiysem kısa sürede elimde oldu. ama hepsiburada ile nerdeyse davalık bir durumdayım.. anlıyacağınız bu kişiden kişiye değişir firma olayı. bunun yanı sıra bir fiyatın sıcak olabilmesi için piyasa fiyatından aşağıda olması lazım kampanya buna denir yoksa vatanın ve diğer bir çok firmanın yaptığı gibi önce bindirim sonra indirim şeklindeki ürünler ne derece kampanyalı oluyor?

gelelim inventus ssd ye piyasa fiyatları o dediğiniz şekilde bunun kampanyası enrede sıcaklığı nerede forumdaki açılan başlıkta bu tür yorumlar mevcuttu en son baktığımda... bence inventus daha uygun kampanya yapsın ki hiç bişe bilmiyorsam bu forumu okuyan arkadaşlar alır.. bilmeyen arkadaşlarına söyler onlarada aldırır.. şahsen ben uygun birşey gördüğümde çevremdeki herkese haber ediyoruım. herkes faydalansın diyerek..

fiyatlar önceliklidir.. noröal bir alıcı ilk başta fiyatına bakar yorum yapar. piyasada ortalama aynı fiyatsa ozaman firmaya bakar.. tabi siz başka türlü yapıyorsanız bilemem. ben böyle yaparım.

Vatan gibi firmalar yapacakları indirimin bir kısmını bankalar ile anlaşma yapıp onlara karşılatıyorlar.
    İnventus dediğiniz firmanın bunu yapacak cirosu ve gücü olursa onlar da yapacaklardır.

Ayrıca Vatan'ın satışı çok fazla olduğu için distribütörle pazarlık etme ucuza alma şansı da var.
    İnventus malesef bu kadar satmadığı için bu fiyatlara ürün satması zor.

O yüzden sevsekte sevmesekte özel kampanyalar oldukça en uygun fiyatları Vatan, Gold, Teknosa, MM gibi firmalar vermeye devam edecek.

• Kim demiş yoktu diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caksak

http://www.vatanbilgisayar.com/intel-ssdsc2ct240a4k592297-240gb-335-serisi-sata-30-ssd-(500mb-okuma--450mb-yazma)/productdetails.aspx?I_ID=63059

Hani yoktu hani gelmeyecekti

Daha iyi tüketici hakem heyetine başvururken bunu da eklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: caksak

http://www.vatanbilgisayar.com/intel-ssdsc2ct240a4k592297-240gb-335-serisi-sata-30-ssd-(500mb-okuma--450mb-yazma)/productdetails.aspx?I_ID=63059

Hani yoktu hani gelmeyecekti

hocam bu disk o gün de arama sonuçlarındanbakınca sepete eklenebiliyordu. hani yok diye bişey yoktu.

• Evt o gun ekleniyordu ama sonra sistemden silindi yada ben bulamadim. Telefonla aradiklarinda tedarik edemiyoruz denildi ben 1 ay bekleyebilirim dedim gelmeyebilir dediler belki ayni konusmayi yapan arkadaslar vardir olesine yAzdim yanlis varsa kusura bakmayin arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Vatan başına geleceği bildiği için bu seriden tekrar getirtti. Bu hafta ben de gidip şikayet edeceğim...
  • gördüğüm her başlığıda yazıyorum dikkat edin sonra göndermezler diye .

vatanı biz var ettik unutuyorlar.

şimdide bir forum sitesi yüzünden iptal etmek zorunda kaldık diyebiliyorlar .

o forum sitesinde indirim reklamı yayılıp satışları patlatırkenken iyiydi demi ..

günlük sıkı indirimleri demiyorum ama
    eğer 1 ürün alacaksanız ve 20-30 tl fark varsa inventustan alın pişman olmazsınız.
    bari adam gibi iş yapanlara kazandıralım onlarda güçlensinlerki iyi kampanyalar yapsınlar.
  • Yarın boş zamanım var. Bende başvurayım diyorum ama önce taahhütlü posta şartmıdır? Önce onumu yapayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milithian

Yarın boş zamanım var. Bende başvurayım diyorum ama önce taahhütlü posta şartmıdır? Önce onumu yapayım?

Bir arkadaş önce taahhütlü postayı önermiş bende öyle yaptım. Halen bir sonuç yok vatan sallamıyor muhtemelen. Tüketici hakem heyetine kalacak gibi bu gidişle sonuç.
  • bu kadar vurdum duymaz müşteri ilişkileri olduğunu bilseydim bugüne kadar bir kuruş işlem yapmazdım.Haftaya bende işlemlere başlayacağım
  • Bence müşteri hizmetleri yok

• Arkadaşlar ikamet ettiğiniz yerdeki tüketici hakem heyetine gitmeniz gerekiyormuş. Ben bugün Kızılayda başka bir işim varken Çankaya belediyesine gidip hallediyim dedim kabul etmediler. Şikayet edecek olanlar dikkat etsin.
  • Ben bugün dilekçeyle belgeleri götürdüm. Memurun verdiği cevap çok canımı sıktı: "7. ayın sonunda belli olur." O zamana kadar zaten o fiyat seviyesine iner bunlar ne anlamı kaldı ki? Adalet sistemi böyle devam ettikçe biz tüketiciler daha çoook keriz yerine konuluruz da kimse arkamızda durmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: albaywolf

Ben bugün dilekçeyle belgeleri götürdüm. Memurun verdiği cevap çok canımı sıktı: "7. ayın sonunda belli olur." O zamana kadar zaten o fiyat seviyesine iner bunlar ne anlamı kaldı ki? Adalet sistemi böyle devam ettikçe biz tüketiciler daha çoook keriz yerine konuluruz da kimse arkamızda durmaz...

hocam yanlışı olmasın normalde 1 ayda karar çıkar bilemedin 1.5 ay
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatlaxs

quote:

Orijinalden alıntı: albaywolf

Ben bugün dilekçeyle belgeleri götürdüm. Memurun verdiği cevap çok canımı sıktı: "7. ayın sonunda belli olur." O zamana kadar zaten o fiyat seviyesine iner bunlar ne anlamı kaldı ki? Adalet sistemi böyle devam ettikçe biz tüketiciler daha çoook keriz yerine konuluruz da kimse arkamızda durmaz...

hocam yanlışı olmasın normalde 1 ayda karar çıkar bilemedin 1.5 ay

Valla bana memur öyle dedi. Elime de küçük bir kağıt tutuşturdu. Kağıtta gerçekten toplantı tarihi 26.06.2013 yazıyor. Her yerin prosedürü farklı demek ki.
  • Herhangi bir gelişme var mı arkadaşlar.Muhterem firma cevap yazma zahmetinde bile bulmuyor
  • Aynen değişen bir durum yok. İadeli taahhütlü dilekçe gönderdim 2 haftadır cevap yok. 2 hafta daha gelmezse tüketici hakem heyetine gideceğim.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.