Şimdi Ara

Logitech M345 Fare 30 TL Kargo Dahil | Hızlıal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
6.111
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hizlial.com/u30.025.1453.0129/logitech-m345-wireless-nano-lime-mouse-910-002592

Bizzat kullandığım ve had safhada memnun olduğum Logitech'lerden biri. Tekerleğin sağa-sola da hareket ettiğini hatırlatayım. Aynı rengi kullanıyorum.

Yan kısımlar komple kauçuk. Üst kısım komple piano black. Tekerlek çok sessiz ve yumuşak. Tek AA pille çalışıyor. Ben Panasonic Evolta ile kullanıyorum. Uzun süre pile ihtiyacı olmaz muhtemelen. Nano alıcılı, alıcıyı gizlemek için yuvası mevcut.

Hızlıal gak guk etmeden, sadece ürünle ilgili yorumları yazarsanız sevinirim. Hızlıal'da birçok karta puanlı-parçalı ödeme mevcut.

Diğer modellerle kıyaslamasını yapmıştım M310 konusunda;

Üst sıra, soldan sağa: M325, M345, M310
    Alt sıra, soldan sağa: Anywhere MX, M185, VX Nano

(soldaki fotoğrafa göre)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 20 Şubat 2013; 15:56:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bende 3-4 tane Logitech mouse kullandım, bir konu hariç her konuda kaliteli marka. Ama şöyle bir durum var; Mouse üstünde ki Scroll tekerleğinin kalitesini 3-5TL'ye satılan mouseler gibi yapıyorlar. Hem sesli hem yavaş çalışıyor. A4tech bu konuda daha üstün ama A4tech'in de Türkiye garantisine bakan firma sıkıntılı o yüzden o markayı da tercih etmiyoruz, el mahkum Logitech mouselere mahkum.

İçlerinde en sessiz tekerlek M345'te diyebilirim. Ayrıca hassasiyeti de daha yüksek diğerlerine göre. M325 de çok yakın buna ama biraz daha sesli gibi. VX Nano, Anywhere MX gibi modellerin değişken tekerlek hareketini saymazsak, son derece başarılı.

• quote:

Bende 3-4 tane Logitech mouse kullandım, bir konu hariç her konuda kaliteli marka. Ama şöyle bir durum var; Mouse üstünde ki Scroll tekerleğinin kalitesini 3-5TL'ye satılan mouseler gibi yapıyorlar. Hem sesli hem yavaş çalışıyor. A4tech bu konuda daha üstün ama A4tech'in de Türkiye garantisine bakan firma sıkıntılı o yüzden o markayı da tercih etmiyoruz, el mahkum Logitech mouselere mahkum.

Aynen dediğin gibi bende de 4 tane Logitech var yeni aldığım hariç hepsinde scroll tuşları sıkıntılı.
    Scroll üzerindeki buton zamanla basmamaya başlıyor.
  • Bence en güzeli Perfonmance MX bende var her yönde harika çık çıkmıyor ne sesi yahu he istersem seslide çalışıyor o bana kalmış
  • bu mouse de zemin seciyormu koltukta felan calisiyormu alttinda kirmizi isik varmi yoksq isiksizmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykutluay

bu mouse de zemin seciyormu koltukta felan calisiyormu alttinda kirmizi isik varmi yoksq isiksizmi

Bunlarda kırmızı ışık yok hocam optik değil bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

İçlerinde en sessiz tekerlek M345'te diyebilirim. Ayrıca hassasiyeti de daha yüksek diğerlerine göre. M325 de çok yakın buna ama biraz daha sesli gibi. VX Nano, Anywhere MX gibi modellerin değişken tekerlek hareketini saymazsak, son derece başarılı.

Af buyurun, neden bu kadar çok mouse'unuz var?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGITECH M175 MOUSE -- 17,90 TL --
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erakan

Af buyurun, neden bu kadar çok mouse'unuz var?

Hepsi benim değil. :) Bazıları ailemize ait ve onlar da aile bireylerinin cihazlarında kullandığı fareler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darksnr

Bence en güzeli Perfonmance MX bende var her yönde harika çık çıkmıyor ne sesi yahu he istersem seslide çalışıyor o bana kalmış

istersem sesli de çalışıyor ne demek...
  • bendeki vx nano zemin seçiyordu hatta mousepad almıştım siyah üstünde gram hareket etmedi ama inca mouse var bir tanede onu üstünde çok iyi çalıştırdı.. şimdi 310 aldım daha yeni az önce elimdeki mouse lar iflas etmeküzere inca çok pil yiyor vx nano dasağ tuşunda ara sıra tuşu bırakıyor gibi oluyor..
    birçok kişi microsoft demiş ama bence logitech bu işi biliyor... öxelliklede pil ömründe..

aslında klavye de kampanya yapsalar kablosuz çok ihtiyacım var bildiğiniz varsa söylerseniz sevinirim

haber için teşekkürler
  • Logitech'in Setpoint fare & klavye programı çok sorunlu. Çözümü de kesinlikle yok.
  • fare dedinmi a4tech bir numaradır gerisi hikaye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

fare dedinmi a4tech bir numaradır gerisi hikaye.

Arkadaş r4 v-track gamer mouseunu aldım. Altındaki pil kapağı yamuk oturuyor. Mousepade sürtünüyor sürekli. Kaymasını sağlayan silikon tabanlar nokta kadar zaten. Hiç kayma hissi yok mousepad üzerinde. 50 liralık da mouse hani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

fare dedinmi a4tech bir numaradır gerisi hikaye.

pil ömrü konusunda bilgi verirmisiniz kablolumu kullanıyorsunuz yoksa?
  • 3 ay çönce aldım logitech m345 ama 2 hafta önce bozuldu kafasına göre çalışıyor.ev arkadaşıma m325 aldım,bence m325 daha iyi,daha kullanışlı aynı fiyata bulunursa m325 çok daha mantıklı
  • vatan aylarca m515'i 40 lira civarına sattı..
  • http://www.kliksa.com/urun/logitech-m345/900338449

29.90 TL

23.12.2012 2 adeet almıştım fiyat hala aynı...
  • Renk seçeneği yok mu? Yeşil kısımları kırmızı olsa harika olurmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rosmisal

3 ay çönce aldım logitech m345 ama 2 hafta önce bozuldu kafasına göre çalışıyor.ev arkadaşıma m325 aldım,bence m325 daha iyi,daha kullanışlı aynı fiyata bulunursa m325 çok daha mantıklı

m325 Optikmiş.

Bu lasermiş.

optiklerde alt kısım birazcık boşa geldi mi, imleç karışıyor.

bu yönden laser daha iyi, ışık filan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

hassasiyeti oyunlar için yeterlimi sizce ? laptobuma alacağm kablosuz olmasını istiyorum bu yüzden.oyuncu farelerinede yüksek ücretlerinden dolayı sıcak bakamıyorum ne dersiniz bu mouse yeterli olurmu ? (M185 kullanıyordum hassasiyeti zamanla kötüleşti bu modelle arasında belli kalite farkı varmı?) şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.